O Ben Affleck αποκάλυψε τι του είπε η Jennifer Lopez στα Grammys και έχουμε την απόλυτη ανατροπή

O Ben Affleck αποκάλυψε τι του είπε η Jennifer Lopez στα Grammys και έχουμε την απόλυτη ανατροπή
Invision

O διάσημος ηθοποιός ήταν το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της φετινής διοργάνωσης και όχι άδικα.

O Ben Affleck κατάφερε να γίνει meme μετά τα φετινά Grammys λόγω της θλιμμένης έκφρασης που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του εκείνο το βράδυ.

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε στο Hollywood Reporter ότι πέρασε ωραία στην απονομή, παρά το γεγονός ότι η σύζυγός του, Jennifer Lopez φαίνεται εκνευρισμένη μαζί του σε πολλά videos που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Την ώρα που όλοι οι stars απολάμβαναν την λαμπερή απονομή, ο 50χρονος Ben Affleck δεν φαινόταν να το διασκεδάζει ιδιαίτερα. Ο διάσημος ηθοποιός έδειχνε εντελώς αδιάφορος για το event την ώρα που καθόταν δίπλα στην σύζυγό του, Jennifer Lopez, η οποία έδειχνε ενθουσιασμένη.

Τι πραγματικά είπε η Jennifer Lopez στον Ben Affleck τη βραδιά των Grammys

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο Ηοllywood Reporter σχετικά με το τι είχε συμβεί εκείνη τη βραδιά.

«Όχι. Πέρασα καλά στα Grammy.Η γυναίκα μου θα πήγαινε και σκέφτηκα, λοιπόν, θα υπάρχει καλή μουσική. Μπορεί να έχει πλάκα», ανέφερε ο Affleck.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο στιγμιότυπο που ο παρουσιαστής, Trevor Noah φτάνει στο τραπέζι όπου κάθεται ο ίδιος, δίπλα στη σύζυγό του, Jennifer Lopez. «Μόλις τον είδα να έρχεται, είπα ωχ Θεέ μου», ομολόγησε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Τελικά η κάμερα έπιανε και εμάς, αλλά εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα», συμπλήρωσε. «Είχα πει μάλιστα στη σύντροφό μου, πως μόλις τους δω να έρχονται, θα φύγω διακριτικά και θα σε αφήσω να κάτσεις δίπλα στον Trevor. Εκείνη (η Lopez) μου είπε, μην τολμήσεις και φύγεις. Συμβαίνουν αυτά ανάμεσα στα ζευγάρια, ξέρεις».

https://www.instagram.com/p/Cp31pN6pIog

Λίγο αργότερα ο σταρ της μεγάλης οθόνης ξεκαθάρισε, πως πέρασε καλά στα Grammys (παρά τα στιγμιότυπα που τον έδειχναν να βαριέται), ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει όντως συμμετάσχει σε διάσημες εκδηλώσεις του Hollywood, είτε μεθυσμένος, είτε πολύ νευριασμένος και με κακή διάθεση.

Ακόμη σημείωσε πως «ποτέ κανείς δεν έχει πει ότι ήμουν μεθυσμένος. Αλλά στα Grammys, όλοι θεωρούσαν πως έχω μεθύσει». «Και αυτό έχει ενδιαφέρον, γιατί σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πρέπει να μιλάς για έναν εθισμό, γιατί από την μια υπάρχει μεγάλη κατανόηση, αλλά από την άλλη υπάρχει και μεγάλο στίγμα, το οποίο πολλές φορές σε κρατάει πίσω από το να μιλάς ανοιχτά», συμπλήρωσε ο 50χρονος.

Tο 2017 ο Ben Affleck είχε αποφασίσει να επισκεφθεί κέντρο αποτοξίνωσης για να ξεπεράσει τον αλκοολισμό, δηλώνοντας πως «οι εθισμοί σού στερούν την δυνατότητα να ζήσεις την καλύτερη ζωή σου».

Επιτέλους Jennifer Lopez και Ben Affleck αγόρασαν το σπίτι των ονείρων τους

H εντυπωσιακή εμφάνιση Lopez-Affleck στα Grammys 2023

H Jennifer Lopez μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας στα βραβεία Grammys 2023 και εντυπωσίασε με το φόρεμα του οίκου Gucci που επέλεξε να φορέσει. Η Λατίνα σταρ ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο pop άλμπουμ το οποίο κέρδισε ο Harry Styles, και πράγματι έλαμψε μέσα στο κεντημένο με κρυστάλλους φόρεμα της.

https://www.instagram.com/p/CoTZ_jypYMx

Μετά την απονομή η διάσημη τραγουδίστρια κάθισε δίπλα στον Ben Affleck, ο οποίος της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ κατά τη διάρκεια της βραδιάς και δεν σταμάτησε να ανταλλάζει χαμόγελα και τρυφερά βλέμματα.

Πηγή κεντρικής: apimages.com