O Brooklyn Beckham ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του David και πήρε μία σημαντική απόφαση

O Brooklyn Beckham ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του David και πήρε μία σημαντική απόφαση

Ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria Beckham, ονειρεύεται το μέλλον του, έχοντας ως παράδειγμα τον πατέρα του. 

Ο νεαρός Beckham είναι ένας από τους διάσημους celebrities που ποζάρουν στο αφιέρωμα του περιοδικού People για τους πιο σέξι άντρες του 2022 και κάνει αποκαλύψεις που έχουν σχέση με τον πατέρα του David. Ο Brooklyn Beckham συνειδητά θέλει να του μοιάσει σε δύο πολύ σημαντικά πράγματα που και εκείνος έκανε ως πατέρας.

https://www.instagram.com/p/CkdsePBo2Ee

«Θέλω...χθες να κάνω οικογένεια»

Ο Brooklyn που εμφανίζεται με την ιδιότητα του budding chef (εκκολαπτόμενου σεφ) αλλά και του φωτογράφου, ποζάρει σε ένα περιοδικό που και ο πατέρας του στην ίδια περίπου ηλικία, πόζαρε ως ένας από τους πιο σέξι άντρες. Έχει πάρει λίγο από το στυλ του και από μικρό παιδί όπως λέει στην συνέντευξή του προσπαθούσε να του μοιάσει:«Μου αρέσει το στυλ του πατέρα μου. Είναι πολύ cool. Όταν ήμουν μικρός του έκλεβα τα ρούχα για να τα φορέσω. Μετά προσπάθησα να δημιούργησω το δικό μου στυλ, με φαρδιά jeans και t shirts, που έμοιαζε με το στυλ των skaters».

https://www.instagram.com/p/CZcZ1X1P17-

Ένα άλλο στοιχείο που θαυμάζει σε εκείνον, είναι η εργατικότητά του: «Είναι πάρα πολύ εργατικός και με δίδαξε και εμένα να είμαι το ίδιο. Και να είμαι καλός με όλους και σε όλα».

Ο νεαρός Beckham ακολούθησε το δρόμο του πατέρα του και σε κάτι ακόμη. Παντρεύτηκε και εκείνος μικρός σε ηλικία (στα 22 του) και από ότι φαίνεται θέλει να γίνει και πρότυπο οικογενειάρχη όπως και ο David.

Για αυτό και πήρε την απόφαση να δημιουργήσει οικογένεια, αν και η σύζυγός του Nicola Peltz το επιθυμεί: «Θα ήθελα να έχω παιδιά...χθες. Προφανώς το σώμα της γυναίκας μου, είναι δικό της. Αλλά πάντα είχα όνειρο να αποκτήσω και να έχω γύρω μου παιδιά. Και ο μπαμπάς μου έγινε πατέρας με εμένα μόλις στα 23 του χρόνια. Και εγώ τώρα, είμαι 23 χρονών. Πάντα ήθελα να είμαι ένας νεαρός σε ηλικία μπαμπάς».

Τέλος στο δράμα με την Victoria Beckham έβαλε η νύφη της Nicola Peltz με μια κίνηση

Στο παρελθόν και ο David Beckham είχε μιλήσει με περηφάνια για τον μεγαλύτερο από τους τρεις γιους του, όπως και για την κόρη του, αλλά το τελευταίο διάστημα, μετά την σύγκρουση της Victoria με την Nicola για το νυφικό της, προσπαθεί να είναι εκείνος που θα νουθετήσει το γιο του, να πέσουν οι τόνοι και να μην λάβει άλλες διαστάσεις, αυτή η ενδοοικογενειακή κόντρα.