Το απρόσμενο σχόλιο της Gigi Hadid για τη σχέση της με τον Zayn Malik

Το απρόσμενο σχόλιο της Gigi Hadid για τη σχέση της με τον Zayn Malik

Η 27χρονη καλλονή έσπασε τη σιωπή της και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τον πατέρα της κόρης της.

Η Gigi Hadid διανύει μια πολύ καλή περίοδο της ζωής της εστιάζοντας στην καριέρα της. To διάσημο μοντέλο μιλάει σπάνια για την προσωπική της ζωή και ειδικά για τον χωρισμό της με τον πατέρα της κόρης της, Khai ωστόσο παραχώρησε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στους Times.

Το top mοdel εξομολογήθηκε πως προσπαθεί να προγραμματίζει όλες τις δουλειές της τις ημέρες που η 3χρονη κόρη της είναι με τον μπαμπά της, Ζayn Malik.

Η Gigi Hadid μίλησε για τον πατέρα της κόρης της

Η 27χρονη δήλωσε πολύ ευτυχισμένη για τον τρόπο που εκείνη και ο πρώην σύντροφός της μεγαλώνουν την κόρη τους.

Όπως τόνισε το διάσημο μοντέλο «το γεγονός ότι μπορεί να είναι και με τους δυο γονείς της την κάνει πολύ ευτυχισμένη». Η Ηadid και ο Malik είχαν αποκτήσει την κόρη τους. Khai τον Σεπτέμβριο του 2020 και πήραν χωριστούς δρόμους μετά από ένα χρόνο, τον Οκτώβρio του 2021.

O Zayn Malik επέστρεψε στα social media μετά τον επεισοδιακό χωρισμό από την Gigi Hadid

Ο χωρισμός του ζευγαριού είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε πολλά tabloids αφού φήμες ήθελαν τον τραγουδιστή να χειροδίκησε στην μητέρα της Gigi, Yolanda Hadid σπρώχνοντάς την πάνω σε ένα κομοδίνο. Ο σταρ είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς αλλά τελικά του επιβλήθηκε από το δικαστήριο 360 μέρες επιτήρησης και παρακολούθηση σεμιναρίων κατά της ενδοοικογενειακής βίας και διαχείρισης θυμού.

O επεισοδιακός χωρισμός με τον Zayn Malik

H είδηση πως ο Zayn Malik επιτέθηκε και χτύπησε την πεθερά του Yolanda Hadid δημοσιεύτηκε αρχικά στο TMZ με τη μαμά της Gigi, να φέρεται έτοιμη για καταγγελία στην αστυνομία κατά του τραγουδιστή. O Malik αρνήθηκε κατηγορηματικά την επίθεση μέσω Twitter, υποστηρίζοντας πως οι κατηγορίες εις βάρος του είναι ψεύτικες.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι χτύπησα τη Yolanda Hadid και για χάρη της κόρης μου, αρνούμαι να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες και ελπίζω ότι η Yolanda θα επανεξετάσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της. και να προχωρήσουμε προς τη θεραπεία αυτών των οικογενειακών ζητημάτων κατ' ιδίαν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Θέλω να ζω σε ένα περιβάλλον που ιδιωτικά οικογενειακά θέματα δεν γίνονται γνωστά στον κόσμο για να τα κοροϊδέψει. Το περιστατικό θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτικό», συμπλήρωσε.

Πηγή κεντρικής: gigihadid