Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση όμως για την ώρα είναι στο Παρίσι ποζάροντας σαν μοντέλο

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση όμως για την ώρα είναι στο Παρίσι ποζάροντας σαν μοντέλο
Instagram

Από το Παρίσι με αγάπη: η Σοφία άλλαξε πολλά looks έχοντας αέρα Γαλλίδας. Όταν επιστρέψει, ετοιμάζεται για νέο project στο οποίο ακούστηκε πως θα συμμετέχει & η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες που έκαναν ποτέ το πέρασμά τους στην ελληνική τηλεόραση και το γεγονός πως δεν διψάει για δημοσιότητα, αποτελεί έναν έξτρα λόγο που έχει λείψει στο κοινό.

Μετά την επιστροφή από την Πάρο στην Αθήνα, όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να επιστρέψει και στην τηλεόραση μετά από απουσία αρκετών ετών (14 περίπου). Η ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας που τα τελευταία χρόνια ζούσε στο αγαπημένο της νησί, πρόκειται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη με ένα πολύ ιδιαίτερο φορμάτ.

Η Σοφία Αλιμπέρτη πιο ξανθιά από ποτέ &τα σχόλια για την εμφάνισή της είναι αυτά που σκεφτήκαμε όλοι

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife και του «Καλύτερα Δε Γίνεται», ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να προβάλλει μία νέα καθημερινή εκπομπή, βασισμένη στο βραβευμένο φορμάτ «Dr. Oz». Χωρίς να υπάρχουν έξτρα λεπτομέρειες για το πότε πρόκειται να εντάξει το εν λόγω project στο δυναμικό του ο σταθμός, την παραγωγή φέρεται να έχει αναλάβει η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well.

Στην Αμερική το εν λόγω φορμάτ προβλήθηκε από το 2009 μέχρι και το 2021 και η σκαλέτα της εκπομπής περιλαμβάνει ιατρικά, κοινωνικά και αστυνομικά θέματα. Αξίζει να αναφερθεί πως την παραγωγή της αμερικάνικης εκδοχής είχε η Oprah Winfrey.

Όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το Σάββατο (28/9):

«Υπογραφές δεν έχουν πέσει αλλά υπάρχει ένα προφορικό deal. Μετά από 13 χρόνια επιστρέφει στον Ant1 με ένα καθημερινό πρόγραμμα, στην απογευματινή ζώνη και με ένα concept που έρχεται από την Αμερική και είναι ιατρικού χαρακτήρα».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας πως ειδικός συνεργάτης πρόκειται να είναι ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες αλλά και η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Το σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο δικαιολογεί γιατί μένει μόνιμα εκεί

Τα looks από το Παρίσι

Την ίδια ώρα που τα δημοσιεύματα τη θέλουν να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, η Σοφία Αλιμπέρτη το «ζει» στο Παρίσι ποζάροντας με κάποιες ενδιαφέρουσες ενδυματολογικές επιλογές.

Στην Πόλη του Φωτός, η 56χρονη μαμά δύο αγοριών που ακολουθούν τα καλλιτεχνικά βήματα εκείνης και του πατέρα τους Γιάννη Πάριου, βρίσκεται με κάλους της φίλους και μοιράζεται συνεχώς πλάνα.

Όλες οι φωτογραφίες από το ταξίδι

https://www.instagram.com/p/Cn9Zfc5IKY8

«Είπα να με φροντίσω λίγο»: Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ & έδειξε τη διαδικασία

Στα πιο beauty νέα της Σοφίας, και πρόσφατα είδαμε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της καθώς πλέον είναι πιο ξανθιά ποτέ. Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της ότι έχει αποφασίσει να μεγαλώνει όμορφα και φυσικά κάνοντας πολλές γυναίκες να της βγάλουν το καπέλο.

Κρατώντας μία ισχυρή επαφή με το κοινό της στο Instagram, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, είπε μέσα από το λογαριασμό της πως θέλησε να φροντίσει λίγο τον εαυτό της ενόψει εορτών. Έτσι, πριν από ένα μήνα επισκέφτηκε τον πλαστικό χειρουργό, με τον οποίο έκανε ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ ή αλλιώς ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην πλαστική χειρουργική. Ανεβάζοντας ένα βίντεο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είπε μεταξύ άλλων για την απόφασή της:

Είναι ωραίο να μεγαλώνεις όπως θέλεις. Και ξέρεις κάτι; Η Σοφία Αλιμπέρτη μεγαλώνει τέλεια

«Ανυπομονούσα γι΄ αυτό το ραντεβού περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ο γιατρός μου θα μου κάνει μια θεραπεία η οποία είναι η πιο σύγχρονη στη μη επεμβατική πλαστική χειρουργική. Θα κάνουμε μη χειρουργικό λίφτινγκ, για ανόρθωση στις παρειές».

Μία ενδεικτική εικόνα από τη θεραπεία:

unknown_322419549_702496121506353_5937919732288602442_n.jpg

Μένοντας πιστή στη φυσικότητά της που τόσο υποστηρίζει, η Σοφία είναι πιο φρέσκια αλλά και πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ.

Η έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη και η νέα ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Πιο ξανθιά από ποτέ

O λογαριασμός της Σοφίας στο Instagram είναι πάντα μία καλή ιδέα για θετικά vibes και όμορφες εικόνες. Σε ένα από τα πιο σταθερά post της, η Σοφία ποζάρει πιο ξανθιά από ποτέ, με λευκό φόρεμα και δίχως παπούτσια δίνοντάς μας το καλύτερο πλάνο για το πόσο όμορφα κυλούσε η ζωή στην Πάρο.

Η ηθοποιός, που στο μυαλό μας είναι πάντα ταυτισμένη ως μελαχρινή, πήρε την απόφαση πριν από λίγους μήνες να αλλάξει τα μαλλιά της, και η αλήθεια είναι πως το νέο της hair look, τη φωτίζει και την κολακεύει.

https://www.instagram.com/p/Cjaep9PInvK