Η Bella Hadid είναι πέντε μήνες νηφάλια και το γιόρτασε με ένα alcohol free πάρτι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Bella Hadid είναι πέντε μήνες νηφάλια και το γιόρτασε με ένα alcohol free πάρτι

Tο 26χρονο μοντέλο είναι πολύ περήφανη για την επίτευξη του στόχου της και θέλησε να το γιορτάσει με ένα ταξίδι στο Las Vegas.

Στα καλύτερά της είναι η Bella Hadid και έχει κάθε λόγο να χαίρεται αφού είναι και επισήμως πέντε μήνες νηφάλια. Το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια με στόχο να κόψει εντελώς το αλκοόλ από την καθημερινότητά της αφού είχε βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπη με δυσάρεστες συνέπειες.

Η 26χρονη θέλησε να γιορτάσει το σημαντικό αυτό επίτευγμα γι' αυτό πήρε τις φίλες της και ταξίδεψε στο Las Vegas, τιμώντας τους πέντε μήνες της νηφαλιότητάς της.

H χαρά της Bella Hadid και το «ευχαριστώ»

Πριν λίγες ώρες το νεαρό super model φόρεσε ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη στον φακό, δημοσιεύοντας τις λήψεις στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/CqCDVz0t1NC

Σηκώθηκε και χόρεψε συρτάκι η Bella Hadid και έγινε viral με τον Ζορμπά

Σε stories που πόσταρε λίγο αργότερα η Hadid ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το beauty squad της (κομμωτή, στυλίστα κ.ά) που την έκαναν να νιώθει τόσο όμορφη.

«5 μήνες χωρίς αλκοόλ», έγραψε στο Ιnstagram η 26χρονη και λίγο μετά πόσταρε ένα βίντεο στο TikTok όπου την βλέπουμε να διασκεδάζει με μια φίλη της στο καζίνο. Είναι εμφανές πως η Hadid δεν έχει πια ανάγκη το αλκοόλ για να διασκεδάσει, αφού βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση στη ζωή και την καριέρα της.

Το top model δημοσίευσε αργότερα ένα ακόμη βίντεο στο TikTok στο οποίο αυτή και οι φίλες της πόζαραν μέσα σε ένα ασανσέρ, ενώ έπαιζε ένα remix του «It’s a Wrap» της Mariah Carey.

Η Hadid είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2014. Σαν αποτέλεσμα της επιβλήθηκε εξάμηνη αναστολή, 25 ώρες κοινωνικής εργασίας και 20 ώρες συναντήσεων με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς, εκτός από την αναστολή του διπλώματός της για ένα χρόνο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Bella Hadid είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα με το αλκοόλ και το πώς αυτό συνδεόταν με το άγχος.

«Δεν νιώθω την ανάγκη να πιω γιατί ξέρω το πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί όταν ξυπνήσω με απαίσιο άγχος σκεπτόμενη για αυτό του πράγμα που είπα πριν από 5 χρόνια, όταν αποφοίτησα από το σχολείο. Ένιωσα πως δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου», είχε ομολογήσει το μοντέλο.

Πηγή κεντρικής: apimages.com