Οικονομάκου και Λασκαράκη μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα: Ο κοινός τραυματισμός

Οικονομάκου και Λασκαράκη μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα: Ο κοινός τραυματισμός

Οι δύο κουμπάρες, Αθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη, κρεβατώθηκαν, ενώ ο Λευτέρης Σουλτάτος έκανε το πιο epic σχόλιο για τη σύζυγό του.

Η φιλία της Βάσως Λασκαράκη και της Αθηνάς Οικονομάκου μετρά σχεδόν δεκαετία με την πρώτη μάλιστα να έχει βαφτίσει τον γιο της δεύτερης, τον μικρό Μάξιμο. Οι δυο ηθοποιοί κάνουν μαζί πολύ συχνά διακοπές με τις οικογένειές τους, περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους παρέα διασκεδάζοντας, αλλά… φαίνεται ότι είναι καρμικό να είναι μαζί σε όλα. Και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Και δεν το λέμε τυχαία αυτό μιας και εδώ και λίγα 24ωρα η Αθηνά Οικονομάκου ταλαιπωρείται με ρήξη μηνίσκου, ενώ μόλις πριν μερικές ώρες η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε ότι έσπασε το πόδι της. Και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, έκανε το πιο χιουμοριστικό σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι τους.

Αποκριάτικο update: Πούμπουρας σε ρόλο Μπισμπίκη, Οικονομάκου αλά Marilyn και το νέο look Κορομηλά

Με κάταγμα η Λασκαράκη, με ρήξη μηνίσκου η Οικονομάκου και ένα troll σχόλιο

Q&A με τους followers της ξεκίνησε η Αθηνά Οικονομάκου δείχνοντας ότι είναι κρεβατωμένη με πάγο στο αριστερό πόδι έπειτα από ρήξη μηνίσκου. «Ρήξη μηνίσκου, εσείς τι νέα;», ρώτησε η ηθοποιός, ενώ λίγες ώρες αργότερα… και η κουμπάρα της και συνάδελφός της, Βάσω Λασκαράκη, αναγκάστηκε να μείνει στο κρεβάτι – και μάλλον θα μείνει περισσότερο- λόγω κατάγματος.

riksi_miniskou_oikonomakou.jpg

Η Αθηνά Οικονομάκου με ρήξη μηνίσκου

Η Βάσω, όπως αποκάλυψε στο Instagram, έσπασε το πόδι της στο σπίτι. «Τα περισσότερα ατυχήματα λέει συμβαίνουν μέσα στο σπίτι και κυρίως από μεγάλη βλακεία. Σε άλλα νέα καλή εβδομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά η 43χρονη ηθοποιός. Μάλιστα, το Story της έκανε repost η Αθηνά Οικονομάκου σχολιάζοντας με troll διάθεση ότι σε όλα είναι μαζί. «Μα σε όλα μαζί;», έγραψε η Αθηνά.

Το epic σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου στη Βάσω Λασκαράκη

Με τη σειρά του, ο Λευτέρης Σουλτάτος δημοσίευσε ένα Insta Story-selfie με την κρεβατωμένη Βάσω Λασκαράκη και το σπασμένο πόδι της σχολιάζοντας ότι τώρα θα κάνει τη νοσοκόμα και πρέπει να τα αναβάλλει όλα.

soultatos_trolarisma.jpg

«Αγαπητοί συνεργάτες-φίλοι, όπως καταλαβαίνετε, αναβάλλονται όλα μέχρι νεοτέρας… Όποιος έχει στολή νοσοκόμου, παρακαλώ να μου στείλει και κανένα σαμπό στο 44,5», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση ο σεφ.