«Υιέ μου υιέ μου»: Ο Μαθιός στον Σασμό αποκτά το παιδί που πάντα ήθελε αλλά όχι τη στιγμή που πρέπει

Κατερίνα Μπούσιου
«Υιέ μου υιέ μου»: Ο Μαθιός στον Σασμό αποκτά το παιδί που πάντα ήθελε αλλά όχι τη στιγμή που πρέπει

Επιστρέφουμε στις άλυτες υποθέσεις της πρώτης σεζόν για να λύσουμε όσα ζητήματα τότε μας απασχολούσαν στον Σασμό και να κλείσουν τα ανοιχτά κεφάλαια. Με αίσιο τέλος τις περισσότερες φορές. 

Αυτή η επιμονή κάποιων τηλεοπτικών ηρώων του Σασμού, θα βγει για καλό μόνο σε ορισμένους από αυτούς.

Στον Νικηφόρο για παράδειγμα μπορεί να λειτουργήσει έως και λυτρωτικά σε σχέση με τον Μαθιό. Στον Αστέρη πάλι, μπορεί και να μη του βγει σε καλό. Γιατί θα μάθει κάτι που θα τον θυμώσει αρκετά και θα τον προβληματίσει ακόμη περισσότερο για τη συνέχεια του έρωτά του. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, θα του αλλάξει όλη του τη ζωή.

Τέστ DNA το θαυματουργό

Αν είσαι αυτό που λέμε πιστή φαν της σειράς και παρατηρείς την κάθε λεπτομέρεια του Σασμού, θα έχεις δει πως σε αρκετές υποθέσεις του πρώτου κύκλου, δεν έχουν απαντηθεί καίρια ερωτήματα. Και δεν μιλάμε μόνο για την δολοφονία του Στεφανή.

Δεν ξέρουμε για παράδειγμα ακόμη, το αποτέλεσμα του DNA που είχε βγάλει ο Νικηφόρος με τον Μαθιό και το μυστικό κατέχει μόνο ο παπάς που έχει τo έγγραφο στα χέρια του. Είναι σα να το έχουμε ξεχάσει.

Όμως θα το ξαναθυμηθούμε. Ο Νικηφόρος ο οποίος ήδη έχει κάνει ένα δεύτερο τεστ για να δει αν είναι και επιστημονικά αδελφός με την Νάντια, σοκάρεται όταν το αποτέλεσμα δείχνει ότι δεν είναι. Και πως να είναι, αφού πατέρας του δεν είναι ο Στεφανής;

https://www.instagram.com/p/Coxg57pqTl9

Όλη η οικογένεια σοκάρεται αρχικά, γιατί δεν ξέρει τι να υποθέσει. Η πρώτη σκέψη είναι ότι έκανε λάθος η Νάντια που εμφανίστηκε στα ξαφνικά στη ζωή τους, υποστηρίζοντας ότι ο Στεφανής είναι ο πατέρας της.

Τότε ο Νικηφόρος θα σκεφτεί ότι θα είναι καλό να συγκρίνει το παλαιότερο τεστ με τον νεότερο, γιατί μόνο αν είναι γιος του Μαθιού, εξηγείται αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Μαθιός θα μάθει λίγο αργότερα την πραγματική αλήθεια και δεν θα έχει προλάβει να χαρεί το γεγονός πως έχει έναν γιο, όσο θα ήθελε. Χρονικά θα είναι τη στιγμή που μετά τον πυροβολισμό του Αντώνη θεωρείται εκείνος ως βασικός ύποπτος από την οικογένεια Βρουλάκη. Έχει άλλα βάσανα ακόμη.

Μία συμμαχία και μία υποψία φέρνουν ταραχή στον Σασμό & η Βασιλική βρίσκει το όπλο ενός φόνου

Μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και μέχρι ο Παύλος Βρουλάκης να καταλάβει ότι δεν θα πρέπει να κυνηγά τον Μαθιό για τον πυροβολισμό του Αντώνη, θα έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου ξανά. Οτιδήποτε συμβαίνει το τελευταίο διάστημα ο Μαθιός γίνεται αυτόματα ο κύριος ύποπτος.

Σε μία περίεργη μοίρα είναι και ο αδελφός του, ο Αστέρης . Ο Βαγγέλης και αδελφός του Σταύρου, θα αρχίσει τα υπονοούμενα στο νοσοκομείο όταν αναφερθεί το παιδί της Αργυρώς και η ερώτηση αν του φαίνεται περίεργο πως μετά τον δικό τους χωρισμό, εκείνη στα Γιάννενα γνώρισε τον αδελφό του και τον παντρεύτηκε αμέσως θα τον βάλει σε υποψίες, αλλά δεν θα μπορεί ακόμη να ερμηνεύσει όσα του λέει.

Αργά και βασανιστικά θα φτάσουμε κάποια στιγμή στη αποκάλυψη πως ο μικρός Πετρής είναι ο γιος του.