Η Salma Hayek βγήκε για φαγητό με τον φίλο της Tom Cruise αλλά βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Salma Hayek βγήκε για φαγητό με τον φίλο της Tom Cruise αλλά βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη

Το επικό video με τις θαυμάστριες να περικυκλώνουν τον διάσημο ηθοποιό και να χαλούν το δείπνο με την καλή του φίλη. 

Η Salma Hayek και ο Tom Cruise είναι στενοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά όταν εκείνη τον κάλεσε μαζί με τον σύζυγό της Francois Pinault για δείπνο, δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρνε η βραδιά.

Κι όμως, ο Tom Cruise έγινε 60! 10 facts που δε γνώριζες για τη ζωή του

Επίθεση από θαυμάστριες

Η Hayek και ο σύζυγος της βρίσκονταν στο Λονδίνο, το ίδιο ωστόσο και ο διάσημος φίλος της Tom Cruise. Επειδή κάνουν πολύ συχνά παρέα και όταν η Ισπανίδα σταρ βρίσκεται στην Αμερική, αποφάσισαν να δειπνήσουν μαζί σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης. Εκείνη ωστόσο, δε φανταζόταν ότι με το που μπήκαν στο μαγαζί θα δέχονταν μαζική επίθεση από θαυμάστριες του ηθοποιού, οι οποίες τον περικύκλωσαν και τον πολιόρκησαν για αρκετή ώρα για ένα αυτόγραφο και μία selfie. Εκείνος καρτερικά στάθηκε στην άκρη και θέλησε να τις ευχαριστήσει, αλλά η Salma Hayek όπως φαίνεται και από το βλέμμα της στην φωτογραφία την οποία η ίδια ανήρτησε, μάλλον σκιάχτηκε από την πολυκοσμία. (Δείτε και στο δεύτερο μέρος της ανάρτησης της, το ξεκαρδιστικό video).

https://www.instagram.com/p/CgHntzvtm1q

Αυτό όμως που έγραψε τα έλεγε όλα, λιτά και λακωνικά: «Όταν βγαίνεις με τον φίλο σου Tom για φαγητό». Ο Cruise γνωρίζει αυτό το διάστημα ανέλπιστη επιτυχία με το sequel του Top Gun, «Top Gun: Maverick». H ταινία είναι Νο1 στο box office με την εταιρεία παραγωγής να μιλά για εισπράξεις, οι οποίες παγκοσμίως ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο δολλάρια. Ο ηθοποιός γνώρισε την αποθέωση και πριν από λίγους μήνες όταν εμφανίστηκε και στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών περιγράφοντας αυτή την εμπειρία ως μοναδική, 36 χρόνια μετά την δημιουργία της πρώτης του ταινίας, η οποία και τον καθιέρωσε στην ελίτ του Hollywood.

Πάντως εκτός από την Salma Hayek η οποία βρισκόταν στο Λονδίνο, ο Tom Cruise δείπνησε και με την Angelina Jolie, η οποία επίσης βρισκόταν στην βρετανική πρωτεύουσα. Προφανώς εκεί αντιμετώπισαν και οι δύο «προβλήματα» με τους φαν τους, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε αντίστοιχα ντοκουμέντα.

Photo credits: Instagram @salmahayek