Η επένδυση του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Πήλιο & το σπίτι στο Χαλάνδρι που έχει ως θέμα την τέχνη

Η επένδυση του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Πήλιο & το σπίτι στο Χαλάνδρι που έχει ως θέμα την τέχνη
Instagram

Περίπου 40 χρόνια είναι μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα, η οποία έχει πολύ διακριτική παρουσία. «Καλημέρα από το δωμάτιο με τους καθρέφτες. Κάποια προτιμάει πάντα να κρύβεται!».

Γεννημένος στον Βόλο στις 30 Δεκεμβρίου του 1957 ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας από σημαντικότερους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της γενιάς του. Ο ερμηνευτής του αγαπημένου μας τραγουδιού «Να με προσέχεις» αρχικά ήταν μέλος του συγκροτήματος Φατμέ και αργότερα ακολούθησε τη δική του προσωπική πορεία έχοντας κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους.

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα, όπως Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μητροπάνος, Αφροδίτη Μάνου, Σταύρος Λογαρίδης, Νίκος Ζιώγαλας, Μανώλης Φάμελλος, Διονύσης Σαββόπουλος, Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, Έλλη Πασπαλά, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Πόλυ Πάνου.

Επιτέλους Jennifer Lopez και Ben Affleck αγόρασαν το σπίτι των ονείρων τους

Όπως είναι γνωστό (και ευτυχώς!) από το φθινόπωρο του 2020 παρουσιάζει την υπέροχη εκπομπή της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί» με τη Ρένα Μόρφη.

https://www.instagram.com/p/CpDHp13IoJD

Σε προσωπικό επίπεδο, ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει την οικογένεια των ονείρων του, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρίνα, με την όποια είναι παντρεμένοι περίπου 40 χρόνια. Για τη γνωριμία τους είχε πει σε συνέντευξή του στην κάμερα του «Πρωινού» και τον Άρη Καβατζίκη:

«Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι. Ήταν περιπετειώδες. Ήταν με πολλά μπρος πίσω. Μάλιστα σε μια φάση από αυτές που είχαμε χωρίσει έγραψα τα “Ψέματα”. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι οφείλεται τελικά για το ότι γύρισε σε μένα. Συνολικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί».

Αναφορικά με το μυστικό του κοινής πορείας τους, είχε παραδεχθεί: «Το μυστικό είναι όταν ζορίζουν τα πράγματα πρέπει να έχεις το κουράγιο να το παλέψεις. Σε μια μακροχρόνια σχέση υπάρχουν χωρισμοί. Μπορεί να μην φτάνεις στο διαζύγιο αλλά υπάρχει εποχή που καταρρέεις. Εμείς την πρώτη φορά που περάσαμε τέτοια κρίση ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο».

https://www.instagram.com/p/Ckfdt-5oNcU

Σε ανάρτησή του μαζί της, είχε γράψει για εκείνη και το διακριτικό προφίλ της:

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Λευτέρη και τη Θάλεια η οποία παντρεύτηκε το 2018 στο Πήλιο και το 2021 έγινε μαμά ενός κοριτσιού.

Jessica Biel- Justin Timberlake: Το σπίτι τους είναι βγαλμένο από 7th Heaven

https://www.instagram.com/p/CJYDE3HF8sY

Σε άλλη συνέντευξη του καλλιτέχνη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη ξανά, ο Νίκος Πορτοκάλογλου είχε αναφερθεί στα τραγούδια που έχει γράψει για τη γυναίκα του.

«Έχω γράψει για τη γυναίκα μου περίπου εκατό τραγούδια, αφού είμαστε μαζί 40 χρόνια πλέον. Το πρώτο ερωτικό τραγούδι που έγραψα για τη γυναίκα μου ήταν όταν χωρίσαμε, ήταν το “Ψέματα”. Μόλις το άκουσε, μετάνιωσε πικρά για το χωρισμό κι επέστρεψε».

Το σπίτι της οικογένειας στο Χαλάνδρι

Η βάση της οικογένειας είναι στο Χαλάνδρι απ΄όπου ο καλλιτέχνης έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι που στεγάζει την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/BxecVxmFAYv

Πρόκειται για μια μεζονέτα που έχει ως λεπτομέρειες το ξύλο και το λευκό ενώ τα «θεωρητικά» αντικείμενα είναι αυτά που ξεχωρίζουν στο σπίτι που έχει καλλιτεχνικά vibes. Βιβλία, μουσικά όργανα, home studio και φυσικά η αγαπημένη γάτα της οικογένειας που είναι και εκείνη που κάνει κουμάντο στον χώρο.

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες στη gallery

Η επένδυση στο Πήλιο

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια διατηρεί εξοχική κατοικία στο Μούρεσι της Τσαγκαράδας του Πηλίου- τοποθεσία που παντρεύτηκε η κόρη του το 2018.

https://www.instagram.com/p/CeS4qH6Ooap

Η εξοχική κατοικία βρίσκεται σε απόσταση 55 περίπου χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τον Βόλο, με θέα στο Αιγαίο πέλαγος και προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος και παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

https://www.instagram.com/p/CgTmhbvI7tt

Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει μοιραστεί αρκετά πλάνα από το ησυχαστήριό του.

Περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί