Η οικειοθελής αποχώρηση του Σχίζα για τη σχέση με την Παναγιώταρου κάνει άνω κάτω το Survivor

Η οικειοθελής αποχώρηση του Σχίζα για τη σχέση με την Παναγιώταρου κάνει άνω κάτω το Survivor

«Προσπαθεί να διαλύσει έναν άνθρωπο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, Με ποιο δικαίωμα να βάλει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι», ακούγεται να λέει ο Στάθης Σχίζας στο Survivor All Star.

«Ήρθε η Ελευθερία και μου είπε ένα τεράστιο ψέμα», ακούγεται να λέει ο Στάθης, ο οποίος από το χτεσινό επεισόδιο φάνηκε να έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Τι κι αν αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά από το Survivor

H Χριστίνα Κεφαλά αποχώρησε μεν μετά από μια εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης, αφήνοντας στο παιχνίδι την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά αυτή η αποχώρηση δεν απασχόλησε το κοινό τόσο, όσο η φημολογία για οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Ο Σχίζας που τα τελευταία εικοσιτετάωρα είχε μπει στο στόχαστρο του κοινού με πλήθος σχολίων να αναφέρεται στον νικητή του 2022 ως τον Χανταμπάκη του 2023, φαίνεται πως λύγισε από όσα του αποκάλυψε η Ελευθερία για την προσωπική του ζωή.

https://www.instagram.com/p/CpYlo0SpBxg

Δεν είναι τυχαίο πως το όνομα Παναγιώταρου τρεντάρει από τα μεσάνυχτα μαζί με το όνομα του Στάθη και του Survivorgr ενώ μια ατάκα της Ελευθερίας έκανε τους χρήστες του Twitter να απαρούν τελικά για το τι είπε η Ελευθςερίου στον Σχίζα για την Παναγιώταρου. Βλέπεις λίγο πριν το αγώνισμα, η ψυχολογία του Σχίζα γκρεμίστηκε και η Ελευθερία είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ να τον αφήσω να νομίζει πως είναι καλά και ευτυχισμένος».

Πριν από όλα αυτά, είχε προηγηθεί ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» όπου αναφερόταν πως σύντροφος παίκτη του Survivor τον περιμένει να βγει για να χωρίσουν.

SXIZAS1.JPG

Παναγιώταρου κατά Ελευθερίου

«Σχίσμα στην ομάδα, ένα μέγαλο σχίσμα, ήρθες και έριξες μια βόμβα, μετέφερες, έπλασες ένα ψέμα», ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας στο νέο τρέιλερ κι ενώ space στο Twitter σχολίαζε τους λόγους αποχώρησης του Σχίζα, το αν ο περσινός νικητής δηλαδή αποχώρησε τελικά εξαιτίας του Χανταμπάκη ή του δεσμού του με την Αλεξάνδρα.

Η Παναγιώταρου πάντως «έκαψε» την Ελευθερίου μέσα από ένα story στο Instagram τονίζοντας πως την παρηγορούσε στο σπίτι της και η Ελευθερίου της ανταπέδωσε την παρηγορία με τον χειρότερο τρόπο.

Στις φήμες για την αποχώρηση Σχίζα απάντησε με τον δικό του τρόπο και ο Άρης Σοϊλέδης, ο περσινός φιναλίστ του Survivor τονίζοντας πως φέτος που δεν υπάρχει κινητό για να καθοδηγεί παίκτες, φάνηκε ο χαρακτήρας τους.

soiledis11_3051026087863513437.jpg

Τι είχε συμβεί ανάμεσα σε Σχίζα και Χανταμπάκη:

ο Στάθης Σχίζας τα έβαλε με τον Στέλιο του αποκαλύπτοντας πως πριν μπει στο Survivor All Star, όλοι του έλεγαν να προσέχει τον Χανταμπάκη και πως πλέον έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως όλο αυτό το διάστημα εκείνος, φοράει τη μάσκα του καλού παιδιού προσπαθώντας να περάσει μια άλλη εικόνα προς τον κόσμο.

«Γυρνώντας στην καλύβα μας, κατεβαίνει ο Χανταμπάκης με τον Πρίαμο και τους ακούμε να λένε μεταξύ τους και σε χαμηλό τόνο, βγήκαμε μάγκες στον κόσμο που ψηφίσαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και λέω, τι τους νοιάζει να βγουν μάγκες για τον κόσμο; Όλα για το φαίνεσθαι; Πάω και τους πιάνω και τους λέω, σοβαρά μιλάτε, τι βγήκατε μάγκες; Η Ελένη είναι πιο δυνατή στο γυναικείο κομμάτι.

Ο Χανταμπάκης, ενώ πήγαινε προς την καλύβα, άκουσε μια άσχημη βρισιά που είπα και κατευθείαν γυρνάει και παίρνει ένα άλλο ύφος, το ύφος του αγγέλου και μου λέει, Στάθη μου, γιατί μας μιλάς έτσι; και κοιτάει δεξιά αριστερά ψάχνοντας να βρει κάμερα. Όταν είδε ότι δεν έρχεται κάμερα, ξαναγύρισε στον παλιό καλό Στέλιο. Πριν μπω στο παιχνίδι, όλοι μου έλεγαν να προσέχω τον Στέλιο, όλοι. Εγώ έλεγα ότι θέλω να κρίνω έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσω».

Έρχομαι εδώ και βλέπω μια Παναγία. Με κάποια σκηνικά όμως που βλέπω σιγά σιγά, βλέπω έναν Στέλιο 100% πονηρό. Είχα παρακολουθήσει το Survivor του 2017 αλλά δεν μου αρέσει να κρίνω από αυτά που μου λένε και από αυτά που φαίνονται, αλλά από αυτά που ζω. Αυτή τη στιγμή βλέπω έναν Στέλιο που έχει τα περισσότερα κοινά στοιχεία με αυτά που είχα δει σαν τηλεθεατής το 2017 με μια όμως διαφορά, κρύβεται καλύτερα. Φοράει μια μάσκα, τη μάσκα του καλού παιδιού, ότι δεν ήταν αυτό που βλέπαμε. Τελικά μάλλον είναι αυτό που βλέπαμε. Θα πληγωθώ πολύ αν είναι τόσο πονηρός και πανούργα έξυπνος που τόσο καιρό έχει κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο».

Είναι ο Χανταμπάκης του 2017 το ίδιο πρόσωπο με τον Στέλιο του 2023; Οι φάρσες στον ΑΝΤ1 &το Twitter

Τι λέει το Twitter για την αποχώρηση του Στάθη; Η πλειοψηφία φαίνεται πως τον ήθελε τελικά εκτός ριάλιτι.