«Να έχεις Μαρτίκα και να ψηφίζεις Κόρο»: Έξαλλο το κοινό με την άδικη υποψηφιότητα στο Survivor

«Να έχεις Μαρτίκα και να ψηφίζεις Κόρο»: Έξαλλο το κοινό με την άδικη υποψηφιότητα στο Survivor

Ντράπηκε και η ντροπή φωνάζει το Twitter για την άδικη υποψηφιότητα του Γιώργου Κόρο στο Survivor All Star.

Στην παρέα της Νικολέτας Μαυρίδη και του Τάκη Καραγκούνια προστέθηκαν οι Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Κόρομι, κλείνοντας έτσι την πεντάδα υποψηφίων προς αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή στο Survivor All Star.

Ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής:

Χωρίς να δείξει θυμό, ο Γιώργος Κόρομι, ο ψαράς της ομάδας των Διασήμων που έχει πολλάκις φροντίσει να φέρει φαγητό στα πιάτα των Κόκκινων εξήγησε πως περίμενε ότι μπορεί να βγει και υποψήφιος και τόνισε:

«Δεύτερη φορά σε αυτή τη θέση, θέλω να πάω όσο πιο μακριά μπορώ σε αυτό το παιχνίδι, κάποιοι μάλλον δεν με θέλουν εδώ, περίμενα κάποια άτομα πως θα με ψήφιζαν.

Τελικός κριτής είναι ο κόσμος, αν θέλει να με στηρίξει, θα με στηρίξει και όσο και να με ψηφίζει κάποιος, θα μείνω», είπε ο Κόρο, ενώ η Ελευθερία δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της γιατί παρότι φέρνει πόντους, είναι πάντα η εύκολη λύση στις ψηφοφορίες.

Από την μεριά του, ο Σπύρος Μαρτίκας εξήγησε πως είναι πέμπτη φορά υποψήφιος στο Survivor All Star και ζήτησε κι αυτός όπως και ο Τάκης μια ακόμα ευκαιρία από τον κόσμο για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Κορόμι αφήνει τη γυναίκα της ζωής του και φεύγει για Survivor All Star

Έξαλλο το κοινό με την άδικη υποψηφιότητα του Κόρο:

Το κοινό στο Twitter δεν είδε με καλό μάτι την υποψηφιότητα του Κόρο, όταν στην ομάδα των Διασήμων υπάρχει Χανταμπάκης και Μαρτίκας και τα σχόλια φανερώνουν τη δυσαρέσκεια του κόσμου.

Κυρίως, η ψήφος του Νίκου Μπάρτζη και της Aφροδίτης Σκαφίδα στον Γιώργο Κόρομι προκάλεσε ποικίλλα σχόλια για το κατά πόσον οι κόκκινοι ψηφίζουν τελικά με αγωνιστικά κριτήρια.

Ο Γιώργος Κόρο κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ σε όλα τα Survivor που παίζονται διεθνώς. Είναι ο μόνος που κατάφερε εκτός από την γιγάντια σμέρνα, να ψαρέχει ένα σαλάχι 25 κιλών από το οποίο έφαγαν τότε και οι δύο ομάδες, πλην του Τριαντάφυλλου.

Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν είναι άγιος αλλά η υποψηφιότητα προς αποχώρηση από το Survivor είναι άκυρη

Ποιος περιμένει τον Κόρο στην Αθήνα;

Φυσικά η καλλονή αγαπημένη του Τίνα. Με την Τίνα η οποία έχει καταγωγή από τον Καναδά, συναντήθηκαν πριν από 4 χρόνια σε μία κοινή παρέα και από τότε είναι μαζί, αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι. Εκείνη μάλιστα τον βοηθά και στο μαγαζί που διαθέτει στο κέντρο της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/Cl6RY90MhQd