Καζάνι που βράζει το Twitter για τη Δαλάκα: Ποιοι βλέπουν επιστροφή μετά τις δηλώσεις Ατζούν;

Καζάνι που βράζει το Twitter για τη Δαλάκα: Ποιοι βλέπουν επιστροφή μετά τις δηλώσεις Ατζούν;

«Αν περιμένεις ο κόσμος να είναι δίκαιος επειδή είσαι και εσύ, τότε είσαι ανόητος» έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα μετά τις δηλώσεις Ατζούν για το γεγονός πως δεν βρέθηκαν κλήσεις στο κινητό που υποτίθεται πως χρησιμοποίησαν οι δύο παίκτριες.

O αναβρασμός που υπάρχει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στους fans της Κατερίνας Δαλάκα στο Twitter δεν λέει να κοπάσει.

Οι δηλώσεις του Ατζούν άναψαν φωτιές

Survivor All Star: «Αποκαθήλωση» για Δαλάκα και Ασημίνα στο Twitter - Ξέσπασε ο Σοϊλέδηςδ

Η αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου είναι ένα από τα γεγονότα που σημάδεψαν το Survivor All Star και οι φήμες περί τσιγάρου και επικοινωνίας με το κινητό οδήγησαν στην αποκαθήλωση των δύο κοριτσιών.

«Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία.

Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι», δήλωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και από τότε οι φανς βλέπουν ή και επιθυμούν επιστροφή της Κατερίνας.

«Γελάω, ξαφνικά γελάω. Δικαιώθηκα. Η Τσολάκη ξέρει, θα τα πει όλα. Της είχα πει ότι κάποια στιγμή θα ειπωθούν αυτά που πρέπει και θα δικαιωθώ και αυτό έγινε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το μόνο που έγινε είναι ότι ο ίδιος ο εργοδότης μου βγήκε και είπε την αλήθεια. Η ελληνική παραγωγή τι κάνει είναι το θέμα», ήταν τα πρώτα λόγια της Ασημίνας Χατζηανδρέου, της τρίτης φιναλίστ στο περσινό Survivor.

Σύμφωνα με τον Τούρκο παραγωγό, το κινητό το οποίο χρησιμοποίησαν, δεν είχε κλήσεις επικοινωνίας σε δικούς τους ανθρώπους.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Δαλάκα ανέβασε μια φωτογραφία με ένα λιοντάρι που έγραφε:

«Αν περιμένεις ο κόσμος να είναι δίκαιος μαζί σου, γελιέσαι. Είναι σαν να περιμένεις ότι το λιοντάρι δεν θα σε φάει επειδή δεν το έφαγες».

UPDATE με δήλωση: Ο γρίφος του Μισθοφόρου για Δαλάκα-Ασημίνα και η υποστήριξη από Τριαντάφυλλο

Στο παιχνίδι μπήκε και ο Μισθοφόρος, ο οποίος είχε από τότε υποστηρίξει πως στο σημείο που υποτίθεται πως βρέθηκαν οι παίκτριες με το κινητό δεν είχε σήμα ούτε η παραγωγή στα δικά της κινητά.

Επιστρέφει η Δαλάκα;

Το Twitter βλέπει ύποπτες τις δηλώσεις του Ατζούν αυτή τη στιγμή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η επιστροφή της Δαλάκα είναι ένα σενάριο. Βάσει λογικής πάντως, η παίκτρια δεν πρόκειται να μπει πάλι.

Η Δαλάκα «μαρτύρησε» στο Space τους τέσσερις παίκτες που αρνήθηκαν την επιστροφή της