Η Νατάσα Θεοδωρίδου κατακτά και το TikTok με κολάν και με κόρη

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κατακτά και το TikTok με κολάν και με κόρη

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι κεφάτη, βάζει βγάζει τα κολάν της και έρχεται στο TikTok να μας ανεβάσει τη διάθεση.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παίρνει τη χαρά της και την κεφάτη της προσωπικότητα και πηγαίνει και στην πλατφόρμα του TikTok με νέα βίντεο και με τις κόρες της.

natasa-8eodwridoy.JPG

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου Χριστιάνα Μπέτα κατάφερε να ενώσει και πάλι τους γονείς της

Καταζητείται… στο TikTok η Νατάσα Θεοδωρίδου

Τα τελευταία χρόνια η άνοδος του TikTok είναι αδιαμφισβήτηση. Γι' αυτό όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες, από κάθε είδος, σκηνή και ηλικία, στρέφονται στην πλατφόρμα για να συνδεθούν με νεότερα κοινά και να μοιραστούν τη χαρά τους για τον κόσμο.

Το ίδιο κάνει και η Νατάσα Θεοδωρίδου που πέρα από το μουσικό της ταλέντο, θέλει να μοιραστεί και τη γοητευτική και χαρούμενη προσωπικότητά της για να διαδώσει θετικότητα μέσα από μικρά και διασκεδαστικά βίντεο. Όπως ακριβώς και η νέα της ανάρτηση που τη βλέπουμε με κολάν να αλλάζει ρούχα και να χορεύει στους ρυθμούς του "Καταζητείται".

Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του

Η έκπληξη όμως δεν είναι μόνο αυτή. Η Νατάσα Θεοδωρίδου μοιράστηκε στα social media της και ένα βίντεο με την κόρη της, Ανδριάννα Φουστάνου, η οποία όχι μόνο δεν εμφανίζεται συχνά, αλλά έχει και κλειστούς τους λογαριασμούς της στο Instagram, θέλοντας να ξεφύγει από το δημόσιο μάτι και να μείνει εκτός των σχολίων, των φακών και των fans.

Στο νέο βίντεο λοιπόν, η ευδιαθεσία συνεχίζεται με την Νατάσα Θεοδωρίδου να δείχνει το πώς πρέπει ένας φυσιολογικός άνθρωπος να χρησιμοποιεί τον διάδρομο που έχει σπίτι του, δείχνοντας την κόρη της να ασκείται, σε αντίθεση με την ίδια που τον έχει για να κρεμάει τις τσάντες της.

Όσο για τη μεγάλη της κόρη, η όμορφη 27χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του πρώτου συζύγου της και επιχειρηματία, Τάκη Μπέτα, είναι μια ταλαντούχα ζωγράφος. Η Χριστιάνα Μπέτα έχει φοιτήσει σε τμήμα Νομικής στο Λονδίνο, συχνάζει σε in στέκια της πόλης και της Μυκόνου και έχει καλλιτεχνική φλέβα. Ανεβάζει συχνά τις δημιουργίες της στον λογαριασμό της στο Instagram, ενώ μοιράστηκε πρόσφατα και το νέο της look.

https://www.instagram.com/p/CpbA_7pI51t

Τον Αύγουστο που μας πέρασε η Χριστιάνα έκανε και την πρώτη έκθεση ζωγραφικής, ανοίγοντας τον νέο της επαγγελματικό προσανατολισμό και είχε έτσι τη χαρά να ενώσει και τους γονείς της, που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια.

Η Νατάσα πήρε τότε πρώτη τον λόγο στην κάμερα και αγκαλιασμένη με την κόρη της και τον πρώην άντρα της, έδειξε τη συγκίνησή της, λέγοντας: «Η βραδιά απόψε είναι του παιδιού μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για την Χριστιάννα μας και εγώ και ο πατέρας της. Τα υπόλοιπα της ανήκουν». Για να πάρει τον λόγο στην συνέχεια ο πατέρας της Χριστιάνα, ο οποίος χρησιμοποίησε και λίγο το χιούμορ του, για να διώξει το δικαιολογημένο άγχος της κόρης τους: «Ότι κάνει ευτυχισμένα τα παιδιά μας, πρέπει να τα στηρίζουμε. Είμαστε ευτυχισμένοι και εγώ και η Νατάσα γιατί είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη η Χριστιάνα με αυτό που ασχολείται. Και εγώ είμαι επίσης χαρούμενος και ευτυχισμένος που είδα ξανά την Νατάσα».

Η σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τους πρώην συζύγους της είναι προς αντιγραφή