Η 15χρονη Valentina Pinault είναι η απόλυτη σταρ της οικογενείας μετά τη μαμά της Salma Hayek

Η 15χρονη Valentina Pinault είναι η απόλυτη σταρ της οικογενείας μετά τη μαμά της Salma Hayek

H κόρη της ηθοποιού και του διάσημου επιχειρηματία θα μας απασχολήσει έντονα στο άμεσο μέλλον.

H Salma Hayek είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στο Hollywood και έχει μια πολυετή καριέρα. Η σταρ της μεγάλης οθόνης παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία Francois-Henri Pinault πριν από 13 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 15χρονη Valentina Paloma Pinault.

Την Κυριακή (12.03) η 56χρονη έδωσε το παρών στην 95η τελετή απονομή βραβείων Όσκαρ που πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre και απένειμε το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας μαζί με τον Αntonia Banderas. Στο πλευρό της είχε την καλύτερη συνοδό που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς και αυτή δεν ήταν άλλη από την κόρη της, Valentina.

Η Salma Hayek βγήκε για φαγητό με τον φίλο της Tom Cruise αλλά βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη

Η εντυπωσιακή εμφάνιση μαμάς-κόρης στα Όσκαρ

Μαμά και κόρη μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας με την ηθοποιό να φορά ένα εντυπωσιακό κόκκινο metallic dress, δημιουργία του οίκου Gucci. Η 15χρονη Pinault εμφανίστηκε με ένα κόκκινο στράπλες φόρεμα σε Α γραμμή το οποίο συνδύασε με ένα αστραφτερό choker. Το φυσικό μακιγιάζ και οι χαλαρές μπούκλες που είχαν τα κατάξανθα μαλλιά της, ήταν η ιδανική επιλογή για την ηλικία της.

H Salma Hayek έχει τρομερή αδυναμία στην κόρη της και πριν λίγους μήνες μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα φωτογραφικό album με παιδικές φωτογραφίες της Valentina, αλλά και με στιγμιότυπα από το πάρτι για τα 15α της γενέθλια.

https://www.instagram.com/p/CiyD2gNtwn7

«Ευτυχισμένα 15 χρόνια στο αγαπημένο μου κορίτσι που γιορτάζει τα γενέθλιά του. Valentina είσαι τα πάντα μου, σε ευχαριστώ που φωτίζεις τη ζωή μας με τη δύναμη του υπέροχου πνεύματός σου. Είναι προνόμιο να είμαι η μαμά σου. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά», έγραψε η Salma Hayek στο post της.

Οι δυο τους έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση και το 2022 έκαναν το πρώτο τους κοινό εξώφυλλο για τη Vogue Μεξικού όπου μίλησαν για τα όνειρά τους και την καθημερινότητα.

https://www.instagram.com/p/Cc08TXaPe4M

Η Valentina θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της και να γίνει ηθοποιός και σκηνοθέτης. «Θέλω διαφορετικά πράγματα, αλλά πάντα περιστρέφομαι γύρω από τέσσερα. Θα ήθελα να γίνω ηθοποιός και μετά σκηνοθέτης γιατί αυτό βγάζει νόημα στο κεφάλι μου», δήλωσε η 15χρονη.

«Μαλώνουμε για τα ρούχα, γιατί παίρνει τα πάντα από τη ντουλάπα μου», είχε αποκαλύψει η Salma Hayek. «Από τότε που ήταν μικρή ποτέ δεν με άφηνε να διαλέγω τα ρούχα της και πάντα μου άρεσε αυτό. Είναι πολύ καλή και στο μακιγιάζ. Κι εγώ είμαι καλή στο μακιγιάζ, αλλά τώρα μου τα μαθαίνει όλα εκείνη», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ο σύζυγος της Salma Hayek, François-Henri Pinault έχει τρία ακόμη παιδιά, τον Francois, την Μatilde και τον Augustin James με τα οποία η ηθοποιός έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Το πολυτελές σπίτι τους στο Λονδίνο

Το διάσημο ζευγάρι κατοικεί από το 2017 σε ένα luxury σπίτι στην Βρετανική πρωτεύουσα στο οποίο έμενε παλαιότερα ο Justin Bieber. Το τριώροφο οίκημα διαθέτει 17 υπνοδωμάτια, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, κινηματογράφο, κάβα και γήπεδο tennis. Η Salma Hayek έχει μοιραστεί στα social media αρκετές φωτογραφίες από τον χώρο της, δείχνοντάς μας τα αγαπημένα της spots.

https://www.instagram.com/p/CjNJkFYNN3S

Η συνάδελφος της Hayek, Tiffany Haddish, μίλησε στο Good Morning America για την επίσκεψή της στο σπίτι της ηθοποιού αναφέροντας:

«Με άφησε να έρθω στο σπίτι της στο Λονδίνο και να κοιμηθώ, Έχει αυτό το υπέροχο, κρεβάτι που σε κάνει να νιώθεις σαν πριγκίπισσα ή σαν την ωραία κοιμωμένη».

Πηγή κεντρικής: apimages.com