Το tricolore look της Μελίνας Νικολαΐδη και το νέο «Vandicted» φόρεμα που ανακυκλώνει

Το tricolore look της Μελίνας Νικολαΐδη και το νέο «Vandicted» φόρεμα που ανακυκλώνει
Instagram

Το στιλ φορέματος που επιλέγει σε όλα τα χρώματα και ο ανατρεπτικός συνδυασμός της 19χρονης κόρης της Δέσποινας Βανδή. 

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μελίνα Νικολαίδη η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο και έρχεται με την πρώτη ευκαιρία στα πάτρια εδάφη προκειμένου να δει τους αγαπημένους της.

Η 19χρονη κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή, στηρίζει απόλυτα τη διάσημη μαμά της και για ακόμα μία φορά βρέθηκε στο live του J2US το περασμένο Σάββατο (18/3) όπου και εγκαινίασαν το κοντό καρέ τους και οι δύο.

Το luxury φόρεμα που φόρεσε ξανά η Μελίνα Νικολαΐδη και που είχε λατρέψει & η άλλη «κόρη» της Βανδή

Το νέο στιλ φορέματος που ανακυκλώνει

Στη φωτογραφία που ανέβασε η νεαρή από το στούντιο του «Just» ποζάρει με mini, εφαρμοστό μπλε φόρεμα από λεαστικό ύφασμα σε sexy διάθεση. Το ιδιαίτερο του συγκεκριμένου item ήταν φυσικά το perforated effect του φορέματος, τα μικρά δηλαδή αυτά ανοίγματα, που το κάνουν να μοιάζει με ένα είδος πλεκτού. Χωρίς, όμως, να είναι!

Vandicted η Μελίνα Νικολαΐδη με τα φορέματα της μαμάς της όμως τα φοράει με ακόμα πιο ροκ τρόπο

Αυτή η δημιουργία, σε πολλούς θύμισε το μαύρο φόρεμα της Δέσποινας Βανδή το οποίο ανακυκλώνουν συχνά και οι δύο.

https://www.instagram.com/p/Cp-BTWboVWx

Το μικρό μαύρο φόρεμα

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η εντυπωσιακή Δέσποινα έκανε μια βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, από την οποία μοιράστηκε μερικές στιγμές στο Instagram με τους followers της.

Στα stories που έκανε η κριτής του J2US την είδαμε με ένα LBD το οποίο συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα, εντυπωσιακό χτένισμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2022, είδαμε την 19χρονη Μελίνα να φοράει το ίδιο μικρό μαύρο φόρεμα σε πιο ροκ εκδοχή, όπως την κατέγραψε ο φακός του περιοδικού ΟΚ! στην πρώτη επίσημη έξοδο με τον σύντροφό της στο μαγαζί όπου εμφανίζονταν η μητέρα της.

unknown_317961235_174663475174128_2622128652305694659_n.jpg

Το tricolore athleisure style και το like του αγαπημένου της

Σε άλλη πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε η Μελίνα από αυτό το ταξίδι της στην Ελλάδα, πόζαρε χαμογελαστή στον φακό με αθλητικό look και ένα πολύ ενδιαφέρον color blocking με κόκκινο, φούξια και πορτοκαλί να είναι τα χρώματα που συνέθεσαν το προφίλ της εμφάνισης.

https://www.instagram.com/p/Cp8OXhXofKL

Όπως ήταν λογικό, ο αθλητής σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, λάτρεψε το αθλητικό look της και σχολίασε με το πιο τρυφερό emoji που θα μπορούσε και το οποίο ταίριαξε απόλυτα με τα χρώματα του outfit της.

Μελίνα & Γιώργος Νικολαΐδης είναι οι All Star MasterChef στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Το like του αγαπημένου της

Untitled.png

Με το νέο look της η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ίδια η Βανδή όταν έπαιζε τη Χαρούλα στους «Δύο Ξένους»