Τι κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι στο Survivor All Star

Τι κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι στο Survivor All Star

Η 35χρονη δημοσιογράφος απολαμβάνει την καθημερινότητά της εκτός Survivor και δημοσιεύει τις ωραιότερες εικόνες.

Η ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28.02) στα Τέμπη έχει βυθίσει τη χώρα μας σε πένθος και έχει «παγώσει» πολλά ψυχαγωγικά προγράμματα. Ο μαραθώνιος ενημέρωσης των καναλιών συνεχίζεται και μετά από απόφαση του ΣΚΑΙ το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star δεν μεταδόθηκε.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει αναλάβει την παραγωγή αρκετών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στην χώρα μας.

Πριν από λίγες ώρες ο ισχυρός άντρας της TV δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα γραμμένο τόσο στην γλώσσα του αλλά και στα ελληνικά και τα αγγλικά.

«Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασα τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Συμμερίζομαι τον πόνο του ελληνικού λαού».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μια από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στον πρώτο κύκλο του reality επιβίωσης και επέστρεψε φέτος στον Άγιο Δομίνικο για να διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό. Η πρόωρη αποχώρησή της ξάφνιασε τους πάντες αφού όλοι θεωρούσαν πως είχε την υποστήριξη του κοινού και όλα τα φόντα για να φτάσει κοντά στη νίκη.

https://www.instagram.com/p/CnwdR6Us4xE

Μιλώντας πρόσφατα στην Ελένη Μενεγάκη η 35χρονη αποκάλυψε: «Μπήκα για τα χρήματα γιατί ήταν πολύ καλή οικονομική προσφορά, εμείς του 2017 δεν είχαμε πάρει καλά χρήματα. Η κουβέντα που κάναμε εξ’ αρχής ήταν να πάρουμε τα ίδια χρήματα όλοι. Ήμασταν πολλοί άνθρωποι που γνωριζόμαστε. Και μετά σκέφτηκα πως δεν θα μπορούσα να μην μπω και να το βλέπω από το σπίτι, κάτι που έγινε. Βλέποντάς του πιστεύω πως δεν θα είχα θέση εκεί. Γνώριζα πως μπαίνοντας εκεί θα είναι σκληρό, παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να μπω αλλά χωρίς να μπλέξω σε ίντριγκες. Είμαι τυχερή που είμαι εδώ, στην οικογένεια, στα ζώα μου. Κι όταν άκουσα το όνομά μου, δεν το περίμενα. Δεν έχει να κάνει με τους followers».

Ο Πιλίδης έγινε ο νέος ήρωας του Survivor All Star και η κούκλα σύντροφος του άρχισε τις αφιερώσεις

Η νέα της καθημερινότητα

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει στο έπακρο την επιστροφή της στην Αθήνα και αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της. Η 35χρονη γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και μοιράζεται υπέροχες λήψεις από τις προπονήσεις της. Η διαφορά στο σώμα της είναι εμφανής και το μόνο σίγουρο είναι πως η δημοσιογράφος προσπαθεί να κατακτήσει την πιο fit πλευρά του εαυτού της.

https://www.instagram.com/p/CpFhiObstdT

Οι πρόσφατες αναρτήσεις της Βαλαβάνη στο Instagram αποκάλυψαν την λίγο πιο sexy πλευρά της και αποδεικνύουν πόσο πολύ απολαμβάνει τις φωτογραφίσεις. Όσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο η πρώην παίκτρια του reality χαλαρώνει με φίλους και εστιάζει στα επαγγελματικά της και τα fashion brands που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Οι φήμες χωρισμού και ο νέος έρωτας

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν έντονα το τελευταίο διάστημα γύρω από τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

https://www.instagram.com/p/CLRHtlXMgpT

Πλήθος δημοσιευμάτων ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και μήνες και την δημοσιογράφο να ζει ένα παθιασμένο ειδύλλιο με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Σχολιάζοντας τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να μην ξεκαθαρίζει το τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Το πέρασμα του χρόνου φέρνει συνήθως στους ανθρώπους την ωριμότητα και την αλλαγή, φέρνει την εξέλιξη. Πράγματα που έκανα κάποτε δε σημαίνει ότι θα συνεχίσω να τα κάνω και στο τώρα ή στο μέλλον μου. Οι άνθρωποι αναθεωρούμε. Είναι δικαίωμά μου να μιλώ ή να μη μιλώ για κάτι. Δεν είναι ότι δε θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου. Επιλέγω εγώ τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ».

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε για την αγάπη που τρέφει ο ένας απέναντι στον άλλον τονίζοντας: «Παραμένουν ακριβώς τα ίδια. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ κι εκείνος εμένα. Ούτε τα δικά του απέναντί μου έχουν αλλάξει και ούτε υπάρχει λόγος να αλλάξουν».

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani