Ο Justin Bieber έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό του μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε

Ο Justin Bieber έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό του μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε
Instagram

O 29χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του με ένα βίντεο. 

Τον περασμένο Ιούνιο ο Justin Bieber είχε σοκάρει τους θαυμαστές και τους συναδέλφους του, όταν ανακοίνωσε τη διάγνωση με σύνδρομο Ramsay Hunt. Ο 29χονος είχε αποκαλύψει ότι το πρόσωπό του είχε παραλύσει μερικώς, αποτέλεσμα του συνδρόμου και πως εδώ και λίγο καιρό έδινε τη δική του μάχη.

Πριν λίγες ώρες ο τραγουδιστής θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς του φίλους για την σημαντική εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του και πλέον έχει κάθε λόγο να χαμογελά πλατιά.

O Justin Bieber έκανε μια σοβαρή ανακοίνωση

Ο διάσημος καλλιτέχνης μοιράστηκε με τους ακολούθους του ένα βίντεο σε Instagram-story όπου επιδεικνύει την κινητικότητα των μυών στο πρόσωπό του. «Περιμένετε» έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο όπως κουνά τα μάτια του από τη μια γωνία στην άλλη και μετά χαμογελά πλατιά υπό τον ρυθμό της μουσικής.

H Hailey Bieber διαψεύδει την εγκυμοσύνη της και μιλά για το νέο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Όταν ο Justin Bieber αποκάλυψε τη διάγνωση πέρυσι τον Ιούνιο, τόνισε ότι στα συμπτώματα που αντιμετώπιζε περιλαμβανόταν η αδυναμία να ανοιγοκλείσει το ένα του μάτι, να κουνήσει το ρουθούνι του ή να χαμογελάσει από τη μία πλευρά του προσώπου του.

Το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή

Πριν λίγους μήνες ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να εξηγήσει τους ιατρικούς λόγους που τον αναγκάζουν να κάνει μια παύση στις εμφανίσεις του. Η εικόνα του με όλη του την δεξιά πλευρά σε παράλυση, σόκαρε αρκετούς και ο Bieber εξήγησε αναλυτικά τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του.

https://www.instagram.com/p/CeorE9OjqX9

Στο 3λεπτο video που δημοσίευσε ο τραγουδιστής διευκρίνισε πως πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο οδήγησε στην πλήρη παράλυση όλης της δεξιάς πλευράς του προσώπου του.

«Γεια σε όλους Justin εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει. Έχω εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι σίγουρος πως όλο αυτό συμβαίνει για κάποιον σκοπό. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι αυτός, αλλά μέχρι τότε θα ξεκουραστώ. Σας αγαπώ και θέλω να με κρατήσετε στις προσευχές σας», είπε χαρακτηριστικά ο pop star.

Πηγή κεντρικής: apimages.com