Επιτέλους Jennifer Lopez και Ben Affleck αγόρασαν το σπίτι των ονείρων τους

Επιτέλους Jennifer Lopez και Ben Affleck αγόρασαν το σπίτι των ονείρων τους
Ben Affleck, left, and Jennifer Lopez arrive at the premiere of "The Tender Bar" on Sunday, Dec. 12, 2021, at the TCL Chinese Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Invision

Το πρώτο δικό τους σπίτι μετά τον γάμο τους, στο Μαλιμπού αξίας 65 εκατομμυρίων δολλαρίων έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Lopez και Affleck θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή για εκείνους και τα παιδιά τους. 

Δεν τους λείπουν φυσικά τα χρήματα. Και ο μόνος λόγος που είχαν γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο τους τελευταίους μήνες η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck, ήταν γιατί μετά από έρευνα και αρκετές συζητήσεις με μεσίτες δεν μπορούσαν να πάρουν μία απόφαση.

Τελικά το νέο σπίτι βρέθηκε και σύντομα θα γειτονεύσουν με έναν άλλο μεγάλο αστέρα του Hollywood. Αυτά είναι τα πρώτα πλάνα από το αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων νέο οίκημα των Beniffer.

https://www.instagram.com/p/CkykHS8vWjf

Με θέα τον ωκεανό

Στην περιοχή Pacific Palisades κοντά στο Malibu θα στεγάσουν εκ νέου την οικογενειακή τους ευτυχία, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez αφού βρήκαν την μονοκατοικία των 13 δωματίων με θέα στον ωκεανό που ικανοποιεί τις ανάγκες τους. Από τα πρώτα πλάνα, το σπίτι φαίνεται εντυπωσιακό, αν και είναι μίας πιο κλασσικής αρχιτεκτονικής.

Σύμφωνα και με την εφημερίδα Daily Mail, κόστιζε τελικά πολύ πιο ακριβά από αυτό που αναζητούσαν αλλά μαγεύτηκαν από τη θέα του και από τις δυνατότητές του. Φυσικά στο σπίτι υπάρχει τεράστιο playroom, αίθουσα προβολής, 3 σαλόνια, μεγάλα υπνοδωμάτια, καθώς και βοηθητικοί χώροι. Εκτός σπιτιού υπάρχει και μία ξεχωριστή κατοικία για τους άνδρες ασφαλείας και ένας τεράστιος κήπος μπροστά. Συνολικά το οικόπεδο είναι 15 στρέμματα σε έκταση.

O Ben Affleck δεν είναι ο πρώτος άντρας που έκανε τατουάζ για τη Jennifer Lopez

Μάλιστα αυτό το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του Tom Hanks και της Rita Wilson, αλλά και μεγάλων καλλιτεχνών και επιχειρηματιών.

Οικογενειακώς δεν θα μετακομίσουν αμέσως στο νέο σπίτι. Θέλουν να το ανακαινίσουν ριζικά και να αναμορφώσουν πλήρως τον κήπο με την τεράστια διπλή πισίνα. Φυσικά δεν είναι το μόνο σπίτι που έχουν καθώς ο Αffleck έχει την οικία στην Georgia όπου έγινε και ο γάμος τους αλλά και ένα ακόμη σπίτι στην Καλιφόρνια, όπως και η Lopez που έχει επίσης και μία κατοικία στην Νέα Υόρκη μαζί με το εντυπωσιακό σπίτι στο Bell Air στο οποίο διαμένουν.

Οι δύο καλλιτέχνες όπως και οι περισσότεροι επενδύουν τακτικά στο real estate τα χρήματα τους, για να διασφαλιστούν οικονομικά.