Η μεγάλη σύγκρουση Άννας & Χατζή και ο επίλογος ενός ήρωα των Παγιδευμένων: Μόνος και ανίσχυρος

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεγάλη σύγκρουση Άννας & Χατζή και ο επίλογος ενός ήρωα των Παγιδευμένων: Μόνος και ανίσχυρος

Την κρισιμότερη μάχη της ζωής της δίνει η δικηγόρος Άννα Ροδίτη για να αποδείξει την αθωότητα της αλλά δεν είναι ούτε εύκολο ούτε αυτονόητο ότι θα γλιτώσει τη φυλάκιση. 

Η μάχη των μαχών δίνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι» και το ζευγάρι Μαρκέτου και Ροδίτη αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση.

Η αθώωση της Άννας κρέμεται από μία κλωστή και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση καθώς η καταδίκη είναι πολύ κοντά. Η μετωπική της σύγκρουση με τον Χατζή θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις γιατί εκείνος θέλει να την εξοντώσει με κάθε τρόπο. Θα τα καταφέρει; Και ποιο θα είναι τελικά το τέλος του Αλέκου Χατζή στη σειρά; Θα είναι όμοιο με εκείνο του γιου του Άγγελου;

https://www.instagram.com/p/CnCqnA0o1_q

Ο αγώνας δρόμου του Δημήτρη

Σωστός σπρίντερ γίνεται ο δικηγόρος Μαρκέτος - Μιχάλης Λεβεντογιάννης για να μη βρεθεί εκείνος και η αγαπημένη του «Παγιδευμένοι» και επί της ουσίας της λέξης. Δεν τελείωσαν όλα με τον θάνατο του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, γιατί απλούστατα δεν μπορούν να αποδείξουν ότι το έκανε ο Ηλίας. Σκοτώθηκε, πριν τους δώσει τα στοιχεία που εκείνοι χρειάζονταν.

Ένα hat-trick του δικηγόρου Χατζή θα την φέρει σε ακόμη δυσκολότερη θέση. Θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η Άννα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα προκαλέσει μάλιστα τεχνητή ένταση για να την ρίξει στην παγίδα. Εκείνη πέφτει κανονικότατα και η μόνη λύση είναι οι νέες έρευνες του Δημήτρη στον τόπο του εγκλήματος, ξανά και ξανά. Για νέους μάρτυρες που να πιστοποιούν τους 3 πυροβολισμούς ή να έχουν δει κάτι παραπάνω.

Το ψέμα σκοτώνει την αγάπη: Άννα και Δημήτρης «Παγιδευμένοι» και ένα βήμα πριν τον χωρισμό

Η σωτηρία της Άννας είναι εντελώς αμφίβολη και όλοι ετοιμάζονται και ψυχολογικά για την καταδίκη της. Ίσως όμως την τελευταία στιγμή, ένα μήνυμα από το παρελθόν, να δώσει τη λύση.

Το θύμα επιστρέφει. Ο 'Αγγελος έχει αφήσει στοιχεία που δείχνουν ότι η δολοφονία του ήταν ένα δικό του σχέδιο για να στοχοποιήσει και να εξοντώσει την Άννα. Διαστροφικό μεν, αλλά το στικάκι που έχει όλα τα στοιχεία και θα ανακαλυφθεί, βοηθά τελικά την Ροδίτη.

https://www.instagram.com/p/CpYAx0Xouli

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί τι κρύβει παραπάνω ο μεγαλοδικηγόρος Αλέκος Χατζής, ο οποίος και απογοητεύεται από την κατάληξη της υπόθεσης. Έχουμε να δούμε ακόμη πολλά που τον αφορούν και έχουμε ήδη αρχίσει να υποπτευόμαστε ότι ίσως έχει και κάποια σχέση με το κύκλωμα των ναρκωτικών.

pagidevmenoixatzis.jpg

Θα δούμε τον επίλογό του προς το τέλος της σεζόν και θα ασχοληθούμε με εκείνον και στην αρχή της δεύτερης. Δεν θα έχει όμως το τέλος του γιου του Άγγελου, δηλαδή να χάσει τη ζωή του. Είναι πολύ σκληρός και αδίστακτος και έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής να επιβιώσει. Θα τιμωρηθεί; Με έναν τρόπο ναι, θα τιμωρηθεί.

https://www.instagram.com/p/CpBHxM7r4pR

Θα βρεθεί ανίσχυρος, αφού θα του αφαιρεθεί η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και θα αποκαλυφθεί ότι το πτυχίο του είναι πλαστό, όπως τον απειλούσε ο γιος του και η Κλειώ.

Θα χάσει φυσικά όλη του την περιουσία και θα τον δούμε μόνο, φτωχό και αβοήθητο.