Ψηφίστηκε ο Βασάλος αλλά έγινε σαφές γιατί δεν είχε πάρει ούτε μια ψήφο 2 μήνες στο Survivor

Ψηφίστηκε ο Βασάλος αλλά έγινε σαφές γιατί δεν είχε πάρει ούτε μια ψήφο 2 μήνες στο Survivor

Γιατί δεν είχε πάρε ούτε μία ψήφο τόσο καιρό ο Βασάλος μέσα στο Survivor; Ο Τάκης αποκάλυψε με ειλικρίνεια το γιατί.

«Δεν είναι στρατηγική. θέλω να παίζω με τους καλύτερους για να γίνομαι και εγώ καλύτερους. Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι», είπε με ειλικρίνεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μην ανησυχείς πάντως. Γιατί ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν εκείνος που βγήκε πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από τους Μαχητές.

Κάπου εκεί έγινε ένα μικρό αλαλούμ μιας και ο Ασημακόπουλος απείλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς αφού η ομάδα του δεν τον στηρίζει, το συμβούλιο διεκόπη για να ξεκινήσει και πάλι με την επιστροφή του Γιώργου.

Ήρθε η ώρα του Βασάλου

Το συγκεκριμένο συμβούλιο αυτό του νησιού ήταν η στιγμή που ίσως και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν περίμενε μετά από δύο μήνες στο Survivor. Βλέπεις το όνομα Βασάλος, εμφανίστηκε τόσο σε τρεις ψήφους για πρώτη φορά ενώ το όνομα του Κωνσταντίνου ήταν εκείνο που ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλο.

Η εύλογη απορία που είχε το κοινό πολύ καιρό τώρα, το «γιατί κανείς δεν ψηφίζει τον Βασάλο», βρήκε απάντηση και από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο.

Στα βέλη του Μαρτίκα, της Σκαφίδα και της Τζο, ο Βασάλος απάντησε με ειλικρίνεια και τόνισε πως ο ίδιος θεωρεί ότι δεν έχει καμία στρατηγική, αντίθετα, επιλέγει να παίζει πάντα με δυνατούς παίκτες για να γίνεται ο ίδιος καλύτερος, εξηγώντας ταυτόχρονα πως η κατηγορία δια στόματος της Τζο περί στρατηγικής είναι μια μεγάλη μπούρδα.

Γιατί κανείς δεν ψηφίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο προς αποχώρηση από το Survivor;

Ο Κωνσταντίνος πάντως δεν φαίνεται πως θα γλιτώσει την υποψηφιότητα, μιας και τα spoilers δείχνουν πως οι Μαχητές οδεύουν σε ένα ήττα στον επόμενο αγώνα ασυλίας.

Ωστόσο, στο γιατί δεν είχε μέχερι σήμερα ψηφιστεί ο Βασάλος, η απάντηση ήρθε όσο πιο σωστά μπορεί να αποτυπωθεί από τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος και τόνισε:

«Συνηθίζω να ψηφίζω αγωνιστικά αλλά έχω γνώμονα και τη συμβίωση. Πολλοί μπορεί να απορούν γιατί δεν ψηφίζω τον Κωνσταντίνο τον Βασάλο. Δεν το κάνω μόνο λόγω φιλίας, το κάνω γιατί τον πιστεύω αγωνιστικά. Παίζει πάντα με τους πιο καλούς παίκτες και χάνει στον πόντο, ήταν τραυματίας και οφείλω να του δώσω μια ευκαιρία, δεν δημιουργεί πρόβλημα στην καλύβα και βοηθάει και στους δουλειές και στην οργάνωση της καλύβας», είπε ο Τάκης χαρακτηριστικά.

Η πιο epic αντίδραση ήταν πάντως εκείνη του Fipsterr ο οποίος και ζήτησε να μην ψηφίσουν ακόμα τον κολλητό του γιατί δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει ακόμα και η γκρίνια του θα είναι μεγάλη.

fipsterr_3057157192022879655.jpg

Το Twitter φαίνεται ξεκάθαρα διχασμένο στο θέμα «Βασάλος» και τα σχόλια δείχνουν αυτό ακριβώς.