Μήπως τελικά οι επιστροφές κάνουν κακό στο MasterChef; Η Μαρίνα ευτυχώς δεν γύρισε

Κατερίνα Μπούσιου
Μήπως τελικά οι επιστροφές κάνουν κακό στο MasterChef; Η Μαρίνα ευτυχώς δεν γύρισε

Το κοινό στο Twitter ανακουφίστηκε με την αποτυχία της Μαρίνας Ντεμολάι να ξαναμπεί στον διαγωνισμό και αναρωτήθηκε: «Γιατί να ξαναδούμε στο παιχνίδι τους τοξικούς;» Πόσο καλό τελικά κάνει όλο αυτό στο MasterChef;

Οι επιστροφές παλαιών παικτών στο φετινό MasterChef μας είχαν βάλει αρχικά σε κλίμα All Star. αλλά αυτό τελικά είναι πολύ ριψοκίνδυνο για την συνέχεια του τηλεοπτικού διαγωνισμού.

Χθες η Μαρία Λαζαρίδου νίκησε για δεύτερη φορά σε δύο MasterChef την Μαρίνα Ντεομολλάι η οποία τελικά δεν κατάφερε να μπει για δεύτερη σεζόν στο παιχνίδι, το Twitter πανηγύρισε για την αποτυχία της και άρχισε να θέτει ερωτήματα για τη συνέχεια του project. Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια με τις επόμενες επιστροφές;

https://www.instagram.com/p/CplP3wovsSG

«Όχι στην υπεροψία» από το κοινό

Δύο χρόνια πριν η Μαρίνα Ντεμολλάι και η Μαρία Λαζαρίδου είχαν αναμετρηθεί δύο φορές στο παιχνίδι και η μία είχε διώξει την άλλη. Χθες η Μαρία υπερασπίστηκε στην δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef, την παραμονή της και δεν επέτρεψε στην Μαρίνα να ξαναμπεί στον διαγωνισμό.

Μαρίνα Ντεμολάι ή Μαρία Λαζαρίδου; Ποια μπαίνει στο MasterChef για να πάρει ρεβάνς;

Η αλήθεια είναι πως την είδαμε αρκετά χαρούμενη μόλις πέρασε την πόρτα του στούντιο. Με αλλαγές στο look αδυνατισμένη και ανανεωμένη. Όμως μόλις ξεκίνησε να μιλά στις κάμερες όλοι μας ξαναθυμηθήκαμε την καυστική και ειρωνική παίκτρια του παρελθόντος.

https://www.instagram.com/p/CixGgXirnci

Με υπεροψία και με άστοχο χιούμορ χαρακτήρισε τον εαυτό της η Μαρίνα ως τον «κακό λύκο» που ξαναμπαίνει στον διαγωνισμό. Ευτυχώς δεν μπήκε και το Twitter ξεκίνησε τους πανηγυρισμούς.

Οι τηλεθεατές είχαν όμως και την δική μου απορία. Κατανοητά τα τρικ για τηλεθέαση φέρνοντας ξανά πίσω στον διαγωνισμό παλαιούς και γνώριμους στο κοινό παίκτες, αλλά και άκρως ριψοκίνδυνο για την συνέχεια.

Όταν επιστρέφεις παίκτες τοξικούς που είχαν φτάσει στα άκρα και είχαν εκνευρίσει, δεν είναι απαραίτητο ότι θα κερδίσεις τηλεθέαση. Μπορεί να επιτύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Ο κόσμος έχει κουραστεί από το ξαναζεσταμένο προιόν.

Υπάρχει και αντίλογος. Είναι τόσο μέτριοι ως τηλεοπτικές προσωπικότητες οι νέοι παίκτες που αν δεν μπούν οι παλαιοί δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον. Με χειρότερες παίκτριες από καταβολής MasterChef την Πωλίνα και την Στέλλα. Μηδενικό επίπεδο.

Κάνει comeback: Μία ακόμη ευκαιρία για τον Στέφανο Χίλα ο οποίος μπαίνει δυναμικά στο MasterChef

Αναμένουμε να δούμε και την επιστροφή του Δημήτρη Μπέλλου, του Στέφανου Χίλα στα επόμενα επεισόδια όπως αποκλειστικά σου έχουμε γράψει. Για να δούμε αν υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος.