Μετά την υποκριτική η 65χρονη Sharon Stone διαγράφει λαμπρή καριέρα και στη ζωγραφική

Μετά την υποκριτική η 65χρονη Sharon Stone διαγράφει λαμπρή καριέρα και στη ζωγραφική

H διάσημη ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής και εντυπωσίασε τους πάντες.

H Sharon Stone είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς του Hollywood. H 65χρονη σταρ είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο τον Νοέμβριο του 2022 όταν αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με νέο όγκο, μετά τη δεύτερη γνώμη που ζήτησε από γιατρό, καθώς η πρώτη διάγνωση ήταν λανθασμένη με αποτέλεσμα να λάβει λάθος θεραπεία.

Πριν από περίπου ένα μήνα η πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης δέχτηκε ένα ακόμη χτύπημα της μοίρας αφού έχασε τον αδερφό της, Patrick Stone σε ηλικία 57 ετών. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ήταν αρκετά οδυνηρό για την καλλιτέχνη ωστόσο υπάρχει ένα hobby το οποίο της δίνει χαρά και την βοηθά να ξεχνιέται: η ζωγραφική.

Η Sharon Stone έκανε την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής

Η Sharon Stone ξεκίνησε να ασχολείται εντελώς τυχαία με τη ζωγραφική κατά τη διάρκεια του πολύμηνου lockdown λόγω πανδημίας και όπως φαίνεται εξέλιξε τόσο πολύ το ταλέντο της και έφτασε να εκθέτει τα έργα τέχνης της σε γνωστές γκαλερί.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η διάσημη ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της παρουσιάζοντας έργα της Μοντέρνας Τέχνης σε ιδιωτική προβολή στο Georgian Hotel στη Santa Monica.

https://www.instagram.com/p/CpzJ5q2O7YH

Πριν από μερικές ώρες η ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής, στην γκαλερί Allouche στο Los Angeles. Η πρώτη solo έκθεση της Stone έφερε τον τίτλο «SHEDDING» και απέσπασε πολύ θετικές κριτικές από τους επισκέπτες. Οι υπεύθυνοι της γνωστής γκαλερί μοιράστηκαν στον λογαριασμό τους στο Instagram κάποια από τα έργα της ηθοποιού τα οποία είναι πολύ εντυπωσιακά.

Έφυγε από τη ζωή ο 11μηνών ανιψιός της Sharon Stone-Συγκινεί η ηθοποιός στο Instagram

Η 65χρονη έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη τη βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης και μοιράστηκε στα social media μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα της βραδιάς που απαθανάτισε με το κινητό της. Λίγο αργότερα η Stone πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη με φιλότεχνους που έδωσαν το παρών στην έκθεσή της.

https://www.instagram.com/p/CmatJ_LJeff

Η 65χρονη έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη τη βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης και μοιράστηκε στα social media μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα της βραδιάς που απαθανάτισε με το κινητό της. Λίγο αργότερα η Stone πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη με φιλότεχνους που έδωσαν το παρών στην έκθεσή της.Πηγή κεντρικής: sharonstone