Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν είναι άγιος αλλά η υποψηφιότητα προς αποχώρηση από το Survivor είναι άκυρη

Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν είναι άγιος αλλά η υποψηφιότητα προς αποχώρηση από το Survivor είναι άκυρη

Η υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια προς αποχώρηση φανέρωσε τη δύναμη του Ηλία Γκότση στην μπλε ομάδα των Μαχητών.

«Έρχομαι στο Survivor All Star για να κατακτήσω αυτό που μου στέρησαν… τη νίκη!», είχε δηλώσει ο Τάκης Καραγκούνιας όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης για δεύτερη φορά. Και φαίνεται και πως την δεύτερη αυτή φορά κινδυνεύει να βρεθεί ξανά εκτός παιχνιδιού εξαιτίας της κόντρας με τον Ηλία Γκότση.

Η ήττα στον αγώνα δεύτερης ασυλίας ανήκει στους Μαχητές:

Τα ματσαρίσματα αποτέλεσαν σημαντικό ζήτημα και στο εσωτερικό της Μπλε ομάδας. Η ήττα στον αγώνα δεύτερης ασυλίας προκάλεσε τριγμούς στην ομάδα ως προς την άστοχη επιλογή των αντιπάλων, με όλους τους παίκτες να τοποθετούνται για το θέμα.

Ο Γιωρίκας ανέφερε ότι δεν ακούγεται όσο θα ήθελε στην ομάδα του, με τη Μαριαλένα να διαφωνεί με τη στρατηγική που έχει η ομάδα της μέχρι σήμερα. Η πιο μεγάλη κόντρα στους μπλε πάντως είναι αυτή που φούντωσε ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο Τάκης παράκουσε τον Ηλία που ήθελε να παίξει ο ίδιος με τον Σπύρο Μαρτίκα προτού να δουν καν τον στίβο μάχης και οι ήττες του Τάκη με αντίπαλο τον φαρμακοποιό συντέλεσαν κι αυτές στην ήττα των Μαχητών.

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός πως ο Τάκης ύψωσε ανάστημα στον Γκότση, ήταν εκείνο που πιθανότατα προκάλεσε την υποψηφιότητα του Καραγκούνια παρότι αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες τη μπλε ομάδας.

https://www.instagram.com/p/CqByIP1PgIE

Ο παίκτης του Survivor All Star, τόνισε την ηλικιακή διαφορά που έχει με τους συμπαίκτες του, πετώντας τα βέλη του στον Ηλία Γκότση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

«Είμαι πολύ περήφανος που κάθομαι σε αυτό το σκαμνί του All Star και πατάω γερά τα πόδι μου κάτω. Δεν ακροβατώ, όπως κάνουν μερικοί εδώ. Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα», ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Από τη μεριά του ο Γκότσης απάντησε με μια ατάκα πως το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει πρέπει να είναι ανοιχτό.

O Tάκης υποψήφιος αλλά η Σταυρούλα είπε τη μεγάλη αλήθεια για τη Μαριαλένα

stavroula1.JPG

Μπορεί ο Τάκης να βγήκε υποψήφιος από την ψηφοφορία των Μπλε αλλά η Σταυρούλα Χρυσαειδή τόνισε πως αν τα κριτήρια ήταν αγωνιστικά, οι Μαχητές θα έπρεπε να βγάλουν υποψήφια την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που είναι η πιο αδύναμη παίκτρια της μπλε ομάδας.

Στην τοποθέτηση της Σταυρούλας, συμφώνησε και το Twitter. Περισσότερα από 15 χιλιάδες τιτιβίσματα γράφτηκαν το βράδυ της Δευτέρας για το Survivor All Star.

Το αδύνατο σημείο του Καραγκούνια του Survivor είναι η Ραφαηλία του & τα πλάνα το αποδεικνύουν

Tριαντάφυλλος στηρίζει Τάκη!

Τη δική του παρέμβαση για το Survivor All Star έκανε ο Τριαντάφυλλος με ένα story στο Instagram τονίζοντας πως ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει τον Καραγκούνια που λέει με θάρρος τη γνώμη του.

triantafillos.jpg