Στο υπερπολυτελές σπίτι των Beckham-Peltz, ο Βrooklyn είναι ο Masterchef που θα ήθελε κάθε γυναίκα

Στο υπερπολυτελές σπίτι των Beckham-Peltz, ο Βrooklyn είναι ο Masterchef που θα ήθελε κάθε γυναίκα

Ο 24χρονος γιος του David και της Victoria Beckham «παίζει μπάλα» στην κουζίνα. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και ένα χρόνο ο Brooklyn Bekcham και η Nicola Beckham μετά τον γάμο τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2022 έπειτα από 2,5 χρόνια σχέσης και δείχνουν άκρως ενθουσιασμένοι για την νέα, κοινή τους ζωή.

Το αξιοζήλευτο σπίτι του ζευγαριού

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε βάλει πωλητήριο στην έπαυλή του στο Los Angeles αφού ήθελε να βρει σπίτι στο Μiami. Η υπερπολυτελής κατοικία τους πωλείται έναντι 11 εκατομμυρίων δολαρίων και οι νέοι αγοραστές θα μπορούν να την διαμορφώσουν όπως εκείνοι επιθυμούν.

https://www.instagram.com/p/CopshkUpuMC

Το ακίνητο διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μεγάλα μπάνια και δύο μικρά μπάνια. Οι γυάλινοι τοίχοι συνδέουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και προσφέρουν όμορφη θέα στους γύρω λόφους της περιοχής. Οι παροχές δεν σταματούν εδώ αφού η έπαυλη διαθέτει αίθουσα μασάζ, σάουνα, ατμόλουτρο και μονοπάτι διαλογισμού στον τελευταίο όροφο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Beckham και Peltz λάτρεψαν το σπίτι και είναι λυπημένοι που το πουλούν, αλλά συνειδητοποίησαν ότι ήθελαν να είναι πιο ευέλικτοι. Θέλουν να έχουν ένα μέρος να μείνουν στο LA και ένα στο Μiami για να είναι πιο κοντά στις οικογένειές τους, άρα ένα ακίνητο τόσο μεγάλο απλά δεν είχε νόημα καθώς άρχισαν να εξετάζουν τα πιο άμεσα μελλοντικά τους σχέδια.

«Η οικογένεια του Brooklyn κατοικεί στο Μiami και η οικογένεια της Nicola βρίσκεται στο Palm Beach», είχε εξηγήσει πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

O Brooklyn Beckham ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του David και πήρε μία σημαντική απόφαση

Η νέα κατοικία και οι μαγειρικές «ανυσηχίες» του Brooklyn Bekcham

O Brooklyn Beckham ακολουθεί επαγγελματικά τον χώρο της μαγειρικής και δηλώνει σεφ, αλλά δεν δείχνει να πείθει τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τις τελευταίες ώρες ο γιος των Beckhams δέχτηκε αρνητική κριτική στο πρόσφατο βίντεό του όπου μαγειρεύει φετουτσίνι αλ φρέντο.

Πολλοί έσπευσαν να επισημάνουν ότι χρησιμοποίησε σπαγγέτι αντί για τα κατάλληλα ζυμαρικά φετουτσίνι και έφτιαξε σάλτσα μπεσαμέλ αντί για αλφρέντο.

«Όχι, όχι και πάλι όχι! Τόσα πολλά λάθη σε ένα μόνο πιάτο! Παρακαλώ όχι!», «Αυτό είναι για να πιεις γάλα με μακαρόνια» είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CpTAtWAp6ve

O 23χρονος έχει μοιραστεί στο Instagram πολλές συνταγές τις οποίες εκτελεί ο ίδιος μέσα στην λευκή, σύγχρονη κουζίνα του.

https://www.instagram.com/p/Co8EkZrt0iR

Για την εκπομπή μαγειρικής του ο Brooklyn είχε αναφέρει: «Η Nicola άρχισε να με βιντεοσκοπεί καθώς μαγείρευα, άρχισα να τα δημοσιεύω και είδα ότι άρεσε πολύ στους ανθρώπους».

https://www.instagram.com/p/Cn3P7FuvK5a

Όπως έχει τονίσει ο νεαρός Beckham στην εκπομπή του η πολυταξιδεμένη παιδική του ηλικία πυροδότησε ένα πάθος για το φαγητό.

