Ο «Έρωτας φυγάς» φέρνει την επανασύνδεση Μάρκου και Αλεξάνδρας και η αγάπη είναι η λύση στο τέλμα

Ο «Έρωτας φυγάς» φέρνει την επανασύνδεση Μάρκου και Αλεξάνδρας και η αγάπη είναι η λύση στο τέλμα

Μεταξύ ζωής και θανάτου θα έχουμε εξελίξεις στην απογευματινή σειρά του Open, αλλά και την αναβίωση ενός μεγάλου και καρμικού έρωτα, την οποία και περιμένουμε από την πρώτη ημέρα της τηλεοπτικής σεζόν. 

Το κυνήγι των ευθυνών θα μας απασχολήσει αρκετά στα επόμενα επεισόδια του «Έρωτας φυγάς». Άλλοι για εγκλήματα που έκαναν, άλλοι για αποφάσεις που πήραν στο παρελθόν.

Ανάμεσα σε μία δραματική εξέλιξη την οποία δεν αναμέναμε, θα έχουμε και μία ευχάριστη και μία αναμενόμενη. Το ζευγάρι που περιμένουμε από το πρώτο επεισόδιο να είναι μαζί, θα τα καταφέρει. Το πόσο θα είναι μαζί είναι το μεγάλο ερώτημα.

https://www.instagram.com/p/Cpe2cPgoQ8-

Μία αυτοκτονία μετά από μία δολοφονία

Ο Ιάσονας Δεμερτζής στη σειρά «Έρωτας φυγάς» θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του για την δολοφονία του Φίλιππου, αλλά προς το παρόν αποτυγχάνει σε κάθε του προσπάθεια. Είναι το μόνο έγκλημα που δεν έκανε, αλλά αυτό τον κρατά προς το παρόν στη φυλακή.

https://www.instagram.com/p/Ckx9vz2K2bW

Η απόδραση με την Αλεξάνδρα κατέληξε με πάλι εκείνον στη φυλακή και το νου του πλέον μόνο στον Μάρκο, αφού όπως θα δεις και στο σημερινό επεισόδιο συναντιέται για πρώτη φορά με την γυναίκα του.

Θα έχουμε όμως στα επόμενα επεισόδια μία μικρή παύση στην σχέση του πρώην ζευγαριού. Όταν ο πατέρας της Ευγενίας αντιμετωπίσει προβλήματα με την υγεία του και τον Μάρκο αναγκασμένο να την ακολουθήσει στην Αθήνα. Η αυτοκτονία του λόγων χρεών που θα γίνει μπροστά στα μάτια τους και θα τους σοκάρει.

Η πράξη αυτή θα αναγκάσει το ζευγάρι να μένει μαζί, όχι όμως για πολύ, παρόλο που η νεαρή γιατρός θα ξεκινήσει έναν αγώνα για να βρει τους υπαίτιους πίσω από την πράξη του πατέρα της.

Ο «Έρωτας φυγάς» έγινε στα ξαφνικά το hit του Twitter πριν ο Μάρκος μάθει το μεγάλο μυστικό

Μάρκος και Αλεξάνδρα θα γίνουν ξανά ζευγάρι και αυτό είναι αναπόφευκτο. Θα κάνουν όμως μαζί και ένα έξυπνο σχέδιο για να μην γίνουν αντιληπτοί. Κυρίως για να μην προκαλέσουν το θυμικό του Ιάσονα και δραπετεύσει από τη φυλακή.

Θα ρίξουν όμως και στάχτη στα μάτια της Μαργέτας η οποία πλέον έχει αναλάβει την επιχείρηση των Δεμίρηδων πριν καταρρεύσει.

Τι θα συμβεί όμως όταν τελικά αποδειχθεί η αθωότητα του; Τότε ο Μάρκος θα πρέπει να πάρει την απόφαση να διεκδικήσει την αγάπη της ζωής του και τον γιο του.