Σχίζας & Παναγιώταρου επέστρεψαν στο σπίτι τους και στην after Survivor καθημερινότητά τους

Σχίζας & Παναγιώταρου επέστρεψαν στο σπίτι τους και στην after Survivor καθημερινότητά τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι παραμένει μαζί παρά τα όσα ακούστηκαν και οι φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι τους θα σε εμπνεύσουν.

Ο Στάθης Σχίζας έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 2022 όπου αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής. Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο ο 30χρονος ήρθε κοντά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την οποία ανέπτυξαν μια παθιασμένη σχέση.

Μετά τον χωρισμό της από τον πλαστικό χειρούργο, Αριστομένη Γιαννόπουλο, η γνωστή influencer βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του νεαρού επιχειρηματία. Μπορεί στις αρχές της σχέσης τους να διατηρούσαν χαμηλούς τόνους ωστόσο η επικοινωνία τους στο reality επιβίωσης είχε επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι.

Φέτος ο 29χρονος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο συμμετέχοντας στο Survivor All Star και η σύντροφός του τον στήριζε έμπρακτα. Η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου στο reality επιβίωσης έφερε ρήξη στις ισορροπίες των ομάδων και προκάλεσε την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Η αποχώρηση Σχίζα από το Survivor All Star και η προδοσία της Ελευθερίας Ελευθερίου

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελευθερία Ελευθερίου πλησίασε τον Στάθη Σχίζα και φέρεται να του μετέφερε πληροφορίες που αφορούν την προσωπική του ζωή έξω από το Survivor. Η τραγουδίστρια είπε κάποια πράγματα για την σύντροφο του Σχίζα και όπως φάνηκε πλήγωσε πολύ τον παίκτη της κόκκινης ομάδας.

Λίγο μετά την αποκάλυψή της ο 29χρονος δήλωσε στην κάμερα του Survivor: «Η ψυχολογία μου, από εκεί που ήταν μια χαρά ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μεταφορικά, μου δίνει ένα χαστούκι και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε, μου το ξεκίνησε τύπου "Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι. Την ρώτησα "τι έγινε Ελευθερία;, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό; Μου είπε πως μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν μετά το έπαθλο επικοινωνίας και αφού συζητήσαμε για τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο. Οπότε της λέω θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά και για αυτό το λες».

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στον Στάθη Σχίζα ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περνάει πάρα πολύ καλά έξω, ανεβάζει συνέχεια stories, είναι συνέχεια στα μπουζούκια, είναι με φίλους, είναι από εδώ, είναι από 'κει. Και γενικά αυτό είναι κάτι που τον αναστάτωσε.

Ο δημοσιογράφους της εκπομπής τόνισε πως η τραγουδίστρια άφησε υπονοούμενα ότι η σχέση τους περνάει κρίση. «Ο άνθρωπος είναι καταρρακωμένος, γιατί ο Στάθης είναι τρομερά ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα. Οπότε, αυτό ήταν κάτι που τον ταρακούνησε πάρα πολύ».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βλέποντας όλα αυτά έκανε ένα Instagram-story. Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε την Ελευθερία Ελευθερίου στο σπίτι του ζευγαριού όπου οι 2 φίλες έβλεπαν μαζί Survivor All Star. Η ίδια έγραψε στο βίντεο: «Όταν βλέπαμε πρεμιέρα μαζί με τη “φίλη” μου… Στο σπίτι μας… Με τους φίλους μας… Και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο… Τα συμπεράσματα δικά σας…»

Πριν από λίγες ημέρες ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Survivor All Star αναφέροντας: «Εντελώς τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει πρόσεχε μου την κοπέλα μου και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου. Κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει, όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου. Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω, αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ. Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον κόσμο, την κόρη μου και την οικογένεια μου. Γυρνάω λοιπόν στην κόρη μου, στη γυναίκα μου, στην οικογένεια μου. Τέλος, είναι δική μου απόφαση», είπε ο 29χρονος.

Το σπίτι όπου Σχίζας-Παναγιώταρου στεγάζουν τον έρωτά τους

Πριν από λίγες ημέρες 30χρονη υποδέχθηκε τον σύντροφό της στο αεροδρόμιο και αναχώρησαν μαζί για τη φωλιά του έρωτά τους. Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και μέσα από βίντεο που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Instagram, είδαμε τα πρώτα πλάνα από το ασπρόμαυρο σαλόνι τους.

https://www.instagram.com/p/ClUVbNJtY4Q

«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες», είχε δηλώσει η influencer- επιχειρηματίας για το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ντύθηκε στα λευκά και η κίνηση του Στάθη Σχίζα δείχνει ότι θα έχουμε γάμο

Ο Στάθης Σχίζας σχολίασε πριν λίγους μήνες τη συγκατοίκησή του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δηλώνοντας: «Μένουµε πλέον µαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Περνάµε υπέροχα µαζί.

Πρόκειται για ένα πολύ μοντέρνο, ζεστό διαμέρισμα με ενιαίο σαλόνι-κουζίνα. Το τζάκι δεσπόζει στο καθιστικό του σπιτιού, δίπλα στην τηλεόραση. Ένα λευκό, μαρμάρινο τραπέζι πρωταγωνιστεί στο σαλόνι και είναι ιδανικό για τραπέζια με φίλους. Η κουζίνα σε τόνους του λευκού έχει θέα στην Αθήνα και είναι ένα από τα αγαπημένα δωμάτια του ζευγαριού αφού εκεί μαγειρεύουν τα διατροφικά γεύματά τους.

«Γιατί κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της βάζει τον άνδρα να πλένει τα πιάτα», έγραψε με χιούμορ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του συντρόφου της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού.