Η Τατιάνα Μπλάτνικ έβγαλε τα μαύρα και επέστρεψε στο λουκ με το οποίο την αγαπήσαμε

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έβγαλε τα μαύρα και επέστρεψε στο λουκ με το οποίο την αγαπήσαμε

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η Τατιάνα Μπλάτνικ και έδειξε την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ επέστρεψε στο λουκ με το οποίο την γνωρίσαμε.

Η Τατιάνα σύμφωνα με το πρωτόκολλο έχει περάσει στη νέα περίοδο του royal style μετα και το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Παρέμεινε βέβαια διακριτική, σε σκούρα χρώματα, βάζοντας μικρές ανοιξιάτικες πινελιές στο casual chic look της.

Σκούρες αποχρώσεις αλλά όχι εντελώς πένθιμο λουκ

Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα απλό μαύρο παντελόνι σε γραμμή cigarette. Από πάνω φόρεσε ένα σκούρο μπορντό πουκάμισο και μια πλεκτή ζακέτα επίσης σε μαύρο. Τα sneakers της ήταν ασορτι με το πουκάμισο, με λευκό πάτο και κορδόνια, ένα στοιχείο που τα κάνει ακόμη πιο cool.

Όλη όμως τη διαφορά την έκανε το πολύχρωμο printed φουλαρι της. Πρώτον γιατί είχε ακριβώς τα ίδια χρώματα με το πουκάμισο της και δεύτερον γιατί ένα item με prints κοντά στο πρόσωπο αναδεικνύει πάντα τα δυνατά μας σημεία. Και η Τατιάνα το ξέρει αυτό πολύ καλά.

tatiana1.jpg

Θυμήσου τα τελευταία λουκς της Τατιάνας εδώ

Οι προσευχές της Τατιάνα Μπλάτνικ για την τραγωδία στα Τέμπη

Εδώ και περίπου 2 μήνες η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει βυθιστεί στο πένθος λόγω του θανάτου του. Η απώλειά του είναι αισθητή στο σπίτι των Γλύξμπουργκ οι οποίοι είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και αλληλοστηρίζονται προσπαθώντας να ξεπεράσουν αυτή την δύσκολη περίοδο.

Tatiana.jpg

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ έχει συγκλονιστεί με το τραγικό δυστύχημα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.

Η 42χρονη επισκέφθηκε εκκλησία για να προσευχηθεί και δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο έγραψε: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με όλους εκείνους που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και έχουν πληγεί από το τραγικό δυστύχημα. Ένα κερί και φως για όλους», έγραψε πριν λίγες ώρες η Τατιάνα Μπλάτνικ.

https://www.instagram.com/p/Cn9uUcUu0wy

Μετά τον θάνατο του πεθερού της, η Τατιάνα είχε και πάλι συγκινήσει με το μήνυμά της για τον τέως.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία όταν θέλεις να πεις τόσα πολλά και δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψεις πόσο υπέροχος άντρας ήσουν και πόσο ευλογία και τιμή νιώθω που είμαι μέλος της δεμένης στοργικής οικογένειάς σου. Αλλά υπάρχουν και άλλα - τα τελευταία χρόνια έμαθα πραγματικά τι σημαίνει «αγάπη για την πατρίδα» και παρακολούθησα πώς τη μεταδώσατε στα παιδιά σας, και μέσω του Νικολάου, σε μένα. Σας ευχαριστώ. Η κληρονομιά σας, η πίστη σας, το φως και η αγάπη σας ζουν μέσα από όλα αυτά. Ήταν τιμή μου να είμαι νύφη σου. Χρυσός Ολυμπιονίκης για την Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών, Βασιλιάς, σύζυγος, αδερφός, πατέρας, παππούς, μαύρη ζώνη καράτε, φίλος, πεθερός και άλλα τόσα - να αναπαύεσαι εν ειρήνη Μεγαλειότατε, Θείος Τίνο - Θα μου λείψεις τόσο πολύ και θα σε αγαπάω για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη».

https://www.instagram.com/p/CnVUqkqubgR

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η κομψή εμφάνιση με skinny τζιν παντελόνι και ψηλές μαύρες μπότες