Ούτε η Lamas ούτε η Polani - Ο Leonardo DiCaprio συνεχίζει να βγαίνει με την Gigi Hadid

Ούτε η Lamas ούτε η Polani - Ο Leonardo DiCaprio συνεχίζει να βγαίνει με την Gigi Hadid
U.S. actor Leonardo DiCaprio, right, arrives at the photo call for the film 'Shutter Island' whilst his mother, Irmelin Di Caprio background left, takes photos at the International Film Festival Berlinale in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 13, 2010. (AP Photo/Joel Ryan)

Στάχτη στα μάτια με τις εξόδους του μας ρίχνει ο Leonardo DiCaprio για να μην καταλάβει κανείς δημοσιογράφος ποια είναι η αγαπημένη του. 

Πραγματικά συμπονούμε τους παπαράτσι που συχνά γίνονται η σκιά του Leonardo DiCaprio μέχρι να ανακαλύψουν την νέα του σύντροφο. Ο ηθοποιός είτε από πρόθεση, είτε γιατί έτσι είναι η ζωή του, κάθε εβδομάδα συνοδεύεται και από άλλη κοπέλα, με τον ίδιο όμως επάγγελμα: Μοντέλα.

Όμως η πρόσφατη έξοδός του στο πάρτι ενός φίλου του μάλλον αποκάλυψε πως ο DiCaprio ίσως και εσκεμμένα θέλει να μας πείσει ότι δεν συμβαίνει τίποτε με την Gigi Ηadid, ενώ τελικά συμβαίνει και υπάρχουν μαρτυρίες για αυτό.

Κρύφτηκαν αλλά τελικά εντοπίστηκαν

Αυτές τις ημέρες ο Leonardo DiCaprio βρίσκεται για διακοπές στο Μιλάνο. Δεν ξέρουμε αν ήταν ο φίλος του George Clooney στο σπίτι του στην λίμνη Κόμο για να τον επισκεφτεί (είναι σχετικά κοντά από την πόλη), αλλά φρόντισε να συναντήσει κάποιους άλλους Ιταλούς φίλους του και να βγει το βράδυ του σε μία από τις πιο φημισμένες Ιταλικές τρατορίες.

Μήπως χώρισε ξανά ο Leonardo DiCaprio; Η εμφάνιση με 19χρονο μοντέλο πυροδότησε τις φήμες

Όλως τυχαίως αυτές τις ημέρες και λόγω της Εβδομάδας Μόδας, βρίσκεται στο Μιλάνο και η Gigi Hadid η οποία έλαβε μέρος και σε κάποια από τα show. Oι φωτογράφοι που ήταν στημένοι έξω από το Casa Ciprianni τους εντόπισαν να φεύγουν από το μαγαζί με διαφορά ολίγων λεπτών σύμφωνα με το Hollywood Life, ενώ στο ΤΜΖ υπάρχουν και τα σχετικά φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Υπάρχουν όμως και μαρτυρίες καλεσμένων σο πάρτι του φίλου του Leonardo που γίνονταν στο εστιατόριο που έλεγαν ότι οι δυό τους ήταν μαζί, όχι όμως ως φίλοι.

https://www.instagram.com/p/Co8OBGWuOgt

Προφανώς δεν θέλουν να μαθαίνει κανείς τι κάνουν και αν είναι τελικά ζευγάρι.

Εκτός - γιατί υπάρχει και αυτό το σενάριο, το ζευγάρι να ήταν μαζί αλλά να χώρισε και να επαναπροσδιορίζει ξανά τη σχέση του. Και ίσως και οι δύο να «θόλωσαν» στη συνέχεια τα νερά με τις διάφορους συνοδούς του Leonardo. Αν και στην περίπτωση της Victoria Lamas, μάλλον δεν ήταν απλά μία φήμη, γιατί οι δυό τους εκτός από τις εξόδους τους, εθεάθησαν να κάνουν και βόλτες με το αυτοκίνητό τους.

Πάντως αν τελικά ισχύει η σχέση τους, θα δούμε ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια του Hollywood.