«Είχαμε ανάγκη να χαμογελάσουμε»: Τα 5 νέα ζευγάρια στη Γη της ελιάς έφτιαξαν τη διάθεση του κοινού

«Είχαμε ανάγκη να χαμογελάσουμε»: Τα 5 νέα ζευγάρια στη Γη της ελιάς έφτιαξαν τη διάθεση του κοινού

Χθες το βράδυ μεταδόθηκαν κανονικά ορισμένες από τις σειρές μυθοπλασίας, για να αλλάξει για λίγο η διάθεσή μας, μετά από όσα τραγικά βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Στη Γη της ελιάς είχαμε παράδοξες ερωτικές συναντήσεις. 

Το τριήμερο εθνικό πένθος αλλά και η σοβαρότητα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, έχει τροποποιήσει το πρόγραμμα των καναλιών, λόγω και των έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών.

Χθες ωστόσο, ακόμη και αν η σκέψη μας είναι πάντα μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων, κάποιες από τις σειρές μυθοπλασίας μεταδόθηκαν κανονικά, σε μία προσπάθεια να ξεχαστούμε, χωρίς όμως να ξεχάσουμε και να αλλάξει η διάθεσή μας, έστω και για λίγο. Στη Γη της ελιάς, τα 5 νέα και αρκετά παράξενα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν πρόσφατα, έφτιαξαν το κέφι του κοινού. Ποια από αυτά τα φαινομενικά αταίριαστα ζευγάρια θα συνεχίσουν όμως να είναι μαζί;

Μάνη η ερωτική

Οι χρήστες του Twitter, συνηθίζουν κάνοντας σχόλια για τη Γη της ελιάς να απευθύνονται και προσωπικά στη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, αν και εκείνη δεν έχει σχετικό προφίλ. Την επιβραβεύουν για το σενάριο, αλλά με χιούμορ πολλές φορές, κάνουν και τα παράπονά τους. Χθες για παράδειγμα της έδωσαν τα εύσημα που δημιούργησε ένα νέο ζευγάρι, τον Λεωνίδα και την Ειρήνη. Αν και εκείνος μόλις είχε χωρίσει από την Άννα, βρήκε αμέσως νέο ταίρι. Με το τέλος της σεζόν όμως θα έχουμε και το τέλος του έρωτά τους, αφού ο ηθοποιός Ραφαήλ Καρυωτάκης δεν θα συνεχίσει κσι στην τρίτη σεζόν της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CpKf58wskG6

Όπως και η πρώην του η Άννα, η οποία φαίνεται πως είχε τόσο καιρό δίπλα της τον άνθρωπό της τον Πότη, αλλά τώρα ήρθαν πια κοντά. Στο μέλλον θα τους δούμε μαζί.

Ένα ακόμη ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίζεται στη Γη της ελιάς και ένα άλλο κάνει την έκπληξη

https://www.instagram.com/p/CpKbwc4LyTq

Το τρίτο ζευγάρι, είναι η Αρετή (Δώρα Χρυσικού ) και ο Ανδρέας (Γιώργος Χρανιώτης) και αυτή ήταν και η πιο χαριτωμένη - παράδοξη στιγμή της σειράς. Ειδικά όταν εκείνη τον σύστησε στον πρώην σύζυγο και ισχυρίστηκε πως ο Στάθης δεν την έχει ξεπεράσει. Αυτό το ειδύλλιο θα είναι ωστόσο μικρής διάρκειας. Ποιος αντέχει άλλωστε την Αρετή;

Το τέταρτο ζευγάρι είναι η μεγάλη έκπληξη. Μετά την Ευτυχία ο Αποστόλης φλερτάρει την Αναστασία και οικιακή βοηθό της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου). Εδώ κάποιοι από τους φανς παραξενεύτηκαν με τον συνδυασμό. Λέτε να φάμε κουφέτα;

Οι φανς αναφέρθηκαν και στο πέμπτο ζευγάρι. Η Αθηνά και ο εισαγγελέας Μιχάλης, συνεχίζουν να φλερτάρουν αν και εκείνη δείχνει να αντιστέκεται. Το χαμόγελό της όμως στην συζήτηση με τον Μάνο, έδειξε ότι έχει κολακευτεί και δεν τον απορρίπτει. Απλά διστάζει να προχωρήσει τόσο γρήγορα σε νέα σχέση. Εδώ θα έχουμε αίσιο τέλος.

https://www.instagram.com/p/CpQTWkYtPKA

Αυτό το επεισόδιο ήταν μία σεναριακή ανάσα, ανάμεσα σε θλιβερές εξελίξεις της σειράς των προηγούμενων εβδομάδων, με δολοφονίες, επιθέσεις, σοβαρούς τραυματισμούς και παρανομίες. Κάνοντας ένα μικρό recap, η σκηνή με τον Αλέξη να ομολογεί στην Μυρτάλη πως σκότωσε τον Γεράσιμο και πρώην σύντροφο της μητέρας του, σηματοδοτεί νέες εξελίξεις. Και όχι πάλι ευχάριστες.

Το τέλος του γιου της Μαργαρίτας, πλησιάζει.