Η Δέσποινα Βανδή γυμνάζεται και η αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη έκανε επικό σχόλιο

Η Δέσποινα Βανδή γυμνάζεται και η αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη έκανε επικό σχόλιο

Η Δέσποινα Βανδή δεν σταματά να γυμνάζεται και τα τελευταί χρόνια συνηθίζει να μας δείχνει πώς ασκείται.

Η Δέσποινα Βανδή δεν σταματά να γυμνάζεται σκληρά. Πέρα από τη σκληρή διατροφή, το killer body της τραγουδίστριας χτίζεται και στο γυμναστήριο. Αυτή τη φορά η Δέσποινα μας έδειξε τη σκληρή προπόνηση που κάνει και το πιο epic σχόλιο ήρθε από την αδερφή του αγαπημένου της Βασίλη Μπισμπίκη.

https://www.instagram.com/p/CpxT0zHAQ4d

Οι τηγανητές πατάτες, η Μαρία Καβογιάννη και η προδοσία - Η Δέσποινα Βανδή έκανε αποκαλύψεις

«Κουράστηκα και μόνο που σε είδα, πάω να πιω νερό», έγραψε η Παναγιώτα Μπισμπίκη, η αδερφή του Βασίλη που έχει γίνει καλή φίλη με τη Δέσποινα Βανδή.

BISBIKI.JPG

Η Δέσποινα εκτός από το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, έχει και ένα καθορισμένο τρόπο διατροφής.

«Έχω κόψει το κόκκινο κρέας και το χοιρινό και το κοτόπουλο το έχω περιορίσει. Φτιάχνω την κρέπα πρωτείνης κάθε πρωί με νιφάδες βρώμης και φαγόπυρο, γιαούρτι, ασπράδι αυγού και βάζω από πάνω ότι μπορείς να φανταστείς από ξηρούς καρπούς αλλά και φρούτα. Στην διατροφή μου, έχω βάλει πολλά φρούτα και λαχανικά τελευταία τα οποία δεν έτρωγα», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

desp1navandi_299937127_117903054343256_3439819386191947202_n.jpg

Όταν η Δέσποινα έφαγε πατάτες τηγανητές

«Είμαι σε φάση διατροφής, αλλά λέω ότι το Πάσχα θα φάω. Δεν μπορώ άλλο το κοτόπουλο σαλάτι, ψάρι σαλάτα. Ο Βασίλης φτιάχνει αντικριστό στην αυλή, αλλά εγώ δεν θέλω τίποτε από όλα αυτά, αλλά μόνο πατάτες τηγανητές. Έχω ζυμώσει ψωμί και θέλω να φάω ψωμί με πατάτες και τυρί φέτα. Μου φέρνουν τις πατάτες σε ένα μπωλ και τις τρώω με βουλιμία. Δίπλα μου έχω την Μαρία Καβογιάννη. Και λέω στον φίλο μου τον Στέφανο «θα δοκιμάσω και το δικό σου γλυκό». Και παίρνω να φάω το τιραμισού. Μετά ζητάω και άλλες πατάτες. Με παρακολουθεί η Μαρία και μου λέει «Δέσποινα μπράβο σου, τρως τόσο πολύ και δεν παχαίνεις ποτέ». Είχε τόση πλάκα όλο αυτό το χάσιμο που είχε στα μάτια της η Μαρία, είχε πάθει σοκ», είχε πει η Βανδή.

Η Δέσποινα και όσα έχει πει για το πέρασμα του χρόνου:

«Θεωρώ ευλογία κάθε χρόνο που έχω γενέθλια, μεγάλωσα άλλον ένα χρόνο. Πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου, να ευγνωμονείς ότι υπάρχεις, ειδικά όταν έχεις παιδιά. Όταν είσαι μικρότερος ο χρόνος είναι μια έννοια μαθηματική, στα πλαίσια του σχολείου, γιατί θεωρείς ότι είναι ατελείωτος μπροστά σου. Να τελειώσεις το σχολείο, να σπουδάσεις, να βρεις έναν φίλο, να πάρεις αυτοκίνητο, να κάνεις διακοπές. Όλο αυτό στο έχουν φορέσει και γίνεσαι δέσμιος σε αυτό. Αλλά αυτό που μετράει τελικά είναι να είσαι χαρούμενος σε κάθε φάση της ζωής σου», τόνισε η Δέσποινα η οποία εξομολογήθηκε πως δεν έχει κάνει κάτι επεμβατικό στο πρόσωπό της και εξηγώντας πως σημασία έχει το Τώρα.

«Πετυχαίνει ο άνθρωπος που γίνεται καλύτερος χρόνο με τον χρόνο, ο άνθρωπος που είναι ευτυχισμένος κάθε μέρα. Να μεγαλώνουμε καλά, οι ρυτίδες μας μαρτυρούν πως έχουμε περάσει πράγματα, δεν έχουν σημασία οι ρυτίδες στο πρόσωπο, να έχει έρθει και μια ωρίμανση ουσιαστική.

Μεγαλώνοντας πρέπει να περνάμε καλά και ο χρόνος είναι ένας: Το τώρα. Το να ονειρεύεσαι είναι η αρχή και να μην γίνεσαι εμμονική στο πριν ή στο μετά αλλά μόνο στο Τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα για τη σχέση της με τον χρόνο.

Τι είπε ο Βασίλης για το ζεϊμπέκικο

«Όχι, μου δημιουργεί πρόβλημα. Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα.

Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι. Από την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή.

Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει, ας είναι η ξεφτίλα μου ατελείωτη μέσα στα χρόνια. Αρκεί να μην επηρεάζεται η ευτυχία του παιδιού μου», υπογράμμισε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην πρόσφατη συνέντευξή του.