«Πάντα ήθελα να δοκιμάζω νέες γεύσεις. Από τότε που ήμουν πολύ μικρός, ήμουν πολύ τυχερός και μπορούσα να ταξιδεύω πολύ, έτσι έχω δοκιμάσει πραγματικά όλα τα διαφορετικά είδη φαγητού από διαφορετικά μέρη και διαφορετικές περιοχές. Θέλω να πω, είμαι κάπως ντροπαλός, έτσι μερικές φορές δυσκολεύομαι να εκφραστώ σε άλλους ή να μιλήσω σε άλλους, αλλά το μαγείρεμα σε βοηθά πραγματικά να συνδεθείς με τους ανθρώπους οπουδήποτε», περιέγραψε ο Brooklyn Beckham.

https://www.instagram.com/p/ChneQ5OtUx2

Και πρόσθεσε: «Βρίσκω το μαγείρεμα πραγματικά θεραπευτικό και ηρεμιστικό. Πάντα συμβαίνουν τόσα πολλά στο μυαλό μου, πάντα αγχώνομαι για κάτι, αλλά το να μαγειρεύω είναι το μόνο πράγμα που με χαλαρώνει. Είμαι μόνο εγώ, το φαγητό, το πιάτο,, οι φίλοι μου, η Nicola, η οικογένεια της Nicola, η οικογένειά μου. Απλώς απολαμβάνω να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους, οπότε είναι το δεύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω στη ζωή μου, εκτός από το να περνάω χρόνο με την αρραβωνιαστικιά μου, που απλώς με κάνει να ξεχνάω τα πάντα».

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Nicola Peltz δεν θα μπορεί να αντισταθεί στα πιάτα του και θα τον καθιερώσει για πάντα ως προσωπικό της σεφ.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλάνα μέσα από το σπίτι του ζευγαριού.

Ο εντυπωσιακός γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz

Το νεαρό ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου στην πολυτελή ιδιοκτησία της οικογένειας της νύφης, με την Nicola να φορά πέπλο και νυφικό Valentino. Στο πρώτο πλάνο που είδε το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι φαίνεται να ανταλλάσσει το πρώτο του φιλί ενώ ο γάμος φαίνεται πως έγινε τηρώντας όλα τα εβραϊκά έθιμα.

Στον γάμο το παρών έδωσαν λαμπεροί καλεσμένοι όπως η Eva Longoria, η Seran Williams, οι Spice girls, Mel B, Emma Bunton, Mel C και Geri Halliwell ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και celebs όπως η Gigi Hadid, η Elizabeth Hurly, ο Tom Brady, η Gisele Bündchen αλλά και ο Grodon Ramsey. Oι γονείς του γαμπρού (Victoria και David Beckham) έκλεψαν τις εντυπώσεις και έλαμπαν από ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/CLTEbdQFSzT

Ο αρραβώνας τους

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Brooklyn Beckham δημοσίευσε μια φωτογραφία που «έριξε το Instagram». Ο 23χρονος ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την σύντροφό του Nicola Peltz, γράφοντας: «Δύο εβδομάδες πριν ζήτησα από το άλλο μου μισό να με παντρευτεί και εκείνη είπε το ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άνδρας στον κόσμο. Υπόσχομαι ότι θα είμαι ο καλύτερος σύζυγος και ο καλύτερος μπαμπάς μια μέρα. Σ' αγαπώ μωρό μου». Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και η μέλλουσα νύφη, γράφοντας «Με έκανες το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στο πλευρό σου. Η αγάπη σου είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Σ' αγαπώ τόσο πολύ μωρό μου. Σ' ευχαριστώ πολύ Harper για τη φωτογραφία αυτή».

Πηγή κεντρικής: