Η Βαλαβάνη πήγε με τον Μόργκαν στη Χαβάη: Μήπως το μέρος σου θυμίζει Βασάλο;

Η Βαλαβάνη πήγε με τον Μόργκαν στη Χαβάη: Μήπως το μέρος σου θυμίζει Βασάλο;

Η αθλητικογράφος ταξίδεψε εκτός συνόρων με καλούς φίλους και τον νέο της σύντροφο με τις φωτογραφίες να προδίδουν την ευτυχία της.

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει επιστρέψει στην ρουτίνα της κάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες που την ευχαριστούν. Η 35χρονη γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και κάνει φωτογραφίσεις για την εταιρία ένδυσης που διατηρεί τα τελευταία χρόνια.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του reality επιβίωσης η εκπομπή «Πρωινό μας» είχε αποκαλύψει πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προχώρησε σε νέα σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, κάτι που η ίδια δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε.

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε πει on air για την σχέση Βαλαβάνη-Βασάλου: «Ξέρω από φίλο μου ότι είχε πάει ο Βασάλος στο σπίτι του ένα βράδυ, σε μια μάζωξη και του είπε πως η Βαλαβάνη τα είχε με τον Γρηγόρη Μόργκαν».

Όπως όμως έγινε γνωστό τις επόμενες ημέρες ο personal trainer και η αθλητικογράφος αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, πίσω από τις κάμερες του reality επιβίωσης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «το ζει» στη Χαβάη με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα στην εκπομπή «Γεια σου», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γρηγόρης Μόργκαν και η παρέα τους ταξίδεψαν πριν λίγες ημέρες στο Σαν Φρανσίσκο ενώ τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται στη Χαβάη.

valavani_morgkan.jpg

Σε βίντεο που προβλήθηκε είδαμε την πρώτη κοινή φωτογραφία του φημολογούμενου ζευγαριού, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει πως δικές του πληροφορίες επιβεβαιώνουν τις φήμες πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν είναι σε σχέση.

Τι κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι στο Survivor All Star

Η στενή φίλη της αθλητικογράφου, Έλενα Γεωργίου, δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών με στιγμιότυπα από το ταξίδι τους και όπως μπορείς να δεις παρακάτω στα tagαρισμένα άτομα φιγουράρει το όνομα του Γρηγόρη Μόργκαν.

valavani_xavai.jpg

Η παρέα της Βαλαβάνη λατρεύει το surf και κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν όλοι μαζί στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

To ταξίδι στη Χαβάη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το Πάσχα του 2019 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ταξίδεψαν εκτός συνόρων με προορισμό την μαγευτική Χαβάη. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε χαλαρές και ανέμελες στιγμές στα μαγευτικά τοπία της Χονολουλού και ξέφυγε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

https://www.instagram.com/p/B-ucxBkDVCd

Φορώντας μαγιό, απόλαυσαν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά και έκαναν road trip στα τροπικά δάση ωστόσο από το ταξίδι τους δεν έλειπαν και τα απρόοπτα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» πως αντιμετώπισε μία στομαχική διαταραχή κατά την παραμονή τους στη Χαβάη.

«Καλά περάσαμε αλλά δεν το ευχαριστήθηκα πολύ η αλήθεια είναι. Είχα κάτι στομαχικές διαταραχές. Είχα κάτι θεματάκια με το στομαχάκι μου. Αυτό που δεν προλαβαίνεις να κλείσεις το φως. Εντάξει, το παλέψαμε εκεί με μερικά τεχνάσματα. Είχα την Ευρυδίκη να μου μαγειρεύει λαπά, όλη μέρα. Το θέμα είναι να έχεις νοικοκυρά γυναίκα να σε φροντίζει», είχε πει χαρακτηριστικά ο γνωστός γυμναστής.

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani