Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει hot στη Χαβάη και ο Γρηγόρης Morgan που έχει γενέθλια

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει hot στη Χαβάη και ο Γρηγόρης Morgan που έχει γενέθλια

Ήρθε επιτέλους το πρώτο (hot) ποστ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τη Χαβάη και μια κοινή πόζα σε εξωτικό τοπίο με τον Γρηγόρη Morgan.

Μετά την πρώτη κοινή πόζα στο αεροδρόμιο της Χαβάης, ήρθαν και τα νέα κοινά stories για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον φημολογούμενο ως αγαπημένο της, πρώην παίκτη του Νomads, Γρηγόρη Μόργκαν.

Η Ευρυδίκη με τη γνωστή παρέα με την οποία και πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές κάνοντας surf στην Κρήτη πέταξε πριν μερικές ημέρες για τη Χαβάη, την οποία η πάλαι ποτέ παίτρια του Survivor μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Το πρώτο ποστ από Χαβάη

https://www.instagram.com/p/CphUH7FuFMu

Η Ευρυδίκη πόζαρε με σορτσάκι και αθλητικά σε τροπικό τοπίο και μας χαιρέτισε από τον παράδεισο, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα γενέθλια του Γρηγόρη

Η παρέα που απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Χονολουλού δημοσιεύει stories στα οποία βλέπουμε τον Γρηγόρη μαζί με την Ευρυδίκη.

grigoris2.PNG

Ο Μόργκαν θα γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά του και όλοι περιμένουν τις δημόσιες ευχές και της Ευρυδίκης.

grigoris1.PNG

Η Βαλαβάνη πήγε με τον Μόργκαν στη Χαβάη: Μήπως το μέρος σου θυμίζει Βασάλο;

Πάντως τα μέχρι στιγμής stories της Ευρυδίκης είναι με τις φίλες της.

Η αποκάλυψη της σχέσης της Βαλαβάνη με τον Morgan είχε γίνει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά από τον Νίκο Γεωργιάδη.

«Το ζευγάρι είναι πολύ καλά», είχε πει, ο Νίκος Γεωργιάδης, που τόνισε πως το καλοκαίρι του 2022 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν είχαν ανεβάσει σχεδόν ταυτόχρονα φωτογραφίες από τις στιγμές που έκαναν σερφ στα Χανιά.

Τι είχε πει η Βαλαβάνη για την προσωπική της ζωή μετά το Survivor All Star

Δεν έφαγα τίποτα στην πτήση της επιστροφής, έχει κλείσει το στομάχι μου. Το πρώτο πρόσωπο που πήρα τηλέφωνο μόλις μού έδωσαν το κινητό μου ήταν η αδερφή μου. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι αποχωρώ. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ήταν η ώρα μου να φύγω, στο αεροπλάνο μού έλεγαν ότι είναι άδικο. Δεν ένιωθα ότι είμαι στο Survivor, ήταν σαν να το βλέπω απ’ έξω, έλεγα στον εαυτό μου τι κάνεις εδώ;

Ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά δυνατός, πιστεύω ότι θα κερδίσει, τον στηρίζω. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες. Δεν νιώθω την ανάγκη να απαντήσω τίποτα για τα προσωπικά μου με τον Κωνσταντίνο, δεν θέλω να πω κάτι», είχε πει η Ευρυδίκη.

Τo ταξίδι στη Χαβάη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

https://www.instagram.com/p/B-ucxBkDVCd

Το Πάσχα του 2019 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ταξίδεψαν εκτός συνόρων με προορισμό την μαγευτική Χαβάη. Το ερωτευμένο τότε ζευγάρι πέρασε χαλαρές και ανέμελες στιγμές στα μαγευτικά τοπία της Χονολουλού και ξέφυγε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» πως αντιμετώπισε μία στομαχική διαταραχή κατά την παραμονή τους στη Χαβάη.

«Καλά περάσαμε αλλά δεν το ευχαριστήθηκα πολύ η αλήθεια είναι. Είχα κάτι στομαχικές διαταραχές. Είχα κάτι θεματάκια με το στομαχάκι μου. Αυτό που δεν προλαβαίνεις να κλείσεις το φως. Εντάξει, το παλέψαμε εκεί με μερικά τεχνάσματα. Είχα την Ευρυδίκη να μου μαγειρεύει λαπά, όλη μέρα. Το θέμα είναι να έχεις νοικοκυρά γυναίκα να σε φροντίζει», είχε πει χαρακτηριστικά ο γνωστός γυμναστής.