Σταύρος Σβήγκος και Ντάνη Γιαννακοπούλου σχεδιάζουν απόδραση στον «Έρωτα Φυγά»

Σταύρος Σβήγκος και Ντάνη Γιαννακοπούλου σχεδιάζουν απόδραση στον «Έρωτα Φυγά»

Θα καταφέρει το ερωτευμένο ζευγάρι να το «σκάσει» από το χωριό για να δικαιολογήσει και τον τίτλο της σειράς ως ένας έρωτας φυγάς;

Με τη σειρά ήδη να έχει πάρει το πράσινο φως και για δεύτερη χρονιά, ο «Έρωτας Φυγάς» έχει εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες ως η μικρή έκπληξη της μυθοπλασίας.

Χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση και συνεχής αναφορές, το κοινό μοιάζει σα να ανακάλυψε μόνο του την ποιότητα της σειράς και την αντάμειψε με υψηλά ποσοστά τηλεθεάσης το τελευταίο διάστημα. Όμως ο έρωτας του Μάρκου και της Αλεξάνδρας αναζητά όντως διαφυγή και το ζευγάρι ετοιμάζεται να φύγει μακριά. Αλλά το κόστος είναι πολύ μεγάλο για ένα τέτοιο σχέδιο.

https://www.instagram.com/p/CpuyM2ANaAB

Η Ελπίδα αθωώνει τον Ιάσονα

Πριν δούμε τον Σταύρο Σβήγκο και την Ντάνη Γιαννακοπούλου να οργανώνουν το μέλλον τους, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες, στον «Έρωτα Φυγά» θα έχουμε ένα πολύ δυνατό deal.

Η Ελπίδα ξέρει ότι είναι σε πλεονεκτική θέση και θα πείσει την Μαργιέτα να λάβει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό αν θέλει να δει ξανά τον Ιάσονα ελεύθερο. Η διαπραγμάτευση έχει αίσιο τέλος, αλλά η Πέμυ Ζούνη ως Μαργιέτα θα αναγκαστεί να πουλήσει ένα μεγάλο κομμάτι της περιουσίας της.

https://www.instagram.com/p/CoHjv-XqdZO

Και ενώ την περιμένει την ημέρα της δίκης του γιου της για να αλλάξει την κατάθεσή της, η Ελπίδα που κρύβεται με την βοήθεια του Μιχάλη για να μην την βρει ο Μάρκος αλλά και ο Κοντογιάννης που για διαφορετικούς λόγους δεν θέλουν να αλλάξει την ούτως ή άλλως ψεύτικη κατάθεσή της.

Η Ελπίδα - Μαρία Κωνσταντάκη , θα καταφέρει τελικά μετά από ένα μικρό ατύχημα που έχει να βοηθήσει στην αποφυλάκιση του Ιάσονα.

Μόνο που τώρα ο Μάρκος βλέπει πως η μόνη λύση είναι να φύγει με την Αλεξάνδρα μακριά. Της το προτείνει και είναι αποφασισμένος να κάνει αυτή την απόδραση με εκείνη και με τον γιο τους, χωρίς να υπολογίζει ούτε τον Στέφανο ούτε την σύζυγό του Ευγενία.

Μόνο που εδώ θα τους προλάβουν τα γεγονότα. Γιατί η Μαργιέτα θέλει μέχρι να επιστρέψει ο Ιάσονας να έχει ξεκαθαρίσει με το θέμα του Μάρκου. Θα ειδοποιήσει τον άνθρωπο που είχε χρησιμοποιήσει και παλαιότερα και εκείνος θα προσπαθήσει να απαγάγει αρχικά την Αλεξάνδρα και σε δεύτερο επίπεδο να εξουδετερώσει τον Μάρκο.

Το δεύτερο όμως δεν θα είναι εύκολο γιατί θα υπάρξει η σωτήρια παρέμβαση του Στέφανου.