Το μεγάλο λάθος της Μαρίας Ολυμπίας μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και η αντίδραση των royals

Το μεγάλο λάθος της Μαρίας Ολυμπίας μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και η αντίδραση των royals

Η άκυρη κίνηση της Μαρίας Ολυμπίας και η αντίδραση του Παύλου Γλύξμπουργκ και Marie Chantal μετά τα νέα της σφοδρής σύγκρουσης αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που συνέβη το βράδυ της Τρίτης (28/2) έπειτα από σφοδρή μετωπική σύγκρουση αμαξοστοιχιών. Οι νεκροί μέχρι αυτήν την ώρα έχουν φτάσει τους 47, οι συγγενείς των αγνοουμένων απευθύνουν αγωνιώδη έκκληση για πληροφορίες για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ στα νοσοκομεία οι γιατροί συνεχίζουν να δίνουν μάχη για τους τραυματίες.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί και η οικογένεια Γλύξμπουργκ με τη Marie Chantal και τον Παύλο να δηλώνουν συντετριμμένοι και να δημοσιεύουν το ίδιο ακριβώς μήνυμα στα social media, την ώρα που η κόρη τους, Μαρία-Ολυμπία, δέχεται επικριτικά σχόλια για τη στάση της.

«Ο μπαμπάς μου ήταν 35 χρόνια μηχανοδηγός»: Το viral post και τα σχόλια από κόρες μηχανοδηγών

Η ανάρτηση του Παύλου και της Marie Chantal για το δυστύχημα στα Τέμπη

«Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους σε αυτή την ασύλληπτη τραγωδία και με τους τραυματίες που ολόψυχα ευχόμαστε να βγουν σύντομα από το νοσοκομείο. Θερμές ευχαριστίες στα σωστικά συνεργεία και όλο το ιατρικό προσωπικό που συνδράμει τους τραυματίες κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες. Στέκω συντετριμμένος μπροστά στον ανείπωτο πόνο των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους τόσο άδικα. Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους δίνει δύναμη», έγραψαν στο Instagram η Marie Chantal και ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

https://www.instagram.com/p/CpQMI9nMZUp


Ο Παύλος, μάλιστα, δημοσίευσε το ίδιο μήνυμα και σε Insta Story.

https://www.instagram.com/p/CpRA0RWO35f

Οι αντιδράσεις για τη selfie της Μαρίας Ολυμπίας

Σε αντίθεση με τους γονείς της, η Μαρία Ολυμπία δεν εξέφρασε τη θλίψη της για την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά προχώρησε σε ένα post με την ίδια να βγάζει ολόσωμη mirror selfie. Κάπως άκυρο, όπως σχολίασαν και οι followers της.

1677761364231-373743695-maria_olympia_tempi.jpg

Ίσως θα ήταν καλύτερο να μην κάνει καμία ανάρτηση τη συγκεκριμένη ημέρα, αν δεν ήθελε να αναφερθεί στο τραγικό συμβάν. Και όσοι την παρακολουθούν τής έκαναν αυτή την επισήμανση, όπως μπορείς να δεις στα σχόλια στην παρακάτω gallery.

Μετά από αυτή τη σωρεία σχολίων, λοιπόν, η 26χρονη κατέβασε το post και δημοσίευσε ένα Insta Story γράφοντας: «Είμαι συντετριμμένη από τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα. Η καρδιά μου είναι δίπλα σε όσους επηρεάστηκαν από αυτήν την καταστροφή».

olympia6.jpg