Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα στη Γη της ελιάς και τρολάρει τον ρόλο του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα στη Γη της ελιάς και τρολάρει τον ρόλο του

Ως ο μυστηριώδης Ορέστης Αντωνιάδης έρχεται στην Μάνη για να δώσει λύσεις, να αποκαλύψει και να τιμωρήσει. Και γιατί όχι και να ερωτευτεί. 

Οι σειρές μυθοπλασίας επέστρεψαν στους κανονικούς τους ρυθμούς και μεταξύ σοβαρών και ολίγων κωμικών εξελίξεων, η Γη της ελιάς αποκτά πια ένα διαφορετικό ενδιαφέρον.

Η συμμαχία μεταξύ της Ασπασίας και της Δήμητρας για αποκαλύψουν τη δράση του Δημοσθένη θα μας απασχολήσει αρκετά, όπως και ο ερχομός στην Αερόπολη του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος γίνεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη συνέχεια. Σήμερα ο ηθοποιός μας έδειξε κάποια πλάνα από τα πρώτα του γυρίσματα και αυτός είναι ο ρόλος του ως Ορέστης Αντωνιάδης.

Καλώς όρισες Ορέστη Αντωνιάδη

Η έλευση του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς, είχε κρατηθεί ως μυστικό και μόλις ο ίδιος το αποκάλυψε στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Νight Out» όλοι αρχίσαμε να ψάχνουμε για ποιο ρόλο και για ποια ιστορία ειδικά προορίζεται.

Σήμερα ο ίδιος ανήρτησε και ένα μικρό βίντεο από τα γυρίσματα στη σειρά, αλλά μάλλον για να μας τρολάρει, γιατί το μόνο που κάνει είναι να σκαρφαλώνει μία ελιά. Με λίγα λόγια δεν μας έδωσε κανένα spoiler.

Όμως έχουμε συλλέξει στοιχεία για τον ρόλο του. Καταρχάς δεν θα αποκαλυφθεί εξαρχής ότι ο σκοπός του, είναι να ξεσκεπάσει και να εξολοθρεύσει τον Δημοσθένη με το να εξυχνιάσει αρχικά τη φερόμενη ως αυτοκτονία του Κίμωνα.

https://www.instagram.com/p/CmT60S5rSn4

Ως ένας απλός επισκέπτης της περιοχής θα έρθει, αλλά σύντομα ο αγροτουρισμός, θα δώσει την θέση του στη δράση. Κάπου εκεί, θα συναντήσει παράλληλα και την Δήμητρα, η οποία με την βοήθεια της Ασπασίας πια, συνεχίζει τις έρευνες.

https://www.instagram.com/p/CpKyAXtM7Pt

Με κίνδυνο να αποκαλυφθεί, γιατί σε μία μυστική της έρευνα στο σπίτι θα τραυματιστεί και αυτό θα είναι το πρώτο σημάδι προς τον Δημοσθένη, ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν θα μπορέσει να προσδιορίσει για ποιο λόγο θα πρέπει να την υποψιάζεται.

Ο Ορέστης όμως έχει έρθει για να ρίξει φως στο μυστήριο με πιο δραστικό τρόπο. Το θέμα είναι όμως ότι κάποια στιγμή θα μπλέξουν οι δικές του αρμοδιότητες με εκείνες του Κουράκου. Δεν είναι αστυνομικός, αλλά ιδιωτικός ερευνητής. Και θα φτάσει στην αλήθεια πιο γρήγορα από την επίσημη αρχή της Μάνης, βάζοντας τον Γιώργη σε δεύτερο ρόλο.

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα μετράει και αυτό είναι η εξόντωση του Δημοσθένη.