Jessica Biel- Justin Timberlake: Το σπίτι τους είναι βγαλμένο από 7th Heaven

Jessica Biel- Justin Timberlake: Το σπίτι τους είναι βγαλμένο από 7th Heaven

Tο διάσημο ζευγάρι πούλησε το πολυτελές σπίτι του στο Los Angeles και απέκτησε μια εντυπωσιακή κατοικία στην Montana.

H Jessica Biel και ο Justin Timberlake είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο δημοφιλή ζευγάρια στο Hollywood. Το 2012 η ηθοποιός παντρεύτηκε τον γνωστό τραγουδιστή με τον οποίο έχει αποκτήσει 2 παιδιά.

Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο μέχρι και σήμερα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται καθημερινές τους στιγμές στα social media, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν #couplegoals. Τι κι αν πέρασαν μεγάλη κρίση το 2020, Timberlake και Biel κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους και να παραμείνουν μαζί.

«Μένω μακριά από τα κουτσομπολιά όσο μπορώ, αλλά για την οικογένειά μου θεωρώ σημαντικό να ξεκαθαρίσω το τοπίο γιατί οι φήμες πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ. Πριν από μερικές εβδομάδες υπέπεσα σε ένα σφάλμα – αλλά για να ξεκαθαρίσω – τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε εμένα και την συμπρωταγωνίστριά μου. Ήπια λιγάκι παραπάνω εκείνο το βράδυ και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα. Ζητάω συγγνώμη από την εκπληκτική μου σύζυγο και το γιο που τους έφερε σε δύσκολη θέση και είμαι συγκεντρωμένος στο να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που μπορώ. Αυτή η συμπεριφορά μου δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Είμαι υπερήφανος που δουλεύω για το «Palmer». Ανυπομονώ να κάνουμε την ταινία και είμαι ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα την δει», είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά ο Justin Timberlake.

https://www.instagram.com/p/CSKJo6Cr7qP

Η Biel έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο «7th Heaven» το οποίο προβλήθηκε το 1996 και έριξε τίτλους τέλους το 2007, μετρώντας συνολικά 11 κύκλους. Στη χώρα μας είναι πιο γνωστό με τον τίτλο «Στον έβδομο ουρανό» και θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες οικογενειακές σειρές που έχουν προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση αλλά και η μακροβιότερη όλων των εποχών.

Η εντυπωσιακή Αμερικανίδα ηθοποιός εντάχθηκε στο καστ της σειράς ως φωτομοντέλο, κάνοντας το ντεμπούτο της στην τηλεόραση και εγκατέλειψε οριστικά τον χώρο του modeling. H ζωή της έμελλε να αλλάξει για πάντα όταν γνώρισε τον Justin Timberlake με τον οποίο δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια.

To νέο σπίτι της Jessica Biel και του Justin Timberlake

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake μετακόμισαν στη Μontana αφού πούλησαν το πολυτελές σπίτι τους στο Los Angeles. Το ερωτευμένο ζευγάρι θεωρεί πως είναι το τέλειο μέρος για να μεγαλώσουν τους δύο γιους τους, τον 7χρονο Silas και τον 2χρονο Phineas.

https://www.instagram.com/p/BmErfb1g7xF

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής αγόρασαν το συγκεκριμένο ακίνητο το 2015 ως μέρος του Yellowstone Club στο Big Sky, ένα ιδιωτικό θέρετρο για ski και golf. Σύμφωνα με το Forbes, οι δυο τους ξόδεψαν περισσότερα από 300.000 δολάρια ως συνδρομές μέλους στο club πριν αγοράσουν το σπίτι τους.

Το εξοχικό της Shakira στο Miami δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολυτελές ξενοδοχείο

Το θέρετρο προσφέρει στους κατοίκους 2.900 στρέμματα μονοπατιών ski και ένα πελώριο γήπεδο golf. Υπάρχουν πολλές υπαίθριες δραστηριότητες για τα παιδιά κάθε ηλικίας οπότε οι celebrity γονείς παραμένουν ήσυχοι.

https://www.instagram.com/p/CELmG2WlaXX

Η διάσημη οικογένεια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας στο σπίτι και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram μέσα από την εντυπωσιακή κατοικία τους.

https://www.instagram.com/p/CpGoJpHPSKa

Το σαλόνι διαθέτει έναν τετράγωνο κρεμ καναπέ μπροστά από τους τοίχους με ξύλινη επένδυση, ενώ ένα μεταλλικό φωτιστικό πρωταγωνιστεί πάνω σε ένα τραπέζι. Η τραπεζαρία έχει τοίχους σε μπλε του ουρανού και ξύλινα πατώματα, ενώ υπάρχουν μεγάλα παράθυρα, κάτω από τα οποία το ζευγάρι έχει τοποθετήσει ένα ψάθινο καλάθι.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: