Είναι ο Χανταμπάκης του 2017 το ίδιο πρόσωπο με τον Στέλιο του 2023; Οι φάρσες στον ΑΝΤ1 &το Twitter

Είναι ο Χανταμπάκης του 2017 το ίδιο πρόσωπο με τον Στέλιο του 2023; Οι φάρσες στον ΑΝΤ1 &το Twitter

Επέστρεψε ως φάρσα ο παλιός καλός Χανταμπάκης; Τα δάκρυα του πάικτη, τα πυρά των συμπαικτών του και πότε έγινε διάσημος ο 37χρονος Στέλιος.   

Οι Μαχητές ήταν εκείνοι που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας στο επεισόδιο της Παρασκευής (3/4) στο Survivor All Star. Πριν το αγώνισμα, δεν έλειψαν οι εντάσεις καθώς Στάθης Σχίζας, Νίκος Μπάρτζης και Σταυρούλα Χρυσαειδή θεώρησαν άδικο το γεγονός πως βγήκε υποψήφια η Ελένη Χαμπέρη και πως η Ελευθερία Ελευθερίου δεν είναι στον τάκο ...για να έχει συντροφιά ο Μάριος Πρίαμος. «Γκόμενα έρχεται, γκόμενα φεύγει. Είναι δυνατόν;», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Νωρίτερα και πριν από τον αγώνα, ο Μπάρτζης αποκάλυψε πώς οι δυο τους βρίσκονται σε τρυφερά τετ α τετ, με τους Ελευθερίου και Πρίαμο να του φωνάζουν «Ντροπή σου».

«Κάθε βράδυ ο Μάριος… με την Ελευθερία, το ξέρουμε όλοι. Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;» επιτέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης και προκάλεσε τους συμπαίκτες του να πουν αν λέει ψέματα. Ο Στέλιος Χανταμπάκης τού είπε πως «ναι» είναι ψεύτης, με τον Στάθη Σχίζα να ρίχνει τα… πυρά του στον παίκτη που στο πρώτο Survivor ήταν το κόκκινο πανί για τους τηλεθεατές.

Η Δαλάκα «μαρτύρησε» στο Space τους τέσσερις παίκτες που αρνήθηκαν την επιστροφή της

«Ο Χανταμπάκης, ενώ πήγαινε προς την καλύβα, άκουσε μια άσχημη βρισιά που είπα και κατευθείαν γυρνάει και παίρνει ένα άλλο ύφος, το ύφος του αγγέλου και μου λέει, “Στάθη μου, γιατί μας μιλάς έτσι;” και κοιτάει δεξιά αριστερά ψάχνοντας να βρει κάμερα… Όταν είδε ότι δεν έρχεται κάμερα, ξαναγύρισε στον παλιό καλό Στέλιο. Πριν μπω στο παιχνίδι, όλοι μου έλεγαν να προσέχω τον Στέλιο, όλοι. Εγώ έλεγα ότι θέλω να κρίνω έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσω. Έρχομαι εδώ και βλέπω μια Παναγία. Με κάποια σκηνικά όμως που βλέπω σιγά σιγά, βλέπω έναν Στέλιο 100% πονηρό. Είχα παρακολουθήσει το Survivor του 2017 αλλά δε μου αρέσει να κρίνω από αυτά που μου λένε και από αυτά που φαίνονται, αλλά από αυτά που ζω. Αυτή τη στιγμή βλέπω έναν Στέλιο που έχει τα περισσότερα κοινά στοιχεία με αυτά που είχα δει σαν τηλεθεατής το 2017 με μια όμως διαφορά, κρύβεται καλύτερα. Φοράει μια μάσκα, τη μάσκα του καλού παιδιού, ότι δεν ήταν αυτό που βλέπαμε. Τελικά μάλλον είναι αυτό που βλέπαμε. Θα πληγωθώ πολύ αν είναι τόσο πονηρός και πανούργα έξυπνος που τόσο καιρό έχει κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο».

Από τη μεριά του ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε: «Ο Στάθης με αποκάλεσε τώρα διπρόσωπο και έφυγε. Επίσης είπε ο Νίκος ότι εγώ είπα στον Μάριο μετά το συμβούλιο ότι γίναμε μάγκες ενώ ο Μάριος μόνο μίλησε και είπε ”μας είπαν τι να ψηφίσουμε, δεν ψηφίσανε αυτό που είπανε για να γίνουν μάγκες αυτοί”. Εγώ δεν μίλησα καθόλου. Ό,τι λέω είναι αυτά που έχουν συμβεί Δεν έκρινα κανέναν για το τι ψήφισε. Δεν με νοιάζει όποιος κι αν φύγει. Μόνο ο κόσμος κρίνει. Κανείς δεν είναι φίλος μου από εδώ. Έξω μπορεί να γίνουν. Τελειώνει και αυτό κομμάτι.

Όποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει ό,τι θέλει εναντίον μου. Και για το 2017, το 2013, το 2023. Ό,τι θέλει μπορεί να πει εναντίον. Δεν κρίνω κανέναν. Δεν απαντάω σε κανέναν και όποιος θέλει ας πει ό,τι θέλει για εμένα».

Τι κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι στο Survivor All Star

Ο Στέλιος Χανταμπάκης λυγισε

Μετά τον αγώνα και όσο οι Μαχητές διάβαζαν τα tweets από το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν, Στέλιος Χανταμπάκης και Σάκης Κατσούλης έδειξαν να μην μπορούν να διαχειριστούν τη συναισθηματική τους φόρτιση μετά τον τσακωμό που προηγήθηκε.

Αφορμή στάθηκε η επίθεση που δέχτηκε από τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη λίγο πριν το αγώνισμα. Οι δυο συμπαίκτες του τον κατηγόρησαν για διπροσωπία κάτι που συζητήθηκε στο νησί από την παρέα του Στέλιου Χανταμπάκη με τον Σάκη Κατσούλη να αναφέρει πόσο άδικο ήταν όλο αυτό που έγινε.«Βλέπω αυτή την επίθεση και πραγματικά, παιδιά, εγώ, δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό», είπε ο Στέλιος ωστόσο δεν κατάφερε να συνεχίσει τη φράση του αφού ξέσπασε σε κλάματα και κάλυψε το πρόσωπό του με τη ζακέτα του. ενώ βουρκωμένος το παράπονο του εξέφρασε και ο Σάκης Κατσούλης.

Όσκαρ ειλικρίνειας ή ερμηνείας για τον Νίκο Μπάρτζη; Ανάμεικτα συναισθήματα από τους Survivor fans

«Το να σου κολλάω το κεφάλι στο πρόσωπο και να σου κάνω τσαμπουκά, δεν το δέχομαι. Τις βρισιές δεν τις δέχομαι. Αυτό τον τρόπο ομιλίας δεν τον δέχομαι. Δεν ταιριάζουν σε εμένα και στον τρόπο που έχω μεγαλώσει, που με μεγάλωσε η οικογένεια μου ρε φίλε. Δεν μου ταιριάζει να μην μπορώ να μιλήσω γιατί φοβάμαι τι θα πούνε. Να μην νευριάσω και βγουν έξω να πουν τα χίλια μύρια, δεν θέλω ρε φίλε! Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν ήρθα για αυτό εδώ πέρα. Ήρθα γιατί είμαι καλός αγωνιστικά, μπορώ να συνυπάρξω με πολλά άτομα χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να ακούω το πρόβλημα του καθενός και να το λύνω και γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Μάριο που ήταν το είδωλο μου αγωνιστικά το ’17 μαζί με τον Ντάνο».

Επέστρεψε ως φάρσα ο Στέλιος;

Η αλήθεια είναι πως φέτος βλέπουμε έναν άλλον Στέλιο σε σχέση με αυτόν που γνώρισε το κοινό πριν απο 6 χρόνια. Δεν ξέρουμε πώς είναι να ζεις σε συνθήκες ακραίες και ποιος από τους παίκτες είναι άλλος άνθρωπος όταν κλείνουν οι κάμερες πάντως κάποια πράγματα είναι δεδομένα πως έχουν συμβεί.

Στο τι έχει πάθει ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor All Star την απάντηση έδωσε ο ίδιος το 2018

Ξέρουμε επίσης, οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει και συναναστραφεί, πως ο Στέλιος είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα και προφανώς στο All Star ακολουθεί μία γραμμή προκειμένου να μην ξαναπεράσει τα ίδια. Γνωρίζουμε επίσης πως είναι ένας άνθρωπος που κάνει φάρσες (χωρίς κακή πρόθεση, θα δεις παρακάτω τον λόγο). Οπότε, δεν αποκλείεται και στο All Star να επέστρεψε ως φάρσα. Στέλιος είναι αυτός.

Ξέρουμε επίσης πως είναι ένας πολύ καλός φίλος και σύντροφος για την Όλγα αλλά κυρίως είναι ένας υπέροχος πατέρας. Αυτά.

Τα σχόλια του Twitter

Όπως πάντα το Twitter είχε πολλά να πει για το επισόδειο της Παρασκευής 3/3.

Το πέτρινο εξοχικό του Σ. Χανταμπάκη στον Βόλο είναι πιο «ζεστό» από τις εκφράσεις του στο Survivor

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ένας από τους παίκτες που συζητήθηκαν έντονα στο Survivor το 2017. Οι αντιπαραθέσεις που είχε με τους συμπαίκτες του είχαν απασχολήσει τον Τύπο και είχαν διχάσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι είχαν χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα»: τους υποστηρικτές αλλά και τους haters του.

Φέτος, ο 37χρονος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και στο reality επιβίωσης με διάθεση να περάσει απαρατήρητος μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει πριν έξι χρόνια με τη συμμετοχή του και τη λεγόμενη κλίκα του. Αυτή τη φορά, ο Στέλιος θέλει να φτάσει στον μεγάλο τελικό του «Survivor All Star» και να κερδίσει τον κόσμο με τη συμπεριφορά του.

Στα εκτός παιχνιδιού τώρα, και ο νικητής του Nomands & επιχειρηματίας και η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας έχοντας δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα με τα παιδιά του (Μανώλης και Μαλένα) σε νέο σπίτι και δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την αλλαγή. Εκτός από την υπέροχη μονοκατοικία τους στην πρωτεύουσα, διατηρούν μια παραδοσιακή εξοχική κατοικία στον Βόλο, την πόλη από όπου κατάγεται ο 37χρονος.

Το πέτρινο εξοχικό Χανταμπάκη-Πηλιάκη στο Βόλο

Χανταμπάκης και Πηλιάκη έχουν καθημερινή παρουσία στα social media και μοιράζονται αρκετά συχνά στιγμιότυπα στo Instagram με τα παιδιά τους. Μέσα από τα προφίλ τους έχουμε δει αρκετές γωνιές από το υπέροχο εξοχικό τους το οποίο επισκέπτονται οικογενειακώς για τις ολιγοήμερες διακοπές τους αλλά και την καλοκαιρινή περίοδο.

Το ζευγάρι επέλεξε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική για το σπίτι τους το οποίο ενδείκνυται τόσο για χειμερινές αλλά και καλοκαιρινές αποδράσεις. Το εξοχικό είναι πέτρινο και διαθέτει μια μεγάλη πετρόχτιστη αυλή στην οποία τα παιδιά απολαμβάνουν να παίζουν για ώρες. Στο σαλόνι πρωταγωνιστούν οι καφέ αποχρώσεις, με τους μεγάλους καναπέδες και τα σκαμπό να δίνουν cozy vibes στον χώρο.

Σχίζας-Παναγιώταρου: Το ζεστό σπίτι με την απέραντη θέα στο οποίο θα ήθελες να βλέπεις Survivor

Το παλιό αρχοντικό διαμορφώθηκε έτσι ώστε να είναι απόλυτα λειτουργικό και σύγχρονο. Το ζευγάρι πρόσθεσε αρκετές μοντέρνες πινελιές με την πισίνα που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο να αποτελεί το αγαπημένο spot όλων των επισκεπτών, καθιστώντας το εξοχικό τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Το πέτρινο πηγάδι, τα λουλούδια και τα φυτά δεσπόζουν στην αυλή και δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό. Οι κούνιες δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού η Μαλένα και ο Μανώλης Χανταμπάκης λατρεύουν να παίζουν στη φύση μαζί με τους γονείς τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την εξοχική κατοικία της οικογένειας Χανταμπάκη.

3 πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τον Στέλιο

  • Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, αλλά και το modeling.
  • Ο Στέλιος Χανταμπάκης σταδιακά ασχολήθηκε και με την τηλεόραση. Μάλιστα, συμμετείχε και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πριν δηλώσει συμμετοχή στο Survivor 2017.
  • Ο Στέλιος κατά το παρελθόν έκανε την εκπομπή WANTED στον ΑΝΤ1 μαζί με τους κολλητούς φίλους του (παρόλο που οι δύο από την τετράδα δεν ήταν γνωστοί στο κοινό).

Οι 4 φίλοι ήταν οι Στέλιος Χανταμπάκης (Χάντα), Γιώργος Μανίκας (Μάνι), Κώστας Σιδεράτος (Κόκος), Γιώργος Βασιλόπουλος (Μπούμπης) και η εκπομπή με φάρσες έπαιξε για οκτώ επεισόδια το 2014.

Η πρώτη μεγάλη κόντρα στην Κόκκινη ομάδα είναι γεγονός

Στο περιστατικό που συνέβη στο επεισόδιο της Παρασκευής (3/3) είχε αναφερθεί η εκπομπή της Φαίης Σκορδά εδώ και μέρες.