Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κουρεύτηκε - Φωτογραφίες με την αλλαγή στα μαλλιά που λίγοι πρόσεξαν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κουρεύτηκε - Φωτογραφίες με την αλλαγή στα μαλλιά που λίγοι πρόσεξαν

Το νέο κούρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραλίγο να περάσει απαρατήρητο, αλλά είναι σίγουρα η αλλαγή που φέρνει την ανανέωση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κουρεύτηκε και μπορεί η αλλαγή να είναι σχετικά μικρή και να μην παρατηρείται εύκολα, αλλά σίγουρα κάνει όλη τη διαφορά.

Δύο τρόποι να φορέσεις το μαύρο τζιν τώρα όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μικρή αλλαγή, η μεγάλη διαφορά

Το να κόψει κανείς τα μαλλιά του, αλλά "όχι πολύ", μπορεί να είναι τρομερά αναζωογονητικό και εμψυχωτικό. Ακόμη και μια μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο πώς φαίνεται κανείς και στο πώς αισθάνεται. Τις περισσότερες φορές μια μικρή ανανέωση μπορεί να δώσει ένα καλό boost αυτοπεποίθησης και ενέργειας.

Επιπλέον, ένα ελαφρώς κοντύτερο χτένισμα μπορεί να είναι πιο εύκολο στη διαχείριση και στο ματσάρισμα των ρούχων, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια στην καθημερινή ρουτίνα.

Αυτό φαίνεται να έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έκοψε λίγο πιο κοντά τα μαλλιά της, προσδίδοντας ένα ανανεωμένο look που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς άλλαξε. Η Τσιμτσιλή φυσικά παρέμεινε πιστή στις αποχρώσεις του καφέ για το χρώμα των μαλλιών της, ενώ με το νέο της hair cut, τα μαλλιά της δείχνουν ακόμα πιο πλούσια, λαμπερά και ανάλαφρα. Δείτε στις παρακάτω gallery την αλλαγή στα μαλλιά της.

Maxi φόρεμα + μπότες: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε τα μποτάκια που θα φορέσεις το 2023

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανανεώνεται και εμπνέει

Η 40χρονη διάσημη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, είναι παντρεμένη εδώ και 12 χρόνια με τον γνωστό ποινικολόγο Θέμη Σοφό, ενώ μαζί του έχει αποκτήσει και τρία παιδιά: την Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη.

Εκτός από το κούρεμά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμπνέει τους τηλεθεατές και τους ακολούθους στο Instagram με το μοντέρνο της στυλ. Άλλοτε προτείνοντας μοναδικά combos παντελονιών για τους πρώτους μήνες της άνοιξης, άλλοτε αναδεικνύοντας την αγάπη της για τα skinny jeans και άλλες φορές εντυπωσιάζοντας με φλοράλ ολόσωμες φόρμες, ή με μάξι φορέματα και ψηλές μπότες. Σίγουρα το μοναδικό της στυλ και οι στυλιστικές της επιλογές, είναι κάτι που θέλουμε να βλέπουμε για να παίρνουμε ιδέες!

https://www.instagram.com/p/CpM2GPaDTky

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιμένει στα skinny jeans-Όλα τα looks που αποθέωσαν το στενό τζιν παντελόνι