Η Δανάη Παππά είναι η βασίλισσα των casual looks- Οι ωραιότερες εμφανίσεις από τα ταξίδια της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Παππά είναι η βασίλισσα των casual looks- Οι ωραιότερες εμφανίσεις από τα ταξίδια της

Η 26χρονη πρωταγωνίστρια του Σασμού έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ και μπορείς εύκολα να αντιγράψεις τα κομψά look της.

H Δανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2019, συγκατοικούν και μας δείχνουν καθημερινά πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

To ζευγάρι συγκατοικεί σχεδόν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ενώ όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό στην εφημερίδα Secret απέκτησαν την πρώτη εξοχική τους κατοικία στο Μεγανήσι.

«Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δανάη Παππά για τον άντρα της ζωής της.

H νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός» που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Το προφίλ της 26χρονης στο Instagram είναι γεμάτο με υπέροχες εικόνες από τη ζωή και τα ταξίδια της.

Η Δανάη Παππά είναι η απόλυτη queen των everyday looks

H καλλιτέχνης έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ και μια καλύτερη ματιά στις αναρτήσεις της αρκεί για να διαπιστώσεις πως προτιμά τα πιο άνετα, casual ρούχα για τις εξόδους της.

https://www.instagram.com/p/CpNmZWBNDJj

Μονόχρωμα μπλουζάκια, τζιν παντελόνια, πλεκτά, t-shirts, φούτερ και sneakers συγκαταλέγονται στα fashion items που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ η ηθοποιός και επιλέγει ξανά και ξανά.

https://www.instagram.com/p/Co2c8giNjQL

Όσον αφορά τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στην γκαρνταρόμπα της είναι αρκετά συγκεκριμένα και δεν είναι άλλα από το μαύρο, το λευκό και το γκρι.

https://www.instagram.com/p/Cn4tX0-Neta

Ακόμη και στις βραδινές της εξόδους η ηθοποιός επιλέγει cozy κομμάτια όπως ένα λευκό πλεκτό γιλέκο το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και δερμάτινη φούστα. Το look ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα δερμάτινα γάντια και το υπέροχο γκρι παλτό της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Δανάη έχει «παντρέψει» την άνεση και το στυλ όπως καμία άλλη Ελληνίδα celebrity.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες για να αντλήσεις έμπνευση και να αντιγράψεις.

Τα γενέθλια του Λάμπρου Λάζαρη και η απόδραση στην Πορτογαλία

Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης είναι λάτρεις των ταξιδιών και κάθε φορά που τους το επιτρέπει το επιβαρυμένο πρόγραμμά τους πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων.

lazaris_genethlia.webp

Πριν από λίγα 24ωρα το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβόνα με αφορμή τα γενέθλια του Λάμπρου Λάζαρη. Οι δυο τους έκαναν βόλτες στην πόλη, επισκέφτηκαν αξιοθέατα και καταστήματα της περιοχής και φυσικά γιόρτασαν τα 39α γενέθλια του επιχειρηματία σε Ασιατικό εστιατόριο.

https://www.instagram.com/p/Cpp_PsEt8SF

«Η ξεχωριστή ημέρα σου είναι η αγαπημένη μου. Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω», έγραψε στην ανάρτησή της η Δανάη Παππά θέλοντας να ευχηθεί δημόσια στον σύντροφό της.

Το πιο περίεργο πράγμα που ζητούν στη Δανάη Παππά οι fans της από τα social media

Πηγή κεντρικής: danouuz