Το παιδί της Ιουλίας και το μεγάλο μυστικό στη Γη της ελιάς που έμεινε για χρόνια κρυφό

Κατερίνα Μπούσιου
Το παιδί της Ιουλίας και το μεγάλο μυστικό στη Γη της ελιάς που έμεινε για χρόνια κρυφό

Λίγο πριν αποφασίσουν να παντρευτούν ο Στάθης και η Ιουλία στη Γη της ελιάς θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με το παρελθόν τους. 

Όλες οι συμπεριφορές των τηλεοπτικών ηρώων έχουν μία εξήγηση και πολλά στοιχεία από το παρελθόν τους, δομούν τον χαρακτήρα του σήμερα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι να είσαι σεναριογράφος μίας καθημερινής σειράς όπως η Γη της ελιάς, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Στοιχείο must για την εξέλιξη, είναι επίσης και το μυστήριο. Με ένα τέτοιο που ήδη έχει αρχίσει να πλανάται πάνω στην Μάνη εδώ και λίγα επεισόδια, θα ασχοληθούμε και στην συνέχεια. Με το παιδί της Ιουλίας και ένα ατύχημα που στοιχειώνει το παρελθόν της αλλά εξηγεί πολλά για το μέλλον της. Έτσι θα καταλάβουμε καλύτερα τον δικό της χαρακτήρα αλλά και την φύση της σχέσης της με τον Στάθη. Τι απέγινε όμως το παιδί που κυοφορούσε; Και κυρίως: Ποιος είναι ο πατέρας;

https://www.instagram.com/p/CkWVbEpLz6d

Έχει γούστο να είναι η Μυρτάλη

Αν έχεις παρακολουθήσει τη Γη της ελιάς από τα πρώτα επεισόδια, θα θυμάσαι μία συνηθισμένη φράση της Ιουλίας Βρετάκου (Αντιγόνη Κουλουκάκου) πως αγαπά την Μυρτάλη σα δικό της παιδί.

Πολλοί φανς τότε υποστήριζαν πως ίσως δούμε την έκπληξη πως είναι δική της κόρη τελικά. Κάτι τέτοιο όμως είναι μάλλον σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Αντίθετα, μην αποκλείεις το θέμα μητρότητα με την Ιουλία. Ήδη έχουμε δει ότι πολλά πράγματα για το παρελθόν της, έχουμε δει να τα εξομολογείται στον Στάθη . Μάθαμε για παράδειγμα πως έκανε καταχρήσεις και κατάφερε να κόψει τα ναρκωτικά πριν της καταστρέψουν όλη της τη ζωή.

Το «σ' αγαπώ» της Αντιγόνης Κουλουκάκου στον αγαπημένο της θα το ζήλευε ακόμη και η Ιουλία

Αυτό όμως που θα μάθουμε στη συνέχεια έχει ένα ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σε μία προσπάθεια να την πείσει ο Στάθης να πάνε βόλτα με την μηχανή του, θα της ξυπνήσουν θλιβερές μνήμες και σαν φλασιά θα περάσει από μπροστά της ένα ατύχημα με μηχανή όπου η ίδια τότε ήταν έγκυος!

Παραξενεύτηκες; Με δεδομένο ότι δεν έχουμε δει καμία άλλη αναφορά σε παιδί, υπάρχει ένας μεγάλος γρίφος που πρέπει να λυθεί.

Καταρχάς αν κατάφερε να γεννήσει το παιδί ή αν το έχασε. Το δεύτερο είναι, σε περίπτωση που το γέννησε, το τι απέγινε αυτό το παιδί. Και στις δύο όμως περιπτώσεις, ποιος ήταν ο πατέρας.

https://www.instagram.com/p/Co9do7gI4RL

Κατά 99% το παιδί αυτό πρέπει να είναι του Στάθη. Υπήρξε ο μεγάλος της νεανικός έρωτας και αν επίσης θυμάσαι, την πρώτη σεζόν είχαμε μάθει πως τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της Ιουλίας, ο Ισίδωρος και ο Ιπποκράτης την είχαν διώξει άρον άρον από τη Μάνη μόλις έμαθαν για το ειδύλλιό τους.

Αν όμως τελικά ζει το παιδί τους, αυτό θα είναι το plot twist της χρονιάς για τη σειρά και μία ενδιαφέρουσα συνέχεια για τον τρίτο κύκλο.

Αν δεν το έχουν σκεφτεί οι σεναριογράφοι, μόλις τους δώσαμε ιδέα.

DPG Network