Η Lady Gaga δεν θα τραγουδήσει στα Όσκαρ 2023 και ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Lady Gaga δεν θα τραγουδήσει στα Όσκαρ 2023 και ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός

Η 36χρονη τραγουδίστρια είναι υποψήφια για χρυσό αγαλματίδιο όμως δεν θα βρεθεί στη σκηνή της λαμπερής διοργάνωσης.

Η φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ πλησιάζει και την Κυριακή 12/03, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το λαμπερό θεσμό που θα διεξαχθεί στο Dolby Theater.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Jimmy Kimmel, o oποίος πριν λίγες ώρες έκανε την επίσημη παρουσίαση του νέου χαλιού, το οποίο θα είναι στο χρώμα της σαμπάνιας. Από το 1961 τα Oscars έχουν συνδυαστεί με το περίφημο κόκκινο χαλί στο οποίο έχουν φωτογραφηθεί τα μεγαλύτερα ονόματα από τον χώρο του κινηματογράφου.

«Αυτό το χαλί είναι τόσο όμορφο», δήλωσε ο Kimmel κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ενώ δεν παρέλειψε να αστειευτεί συνδυάζοντάς το με το περσινό περιστατικό με το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock, λέγοντας πως η απόφαση για αλλαγή στο χρώμα προκλήθηκε από εκείνο το επεισόδιο.

Η Lady Gaga διεκδικεί το δεύτερο χρυσό αγαλματίδιο της καριέρας της

Στα φετινά Oscars υποψήφια είναι και η Lady Gaga διεκδικώντας το δεύτερο χρυσό αγαλματίδιο στην καριέρα της. Όπως ανακοινώθηκε η 36χρονη σταρ δεν θα βρεθεί στη σκηνή της διοργάνωσης ούτε θα τραγουδήσει στη τελετή.

https://www.instagram.com/p/Ck_xzHOyK_U

Η pop star προσκλήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή απονομής όμως αναγκάστηκε να αρνηθεί σύμφωνα πάντα με τα ξένα μέσα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το επιβαρυμένο πρόγραμμά της αφού η Lady Gaga βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων για το sequel του Joker, «Folie à Deux».

Η Lady Gaga ακόμα συμβουλεύεται τον Bradley Cooper

«Έχουμε υπέροχες σχέσεις με την Lady Gaga και την ομάδα της, όμως είναι εν μέσω των γυρισμάτων ταινίας αυτή τη στιγμή και εδώ τιμάμε τη βιομηχανία του κινηματογράφου και το τι απαιτεί η δημιουργία ενός φιλμ», δήλωσε ο παραγωγός των Όσκαρ, Glenn Weiss κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Και πρόσθεσε: «Έπειτα από αρκετές συζητήσεις, δεν υπήρχε η αίσθηση ότι μπορεί να κάνει μια εμφάνιση του διαμετρήματος που έχουμε συνηθίσει από εκείνη και που έχει συνηθίσει η ίδια», συμπλήρωσε. «Δεν θα τραγουδήσει στο show, όμως, υπάρχει απόλυτη κατανόηση από εμάς πως για κάποιον που γυρίζει ταινία, αυτό αποτελεί προτεραιότητα».

Όλοι οι υπόλοιποι διεκδικητές του καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού θα τραγουδήσουν στην τελετή απονομής, ανάμεσά τους και η Rihanna, η οποία διεκδικεί για πρώτη φορά χρυσό αγαλματίδιο, με το «Lift Me Up», από το soundtrack της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever».

Πηγή κεντρικής: apimages.com