Το νέο ραντεβού DiCaprio- Hadid στην Νέα Υόρκη φανέρωσε την αλήθεια για τη σχέση τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το νέο ραντεβού DiCaprio- Hadid στην Νέα Υόρκη φανέρωσε την αλήθεια για τη σχέση τους

Το top model και ο ηθοποιός εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους και η Hadid προσπάθησε να καλύψει το πρόσωπό της με ένα κασκόλ.

Η Gigi Hadid και ο Leonardo DiCaprio εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. To διάσημο μοντέλο και ο ηθοποιός κρατούν σιγή ιχθύος για την προσωπική τους ζωή ωστόσο οι φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, πληθαίνουν καθημερινά.

Λίγες εβδομάδες αργότερα οι δυο τους εθέαθησαν στο Μιλάνο και άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους αποκάλυψε τότε στο Entertainment Tonight ότι ο 47χρονος σταρ βρισκόταν στην ίδια πόλη με εκείνη και πρόσθεσε: «Σίγουρα βλέπονται».

Ο Leonardo DiCaprio και η Gigi Hadid είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood με αποδείξεις

H νέα έξοδος DiCaprio-Hadid

Mια νέα κοινή τους έξοδος στη Νέα Υόρκη ήταν αρκετή για επιβεβαιώσει τα όσα γράφονται τους τελευταίους μήνες. Το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε να φεύγει από το ίδιο εστιατόριο και έκαναν το παν για να κρυφτούν. Στην παρέα τους βρισκόταν ο Aviv Nevo, βασικός μέτοχος της Time Warner, με τους άντρες της προσωπικής του φρουράς να καταφέρνουν να τους φυγαδεύσουν βιαστικά από το εστιατόριο. Η Gigi Hadid προσπάθησε να καλύψει το πρόσωπό της με το μπλε κασκόλ ωστόσο βιντεοσκοπήθηκε από τους παπαράτσι.

Η απουσία της Gigi Hadid από το πάρτι του DiCaprio

Έντονα σχολιάστηκε από τους παρευρισκομένους (και όχι μόνο) η απουσία της Gigi Hadid από το πρόσφατο πάρτι γενεθλίων του ηθοποιού. Τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σχέση μεταξύ του ηθοποιού και του μοντέλου ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου.

Πριν λίγες ημέρες το top model δεν έδωσε το παρών στα γενέθλια του DiCaprio ξαφνιάζοντας τους πάντες. Σύμφωνα πάντα με τα ξένα μέσα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Hadid δεν της επέτρεψαν να παρευρεθεί στο μεγάλο πάρτι του Di Caprio, ο οποίος ωστόσο διασκέδασε με την ψυχή του.

Πηγή κεντρικής: gigihadid