Ο ερωτοχτυπημένος Σταύρος έγινε viral και οι Παγιδευμένοι που συμμαχούν κάνουν την έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο ερωτοχτυπημένος Σταύρος έγινε viral και οι Παγιδευμένοι που συμμαχούν κάνουν την έκπληξη

Στο μέτωπο Μαρκέτου - Ροδίτη τάσσεται και η σύζυγος του Αλέκου Χατζή την ίδια στιγμή που ένας νέος έρωτας γεννιέται, πάνω όμως σε ένα μεγάλο μυστικό.

Τι και αν κάνει τον σκληρό εισαγγελέα; Ο Σταύρος Μαυρίδης στην σειρά «Παγιδευμένοι» έχει και ευάλωτες πλευρές.

Μία από αυτές που ήταν και χιουμοριστική, είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο με το πρώτο φλερτ στην νέα του συνάδελφο, που ήταν αμήχανο και γεμάτο γκάφες. Η Αγγελική Ρούσσου όμως, που θα γίνει σύντομα το νέο του crush, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Όπως και το μυστικό της Υβόννης που θα αποκαλύψει η ίδια στον Δημήτρη και την Άννα, σε μία κρυφή συμμαχία που δημιουργείται. Ποιο είναι όμως το αντάλλαγμα;

Η ατμόσφαιρα...ηλεκτρισμένη!

Αν ήταν στην αλήθεια το δικαστικό σώμα όπως στη σειρά «Παγιδευμένοι» όλα θα ήταν διαφορετικά. Έχει «πέσει» έρωτας στην εισαγγελία και μετά τον Δημήτρη Μαρκέτο και την Άννα Ροδίτη, έχουμε ανταγωνιστικό ζευγάρι στην αγάπη και την προτίμηση του κοινού.

Το Twitter χθες διασκέδασε και αποθέωσε την αμηχανία του Σταύρου Μαυρίδη, ο οποίος και έχει ξεκινήσει να φλερτάρει την νεοεισερχόμενη εισαγγελέα συνάδελφό του, Αγγελική Ρούσσου. Η χημεία του Κίμωνα Κουρή και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου είναι εμφανής. Η σκηνή που ο Μαυρίδης καλλωπίζεται για να εμφανιστεί μπροστά της, αλλά και η μετέπειτα συνάντησή τους, έδειξε πως η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, όπως θα έλεγε και η Άννα Βίσση.

Πάνω στο γραφείο της, είδαμε όμως να έχει μία σφαίρα. Και αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Αγγελικής. Σηματοδοτεί έναν δικό της τραυματισμό ή ενός δικού της ανθρώπου και το κράτησε ως αναμνηστικό για να μην σβήσει η θλιβερή στιγμή; Όλα θα τα μάθουμε όταν πια το ζευγάρι εκδηλώσει τον έρωτά του.

«Αντέχεις τις ανατροπές;»: Μαυρίδης - Μαρκέτος έχουν κρυφό σχέδιο και οι «Παγιδευμένοι» μία νέα αρχή

https://www.instagram.com/p/CpBHxM7r4pR

Και αφού είπαμε για μυστικά, η Υβόννη ήρθε η ώρα να πει το μεγάλο μυστικό του συζύγου της στην Άννα, η οποία ψάχνει να βρει όλες τις απειλές που έκανε ο Άγγελος σε όλους πριν πεθάνει.

Την επισκέπτεται όπως θα δούμε σύντομα στο γραφείο της και λέει σε εκείνη και τον Δημήτρη για το πλαστό πτυχίο Νομικής του άντρα της, Αλέκου Χατζή. Είναι ένα στοιχείο βασικό, αλλά όχι και το βασικότερο για να αθώωσει την ίδια που κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου.

Η Υβόννη θα ζητήσει όμως ανταλλάγματα για αυτή την βοήθεια. Να κάνει προσπάθειες για να βγει από την φυλακή ο Στέλιος (και εραστής της) ο οποίος πήγε να παραδοθεί λέγοντας πως εκείνος βοήθησε στην απόδραση του Άγγελου από το νοσοκομείο την μοιραία βραδιά της δολοφονίας του. Αυτή η νέα συμμαχία θα φανεί στη συνέχεια αρκετά χρήσιμη μέχρι τον επίλογο του μεγαλοδικηγόρου.

Έχουμε και άλλη όμως περίπτωση που εφαρμόζεται «η ισχύς εν τη ενώσει». Ο παππούς Γεράσιμος ο οποίος τρέφει μεγάλη αδυναμία στην Άννα, έχει αρχίσει να της παρέχει κάθε πληροφορία που εκείνη χρειάζεται.

papous.JPG

Μόνο που όταν το μάθει αυτό ο Δημήτρης, δεν θα χαρεί καθόλου. Μα, καθόλου.