80s queen: Τα tips + προϊόντα που θα χρειαστείς για μπούκλες σαν της Βάσως Λασκαράκη

Μαρία Ροδίτη
80s queen: Τα tips + προϊόντα που θα χρειαστείς για μπούκλες σαν της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The2Night Show και εμφανίστηκε με το ιδανικό look για τα parties της άνοιξης.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The2NightShow, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/3) η Βάσω Λασκαράκη, η οποία εμφανίστηκε στο πλατό με ανατρεπτικό hair look, το οποίο καιρό είχαμε να δούμε από εκείνη.

Η 43χρονη ηθοποιός δεν επέλεξε τα ίσια μαλλιά ή τους χαλαρούς κυματισμούς – χτενίσματα με την οποία τη βλέπουμε τις περισσότερες φορές στην τηλεόραση- αλλά έκανε ένα 80s hairstyle με πολλές και έντονες μπούκλες. Ένα χτένισμα που βρίσκεται πολύ κοντά στα φυσικά μαλλιά της.

PFW: Pastel και smudgy eyes, μπούκλες και ματ επιδερμίδες - Τα looks της 4ης μέρας είχαν τα πάντα

Το χτένισμα της Βάσως Λασκαράκη στο The2Night Show

Το λευκό, elegant κοστούμι της αναβάθμισε η Βάσω Λασκαράκη με ένα statement χτένισμα, όπως αυτές οι 80s μπούκλες που έκανε και βλέπεις στις παρακάτω φωτογραφίες.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη, υιοθέτησε ένα χτένισμα που ήταν top of the top στις disco τη δεκαετία του ’80 και το οποίο είχαμε δει αρκετές φορές τότε από stars. Και αν δεν το γνωρίζεις, αυτό είναι ένα χτένισμα που βρίσκεται πολύ κοντά στα φυσικά μαλλιά της Βάσως Λασκαράκη, τα οποία είναι αρκετά σγουρά. Να δες…

fysika_mallia.jpg

Τα φυσικά μαλλιά της Βάσως Λασκαράκη

Πώς θα κάνεις κι εσύ 80s μπούκλες – Όλα τα tips και προϊόντα

Όπως είδες, η Βάσω Λασκαράκη είχε χωρίστρα στο πλάι. Οπότε, αν θέλεις κι εσύ ν’ αντιγράψεις το look, αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσεις. Συνέχισε παρακάτω για να δεις όλα τα tips και τα hair products που θα χρειαστείς για να γίνεις μια disco queen και να «σαρώσεις» στα parties της άνοιξης.

Tip 1: Αν έχεις σγουρά μαλλιά εκ φύσεως, λούσου, ταμποναριστά «τράβηξε» την υγρασία με μια πετσέτα, βάλε αφρό και στέγνωσε τα μαλλιά με τη φυσούνα. Διαφορετικά, αν έχεις ίσια μαλλιά, στέγνωσέ τα με φυσούνα και συνέχισε με ένα λεπτό ψαλίδι μαλλιών τυλίγοντας τούφα-τούφα μέχρι να γίνουν λεπτές μπούκλες-δαχτυλίδι.

Tip 2: Χτένισε τα μαλλιά με προσοχή. Όχι με χτένα, αλλά περνώντας ανάμεσα τα δάχτυλά σου, ώστε να μη χαλάσεις τον όγκο που έχεις δημιουργήσει.

Tip 3: Πέρασε τα μαλλιά με κερί, gel ή σπρέι για μπούκλες για να γλιτώσεις από το πιθανό φριζάρισμα.

Συνέχισε στην gallery και δες 5 τέλεια προϊόντα για να απογειώσεις τις 80s μπούκλες σου.