Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκαναν την πιο ανατρεπτική αποκριάτικη εμφάνιση

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκαναν την πιο ανατρεπτική αποκριάτικη εμφάνιση

H 19χρονη και ο 34χρονος έδωσαν το παρών σε μασκέ πάρτι και μοιράστηκαν τα ωραιότερα στιγμιότυπα.

H Μελίνα Νικολαΐδη ξεκίνησε φέτος τις σπουδές της στο Λονδίνο, όμως επισκέπτεται πολύ συχνά την Ελλάδα για να βλέπει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πριν λίγα 24ωρα η 19χρονη φοιτήτρια υποκριτικής βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US για να στηρίξει την μητέρα της Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του show.

Η Μελίνα ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με τον οποίο είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις. Η μαμά Δέσποινα και ο μπαμπάς Ντέμης έχουν δώσει την έγκρισή τους, με την τραγουδίστρια να επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο του 34χρονου στα νότια προάστια.

Η επική μεταμφίεση της Μελίνας και του αγαπημένου της

Αυτές τις ημέρες, η Μελίνα Νικολαΐδη βρίσκεται στην Ελλάδα και διασκεδάζει με καλούς φίλους, δημοσιεύοντας τα πιο fun στιγμιότυπα στο Instagram. Η 19χρονη και ο σύντροφός της βρέθηκαν στο μεγάλο αποκριάτικο πάρτι με θέμα porn heroes που οργάνωσε η παρέα της Δέσποινας Καμπούρη. Αρκετοί celebrities έδωσαν το παρών και εντυπωσίασαν με τις αποκριάτικες εμφανίσεις τους.

melina1.jpg

Η 19χρονη και ο σύντροφός της συναντήθηκαν με την Δανάη Μπάρκα και την Έλλη Κοκκίνου, με τις κυρίες της παρέας να ποζάρουν αυθόρμητα στον φακό.

melina2.jpg

Το ερωτευμένο ζευγάρι μεταμορφώθηκε σε κοκκινοσκουφίτσα και κακό λύκο με την Μελίνα να ντύνεται σέξι κοκκινοσκουφίτσα φορώντας κορσέ, γάντια και ξανθιά περούκα με μακριά μαλλιά.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκανε ένα story όλο αγάπη για τη Μελίνα του και η Δέσποινα Βανδή εγκρίνει

Πριν λίγες ώρες η Mελίνα επισκέφθηκε το γυμναστήριο του αγαπημένου της και έκανε προπόνηση με την make up artist της μαμάς της, Βάσω Νακοπούλου.

melina3.jpg

H 19χρονη έβαλε πρόσφατα στη ζωή της τις pilates και κατέκτησε τον fitness στόχο της μέσα σε 30 προπονήσεις. Με την βοήθεια του συντρόφου της η Μελίνα βελτιώνει καθημερινά την τεχνική αλλά και την εικόνα της.

Το νέο look της Μελίνας Νικολαΐδη

Στην καρέκλα του κομμωτή της μαμάς της κάθισε το απόγευμα του Σαββάτου η Μελίνα Νικολαΐδη λέγοντας το μεγάλο ναι, σε μία τολμηρή αλλαγή.

melina_kare.jpg

Ο γνωστός hair stylist, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος άλλαξε το μήκος των μαλλιών της Μελίνας με την 19χρονη να υιοθετεί το πιο κομψό και chic καρέ.

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi