Αστέρης και Αργυρώ χωρίζουν ξανά στον Σασμό και η Μαρίνα παίρνει εκδίκηση για τον Αντώνη

Κατερίνα Μπούσιου
Αστέρης και Αργυρώ χωρίζουν ξανά στον Σασμό και η Μαρίνα παίρνει εκδίκηση για τον Αντώνη

Με έκτακτο επεισόδιο την Κυριακή θα δούμε όσα συνέβησαν μετά την δολοφονική απόπειρα στον Αντώνη, με τους τηλεοπτικούς ήρωες ξανά σε «πόλεμο».

Ως μικρή ανακωχή να θεωρήσεις τα όσα βλέπεις αυτές τις ημέρες στα επεισόδια του Σασμού, εξαιτίας και των προετοιμασιών για τον γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας, μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της σειράς από την αρχή της σεζόν.

Ακόμη και οι δύο οικογένειες της βεντέτας ήταν μαζί για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός. Η κατάληξη αυτού όμως του ματωμένου γάμου, θα είναι ένας ισχυρός χωρισμός Αστέρη και Αργυρώς αλλά και μία αλλαγή στην συμπεριφορά της Μαρίνας, η οποία μεταμορφώνεται σε πραγματική καπετάνισσα για να πάρει εκδίκηση για τον άντρα της ζωής της. Ούτε η Καλλιόπη δεν θα αντιδρούσε με τέτοια ορμή.

https://www.instagram.com/p/CkOc2BRK2xC

Ο πυροβολισμός που τα αλλάζει όλα στον Σασμό

Χαρές και πανηγύρια στην Άνω Ποριά του Σασμού, με τον Φραγκιαδάκη να ντύνεται γαμπρός με το ανάλογο dress code και την Μαρίνα να βάζει για πρώτη φορά τα άσπρα με το κομψό νυφικό της, για να παντρευτεί τον άντρα που 25 χρόνια πριν την είχε ερωτευτεί και την περίμενε όλη του τη ζωή.

Ακόμη και ο Παύλος Βρουλάκης - Στέλιος Μάινας, είναι εκείνη την ημέρα ευτυχισμένος. Όπως θα δούμε σήμερα προς το τέλος του επεισοδίου και θα δούμε περισσότερο στο έκτακτο επεισόδιο της Κυριακής όπως ανακοίνωσε ο Alpha, ο Αντώνης την ώρα που έχουν βγει από την εκκλησία θα κοντοσταθεί και θα δει μακριά μία κάνη όπλου να τον σημαδεύει. Με τον Ευθύμη να πατά την σκανδάλη. Θα μπει ασυναίσθητα μπροστά από την Μαρίνα για να την προστατέψει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η ζωή τους αλλάζει.

1677100909867-903468126-antonissasmos.jpg

«Κοιτώντας κατάματα τον δολοφόνο μου»: Το παγωμένο πλάνο του Σασμού σόκαρε και συγκίνησε το κοινό

Σοκ και το απόλυτο χάος επικρατεί στην εκκλησία και σε όλο το χωριό. Μαρίνα, Παύλος, Αργυρώ και κυρά Ρήνη με την βοήθεια του Αστέρη καλούν το ασθενοφόρο και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Αντώνης θα φτάσει κοντά στον θάνατο αρκετές φορές.

https://www.instagram.com/p/CpkJw8iIOFW

Η Μαρίνα μετά από αυτό θα στοχοποιήσει τον Ευθύμη ο οποίος έχει καταφέρει με μία συμφωνία του με την Αιμιλία να αποφυλακιστεί. Θα φτάσει στο σημείο να πάρει το όπλο του γιου της Πέτρου και να πάει αλαφιασμένη στο οινοποιείο για να τον σκοτώσει. Όμως δεν θα γίνει δολοφόνος. Δεν θα το ήθελε και ο ίδιος ο Αντώνης αυτό από εκείνην και έτσι φεύγει, αλλά με την προειδοποίηση πως ποτέ δεν θα τον αφήσει σε ησυχία.

Μέσα σε όλο αυτό το γενικότερο κλίμα της αναστάτωσης, η σοκαρισμένη Αργυρώ που προσπαθεί να στηρίξει τη μητέρα της, θα έχει δίπλα της τον Αστέρη. Όμως αυτή η εικόνα δεν θα αρέσει για μία ακόμη φορά στο θείο της Παύλο.

Εδώ μπαίνει ένα τελεσίγραφο. Ο Παύλος της ζητά να φύγει ξανά στην Αυστραλία μαζί με τον γιο της και να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη.

Έχει προηγηθεί η πρόταση του Αστέρη στην αγαπημένη του όταν όλα τελειώσουν και γίνει καλά ο Αντώνης να φύγουν από την Κρήτη οριστικά για να μείνουν μακριά από την βεντέτα που αναβιώνει ξανά.

Και αναβιώνει - έστω και στιγμιαία - γιατί ο Παύλος θα θεωρήσει αρχικά πως μπορεί ο Μαθιός να ήθελε να εκδικηθεί τον Αντώνη για την φυλάκισή του. Αλλά δεν μπορεί να στηρίξει τους ισχυρισμούς του, γιατί απλούστατα είναι παρατραβηγμένο αυτό το σενάριο.

Η Αργυρώ μπερδεμένη και σε αδιέξοδο θα ζητήσει από τον Αστέρη να χωρίσουν. Πιέζεται και από το γεγονός ότι δεν μπορεί να του πει ακόμη πως ο γιος της είναι γιος του. Αυτός ο χωρισμός δεν είναι τόσο επιφανειακός όσο θα φανεί και ίσως μας απασχολήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.