Το λευκό σπίτι του Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη είναι ιδανικό για Survivor βουτιές και χαλάρωση

Το λευκό σπίτι του Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη είναι ιδανικό για Survivor βουτιές και χαλάρωση

O 45χρονος τραγουδιστής έχει δημιουργήσει την κατοικία των ονείρων του, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν αναμφίβολα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 2021 και το όνομά του είχε ακουστεί έντονα για τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε γίνει viral για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του και όχι για τις αθλητικές του επιδόσεις, με το τηλεοπτικό κοινό να τον σχολιάζει άλλες φορές θετικά και άλλες αρκετά αρνητικά.

Η σύζυγός του είχε δηλώσει πως πίστευε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο ωστόσο εκείνος παρέμεινε εκεί για τρεισήμισι μήνες. Τις τελευταίες εβδομάδες ο καλλιτέχνης επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από το J2US όπου συμμετέχει μαζί με την Φελίσια Λαπάτη.

To ζεστό σπίτι του Τριαντάφυλλου

Ο 45χρονος είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Σιαμπάνη από το 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί τον 7χρονο Νικόλα, στον οποίο έχει και μεγάλη αδυναμία. Η οικογένεια του καλλιτέχνη μένει σε ένα όμορφο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη όμως επισκέπτονται πολύ συχνά τη Ρόδο, τόπο καταγωγής του Τριαντάφυλλου.

Στο σπίτι τους στο Πόρτο Ράφτη δεσπόζουν οι χρυσοί και ασημένιοι δίσκοι του τραγουδιστή από τις ένδοξες εποχές στην εγχώρια μουσική βιομηχανία. Στο σαλόνι υπάρχουν πολλές οικογενειακές φωτογραφίες και ένα μεγάλο πιάνο στο οποίο συχνά ο Τριαντάφυλλος παίζει μουσική.

https://www.instagram.com/p/B_U8XXzAqed

To λευκό χρώμα και το φυτό lucky bamboo είναι κάποια από τα στοιχεία διακόσμησης που πρωταγωνιστούν στο σπίτι του Τριαντάφυλλου.

https://www.instagram.com/p/CgsNjpll5NL

Ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά στο Instagram στιγμιότυπα από το σπίτι του και έτσι εμείς έχουμε δει αρκετά σπάνια πλάνα.

Το σπίτι της Κατερίνας Δαλάκα είναι ο χώρος που θα ήθελες να βλέπεις Survivor με τους φίλους σου

https://www.instagram.com/p/Ca7QZrjMcBO

Η πισίνα και ο καταπράσινος κήπος αποτελούν αγαπημένο spot της οικογένειας τους θερινούς μήνες όπου απολαμβάνουν τις βουτιές τους και κάνουν ηλιοθεραπεία.

https://www.instagram.com/p/BjkGUs3g5ey

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του τραγουδιστή.

Πηγή κεντρικής: triantafillos_xatzinikolaou