Μετά τη Βρισηίδα η μόνη γυναίκα που ενδιαφέρει τον Σπύρο Μαρτίκα είναι η αδερφή του Θεοδώρα

Μετά τη Βρισηίδα η μόνη γυναίκα που ενδιαφέρει τον Σπύρο Μαρτίκα είναι η αδερφή του Θεοδώρα

Η αδερφή του φαρμακοποιού είναι η μεγαλύτερή του σύμμαχος και δεν διστάζει να τα βάλει με όλους για να τον υπερασπιστεί. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor All Star. Η σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου και οι καυγάδες με τους συμπαίκτες του τον φέρνουν συχνά στο επίκεντρο του Τύπου αλλά και του συμβουλίου του νησιού.

Πριν λίγα 24ωρα η αδερφή του φαρμακοποιού θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα μετά τις φήμες περί μήνυσης της Ελευθερίας Ελευθερίου και την δήλωση της Μαρίας Αντωνά ότι ο φαρμακοποιός διαθέτει βίλα με πισίνα και δέκα δωμάτια.

Μιλώντας στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γειά σου», η αδερφή του παίκτη των Διασήμων μίλησε για το πατρικό τους και ανέφερε πως έστειλε μήνυμα στην Μαρία Αντωνά, φανερά ενοχλημένη από τις δηλώσεις της.

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι μηνύσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον αδελφό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με αυτό. Όσον αφορά το σπίτι μας, το έχουμε 40 χρόνια και πριν 15 χρόνια κάναμε μια ανακαίνιση. Συγκεκριμένα έχει τρία δωμάτια και όχι 10, αλλά ούτε γι’ αυτό πρόκειται να απολογηθώ δεν θέλω να δώσω παραπάνω πάτημα στα σχόλια. Έστειλα και μήνυμα στην ίδια την Μαρία Αντωνά γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και αντιδρώ κατευθείαν σε αυτόν που λέει κάτι για εμάς και δεν ισχύει», είπε η αδελφή του φαρμακοποιού.

Πριν από μερικές ημέρες η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή Happy Day, είχε πει: «Ως κατηγορία το είπε ότι θα πάρει ο Άρης βίλα στη Γλυφάδα. Από ότι γνωρίζω διαθέτει και ο ίδιος βίλα με 10 δωμάτια και πισίνα λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Μακάρι να είχα και εγώ και όλοι μας».

«Σταμάτα Σπύρο»: Ο Σάκης Κατσούλης ήταν η φωνή της λογικής σε ένα παράλογο Survivor

Θεοδώρα και Σπύρος είναι ενωμένοι σαν γροθιά

O 45χρονος φαρμακοποιός κατάγεται από τον Πειραιά και έχει αναφέρει πως οι γυναίκες της ζωής του είναι οι ανιψιές του. Όσο καιρό βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο ο Μαρτίκας έχει αφήσει στο φαρμακείο του την αδελφή του καθώς της έχει μεγάλη αδυναμία και την εμπιστεύεται απόλυτα

https://www.instagram.com/p/CgPwiUBLeMc

Τον Ιούνιο του 2022 ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor 5 και επέστρεψε στην Αθήνα και την οικογένειά του. Η αδερφή του ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να ευχαριστήσουν το κοινό για την πολύμηνη στήριξή του στον φαρμακοποιό είτε ψηφίζοντάς τον είτε δημιουργώντας fan pages στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CfL4XOzL5hT

«Η οικογένεια του Σπύρου σας ευχαριστεί όλους για την υποστήριξη σας. Το ταξίδι που λέγεται Survivor ολοκληρώθηκε. Ο Σπύρος μας, ξεκίνησε από την ομάδα των μαχητών και αποχώρησε μαχόμενος από την κόκκινη ομάδα. Άσημος για το ευρύ κοινό αλλά ξεχωριστός για την οικογένεια του και τους φίλους του, κατάφερε και ανταγωνίστηκε τόσους μήνες, αξιοπρεπώς με νεότερα παιδιά και αθλητές. Κέρδισε την αγάπη του κόσμου με το ήθος και τον χαρακτήρα του. Για όλους εμάς που τον στηρίξαμε είναι νικητής❤ Ένα τεράστιο ευχαριστώ, στους φίλους, συγγενείς, πελάτες των φαρμακείων μας, στο τηλεοπτικό κοινό καθώς και σε όλα τα παιδιά που θέλησαν να κάνουν fanpages και να τον στηρίξουν με αυτό τον τρόπο», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Μαρτίκα.

Λίγο αργότερα η Θεοδώρα Μαρτίκα είχε μιλήσει στην εκπομπή «Open Weekend» όπου αναφέρθηκε στη γνωριμία και στη συνάντησή της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, στα αρνητικά σχόλια που έλαβε για τον αδελφό της, ενώ εξομολογήθηκε πως την περίοδο της κρίσης έπαθαν μεγάλη οικονομική καταστροφή.

«Για εμάς είναι επιτυχία που ο Σπύρος έφτασε μέχρι εκεί. Ήταν εκεί 6 μήνες και είχε δεχτεί πόλεμο από την πρώτη ημέρα περισσότερο από τον οποιονδήποτε παίκτη και δεν τον στήριξε ποτέ κανένας συμπαίκτης του. Όλοι αρχικά τον πολέμησαν και όσο έβλεπαν ότι έμενε στο παιχνίδι, τον πλησίαζαν. Λένε ότι ο Σπύρος έκανε κωλοτούμπες στο παιχνίδι, στην πραγματικότητα όμως οι άλλοι έκαναν. Δε νομίζω ότι άξιζε τόση πολύ κακία και τόση πολλή λάσπη», ανέφερε αρχικά η Θεοδώρα Μαρτίκα.

Kαι πρόσθεσε: «Άγνωστος κόσμος μου στέλνει μηνύματα και μου εύχεται ο Σπύρος να πάρει όλα τα φάρμακα του φαρμακείου και να πάθει καρκίνο, είναι στάλα στον ωκεανό το ότι η Ασημίνα μπορεί να έχει βιτρίνα τον Δάντη. Όλοι κάποιον γνωστό έχουν τελικά. Είμαι σίγουρη ότι όταν βγουν έξω ο Σπύρος με την Ασημίνα θα είναι κολλητοί».

Για τη συνάντησή της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου,η φαρμακοποιός εξομολογήθηκε: «Mε πήρε τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα, σαφώς είναι αληθινό. Εγώ ξέροντας τον αδελφό μου, πιστεύω ότι είναι αληθινό. Είναι ένας άνδρας που είναι 6 μήνες μόνος του και μία όμορφη κοπέλα τον σαγηνεύει, γιατί να είναι ψέμα; Θεωρώ ότι κι εκείνην την ενδιαφέρει ο Σπύρος. Η Βρισηίδα ήταν διάσημη από πριν, δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί ο Σπύρος όλη την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει».

Όσον αφορά τις φήμες για την οικονομική κατάσταση του αδερφού της η Θεοδώρα Μαρτίκα τόνισε: «Ο Σπύρος δεν έχει εννέα φαρμακεία στο Κερατσίνι. Το ξέρει όλος ο κλάδος πως την περίοδο της οικονομικής κρίσης, πάθαμε τεράστια οικονομική καταστροφή. Καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας, δεν είναι όμως τα πράγματα όπως ακριβώς φαίνονται».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της φαρμακοποιού.

Πηγή κεντρικής: theodora_martika