Aniston και Kudrow στη μεγάλη στιγμή της Courteney Cox αλλά οι άντρες από τα Φιλαράκια έλειπαν

Aniston και Kudrow στη μεγάλη στιγμή της Courteney Cox αλλά οι άντρες από τα Φιλαράκια έλειπαν

Που πήγαν οι άντρες ηθοποιοί από την παρέα των Friends; Γιατί δεν βρέθηκαν στο πλευρό της Courtney Cox στη μεγάλη της στιγμή; Οι fans εύλογα απορούν.

Η ώρα της βράβευσης αλλά και της επιβράβευσης όσων έχει προσφέρει έφτασε και για την 58χρονη ηθοποιό Courteney Cox η οποία απέκτησε το δικό της αστέρι στη λεωφόρο της δόξας.

Η Cox είχε στο πλευρό της την ξεχωριστή αυτή στιγμή τις δύο κολλητές της από τα Φιλαράκια, Jennifer Aniston και Liza Κudrow ενώ μαζί με την Courteney ήταν και η μοναχοκόρη της, η 18χρονη Coco καρπός του γάμου της με τον ηθοποιό David Arquette.

Έλειπαν οι άντρες της σειράς

Αυτό που παρατήρησαν πάντως οι fans από τα Φιλαράκια ήταν η απουσία των αντρών ηθοποιών της δημοφιλούς σειράς, μιας και έλειπαν από το πλευρό της Cox οι David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc. Παρά τη βροχή που έπεφτε πάντως, δεν έλειψε η συγκίνηση ανάμεσα στις τρεις star των Friends που παραμένουν κολλητές τρεις δεκαετίες τώρα.

Βαθιά συγκίνηση για την ξεχωριστή φιλία ανάμεσα στις τρεις σταρ από τα Φιλαράκια

«Είναι τιμή μας να είμαστε σήμερα εδώ για να μιλήσουμε ως συνεργάτες, ως φίλοι, ως οικογένεια, ως αδερφές σου, κι όλα αυτά έγιναν από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε πριν πολύ πολύ καιρό», είπε αρχικά η Άνιστον με την Kudrow να απαντά:

«Είμαστε έτσι από τη μέρα που συναντηθήκαμε, πριν 30 περίπου χρόνια, όχι όχι 30 χρόνια», είπε η τηλεοπτική Φοίβη για τη Μόνικα, φέρνοντας στο μυαλό της αναμνήσεις τριάντα ετών. H Aniston τόνισε πως η Cox μισούσε το πόκερ, κι όμως έκανε πάντα την καρδιά της πέτρα και έπαιζε με τις κολλητές της γιατί πάντα τιμούσε το δέσιμό τους ενώ μετά από πολλά αστεία περιστατικά, η Aniston δεν μπορούσε παρά να συγκινηθεί:

«Courteney, θέλουμε να σου πούμε από τα βάθη της καρδιάς μας πόσο περήφανες είμαστε για σένα, είσαι ο ορισμός του όμορφου, ταλαντούχου, καλού και ειλικρινούς ανθρώπου, σε ευχαριστούμε που κάνεις τις ζωές μας τόσο πλούσιες».

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh

Jennifer Aniston: Αποκάλυψε πού εργαζόταν πριν πρωταγωνιστήσει στα Φιλαράκια

Μετά την τελετή, η Cox εξήγησε πόσα πολλά σημαίνει η σχέση της με την Aniston και την Kudrow:

«Είναι τα κορίτσια μου, τις αγαπώ, με στηρίζουν με τόσους πολλούς τρόπους, δεν είναι έκπληξη που έχουν καθίσει στη βροχή για με στηρίξουν».

https://www.instagram.com/p/CoqnKOar98J

Στο πλευρό της Cox ήταν και ο αρραβωνιαστικός της, ο 46χρονος μουσικός Johnny McDaid με τον οποίο έχουν συμπληρώσει περισσότερα από 8 χρόνια σχέσης.

Η ίδια γνωρίστηκε με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Snow Patrol μέσω του Ed Sheeran και από τότε δεν έχουν χωρίσει ποτέ ενώ η σχέση τους χρειάστηκε να αντέξει εν μέσω πανδημίας, όταν ο McDaid βρισκόταν σε lockdown στην Ιρλανδία.

«Δεν έχω γνωρίσει κάποιον τόσο υπομονετικό. Δίνει φανταστικές συμβουλές. Αγαπώ την καρδιά του, τις προθέσεις του. Την ηθική του. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και προφανώς μουσικός, όμως είναι ένας ποιητής και συγγραφέας. Είναι τόσο έξυπνος και το βρίσκω αυτό πολύ σέξι. Και μετά είναι κούκλος», είπε το 2022 στο περιοδικό People η Cox το 2022.