Όσκαρ ειλικρίνειας ή ερμηνείας για τον Νίκο Μπάρτζη; Ανάμεικτα συναισθήματα από τους Survivor fans

Όσκαρ ειλικρίνειας ή ερμηνείας για τον Νίκο Μπάρτζη; Ανάμεικτα συναισθήματα από τους Survivor fans

«Κάθε βράδυ ο Μάριος είναι με την Ελευθερίου. Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε τη Χαμπέρη»; Αυτή ήταν η φράση του Νίκου Μπάρτζη που έβαλε «φωτιά» στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor All Star.

To 2021, o Nίκος Μπάρτζης είχε αποχωρήσει από το Survivor εξαιτίας του τραυματισμού του και ακολουθώντας τον κολλητό του στο παιχνίδι James Καφετζής. Δίπλα στον James λίγα πράγματα είχαμε καταλάβει για τον πραγματικό χαρακτήρα του Μπάρτζη, που στο φετινό Survivor All Star έχει καταφέρει να διχάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Βόμβες αλήθειας από τον Μπάρτζη

Από το ξεκίνημά του στο παιχνίδι, ο Μπάρτζης είναι ο ορισμός του «κάνω ριάλιτι» και οι βόμβες του έχουν «κάψει» τους συμπαίκτες του. Την ίδια στιγμή, ο Νίκος σφυρίζει αδιάφορα και υποστηρίζει πως λέει μόνο αλήθειες.

  • Θα ξεχάσουμε τη «βόμβα» Μπάρτζη για το κινητό της Ασημίνας που έστειλε τη Χατζηανδρέου και τη Δαλάκα εκτός Survivor;
  • Θα ξεχάσουμε τα σχόλια για τις συναντήσεις του Σάκη με τη Μαριαλένα και του Μάριου με την Καρολίνα που επέφεραν ποινές και ξεμπρόστιασαν τον Ιωαννίδη;
  • Θα ξεχάσουμε το πώς ο Μπάρτζης είδε το λάθος του Ασημακόπουλου και ζήτησε επανάληψη του μεταξύ τους αγώνα;
  • Θα ξεχάσουμε το πώς ο Μπάρτζης «έδωσε» τον Στέλιο Χανταμπάκη κατηγορώντας τον πως ήθελε να μαγειρέψει την ψηφοφορία των Κόκκινων.

Στην μέχρι στιγμής πορείας του Μπάρτζη στους δύο μήνες του στο Survivor, ο Μπάρτζης έχει αποδειχτεί μεγαλύτερος στρατηλάτης από τον Σπύρο Μαρτίκα και η παρέα αρχικά μαζί του και νωρίτερα το 2021 με τον James, τον δίδαξε.

Αυτή τη φορά, ο Μπάρτζης – στο τρέιλερ που είδαμε- κατάφερε να τα βάλει με την κλίκα του Μαρτίκα που έβγαλε υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη. Η Ελένη Χαμπέρη, η οποία αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση στο τελευταίο συμβούλιο, εκφράζει την απογοήτευσή της, μιλώντας για αδικία, ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή έκανε λόγο για «ξεφτιλίκια» αναφερόμενη στον Σπύρο Μαρτίκα.

Κι ενώ όλα δείχνουν πως το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας θα το κερδίσουν οι Μπλε, λίγο πριν τον αγώνα αυτό ο Νίκος Μπάρτζης αναφέρθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο, προκαλώντας τις αντιδράσεις πολλών συμπαικτών του.

«Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν – έναν να ρωτήσουμε, είναι κάθε βράδυ με την Ελευθερίου. Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη. Δεν μπορώ να καταλάβω», λέει ο Μπάρτζης προκαλώντας την οργή της Ελευθερίας, του Μάριου, της Ευρυδίκης αλλά και του Στέλιου Χανταμπάκη.

Το Twitter δεν ξέρει τι να πιστέψει;

Μοιρασμένο είναι πάντως το Twitter σε σχέση με τα λεγόμενα του Νίκου. Άλλοι απορούν από που προέκυψε η τόσο μεγάλη στήριξη στη Χαμπέρη. Άλλοι επισημαίνουν πως δεν έχει λόγο ο Μπάρτζης να πει ψέματα για τον Μάριο και την Ελευθερία.

Την απάντηση ίσως έδωσε το καλοκαίρι που πέρασε ο ίδιος ο Μπάρτζης μιλώντας για το τι τον οδήγησε στο Survivor 2021

«Στο Survivor μπήκα ξεκάθαρα για τα λεφτά. Ούτε για την τηλεόραση ούτε για τίποτα. Όταν έγινε ο τραυματισμός, δεν μπορούσα άλλο, είχε πάρει και παράταση το παιχνίδι. Εγώ μπήκα και είπα πως θα είμαι ο εαυτός μου, είμαι και ήμουν όπως στην έξω μου ζωή. Δεν γίνεται να τα έχεις καλά με όλους», είπε ο Νίκος στη Μπέττυ Μαγγίρα πριν έναν χρόνο, τον Απρίλιο του 2022.

«Μεγάλος δικαστής ο Μπάρτζης»: Το κοινό τον αποθέωσε για την κόντρα με τους Κατσούλη και Ρουμελιώτη